10 syyskuuta, 2014

Avalon ja Tristam

Tällä kertaa on näytillä kaksi A Englandin lakkaa, jotka on molemmat koristeltu hopeisin siirtokuvin. Teimme työporukalla kimppatilauksen The Nailista Shopiin, ja itselle nappasin mm. tässä postauksessa olevat Avalonin ja Tristamin.

Avalon on mietityttänyt mua jo melkein kaksi vuotta. Ihastuin teininä Marion Zimmer-Bradleyn Avalonin Usvat kirjoihin, ja siinä mielessä A Englandin lakat on nimiensä puolesta lähellä sydäntä. Joten Avalon lähti tällä kertaa pelkästään nimensä puolesta mukaan, mutta aikani katseltua ihastuin kyllä väriinkin :)



Tristamilla lakatessa olin saanut huollettua kynnetkin, joita pidän nykyään lyhyempänä kuin ennen. Tai ainakin yritän pitää, joskus ne vain venähtää :D

Tristamia olen kauan ihastellut, mutta en ole kokenut tarvitsevani sitä. Rakastuin tähän kuitenkin täysin, luonnossa väri on paljon tummemman sininen, kuin kuvassa. Holoefektikin on kaunis, mutta ei liiallinen.



Molemmat siirtokuvat oon saanut esiteltäväksi MiMaxilta. Postauksen kirjoitushetkellä ne oli kuitenkin myyty jo loppuun, joten en voi linkata niitä tähän.

12 kommenttia:

  1. Mäkin kauan mietin tota Avalonia, jotenkin se silti ei mua sytyttänyt ja se jäi ostamatta. Onhan se kaunis kuitenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ehkä olis vieläkään ostanut, mutta kun silmiin osui, niin lähti ostoskoriin. Yritettiin saada tilausraja täyteen :D

      Poista
  2. Kauniita, upea tuo Avalon. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Avalonissa on joku pieni epämiellyttävä häivähdys, mutta päätin tykätä siitä ;)

      Poista
  3. Tristam on ihana. Nättejä lakkauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tristamista tuli kyllä yks mun suosikkiholo <3 Kiitos! :)

      Poista
  4. KAuniita=) Voi kun ongelma olisi että kynnet vaan venähtää :D vaan kun ei ne ihan huomaamtta venähdä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tällä hetkellä mulla liuskoittuu kovasti kynnet, alan kohta jo kaipaamaan taas noita pitkiä :D Voi johtua siitä, kun on ollut taukoa biotiinin kanssa...

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)