15 syyskuuta, 2014

Tuttua tekstiä

Ostostelutauon jälkeen oli taas ihana saada vähän uutta kynsikamaa, ja motivaatio on taas vähän eri luokkaa :D Näytän uudet tulokkaat heti aluksi, koska niistä on tämän kertainenkin lakkaus tehty.

Pretty.fi'ltä sain testattavaksi kolme kynsikoristepakettia. Siirtokuvia, tarroja ja paljetteja/strasseja.Meidänkin Halpa-Halliin vihdoinkin rantautuivat Essencen lakat, joita piti käydä hamstraamassa. Valitettavasti käsivoiteet oli jo loppu, mutta saalis se on tämäkin ;)Näistä nyt ekana pääsi kynsille nudesävy Dare it Nude, ja koristeista siirtokuvat ja pari strassia. Essencen lakka oli varsin moitteeton, peittäen kahdella kauniilla kerroksella. Siirtokuvat taas oli vähän hankalampi tapaus, mutta parilla Sissin vinkillä ja yhdellä epäonnistumisella suoriuduin :)

Näitä siirtokuvia oon monissa ulkomaisissa blogeissa ihastellut, ja olin kuvitellut ne leimoiksi :D Nämä ovat todella ohuita kalvoja pahvisella pohjalla. Kuvaa ei kannata uittaa vedessä, vaan mallata se kynnelle, ja kostuttaa paikallaan. Itse käytin toimitukseen pesusienen palaa, jolla sain sekä kostutettua että painettua samaan aikaan. Painaessa täytyy olla varovainen, ettei kuva lähde luistamaan. Silloin osa kuviosta voi jäädä tarttumatta, tai voi tarttua väärään kohtaan. Tekniikan oppii kyllä nopeasti :) Tällaista sain aikaan.


Muissa kynsissä käytin kultakuvioista foliota ja toisen koristepaketin strasseja. Strassit asettuivat mukavasti kynnelle, mutta olivat sen verran kookkaita, etten viitsinyt pikkusormeen laittaa ollenkaan. Päällyslakka meni valitettavasti jotenkin kummallisesti kurtulle kuivuessaan :D Seche oli hukassa, niin pikaisesti laitoin jotain Lumenen vanhaa, jota käytän tikkujen päällä loppuun. Ei olis kannattanut :P
Essence, Dare it Nude
*saatu esiteltäväksi pretty.fi'ltä
**saatu esiteltäväksi MiMaxilta
 
 


13 kommenttia:

 1. Hauskannäköiset siirtikset ja kaikkinensa onnistunut kombo. :)

  VastaaPoista
 2. Onnistunut yhdistelmä! Vai tuli ne sitten teillekin nuo Essencet. Mulla taitaakin noista sun ostoksista muut löytyä paitsi tuo tumma vihreä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuli joo, pitäs pian käydä kattoon, jos tulis lisää niitä rasvoja. Mä en niitä ehtinytkään hankkia ulkomailta paljoa, niin oli paljon ostettavia sävyjä ;)

   Poista
 3. Mie oon niin katkerana kun tänne mejän tuppukylän HH:n ei tullut nuita Essencejä :(
  Ihanat on noi kynnet, sopii hyvin yhteen noi värit ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih :( Mä tääs ihmettelin, että oikeasti, tännekö :D Kiitos kehuista! :)

   Poista
 4. Kivoja ostoksia ja nätit kynnet

  VastaaPoista
 5. Näitä samaisia koristeita saa muuten ainakin Tokmannilta. Itselle ostin noita hattuja ja viiksiä. Hyvältä näyttää nuo lakat. Harmi ettei omalta paikkakunnalta Halpa-Hallia löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on Tokmanni, mutta eipä ole tullut katsottua tarkemmin valikoimaa, joskus Flormareita vaan käyny kahmimassa :D

   Poista
 6. Minne hh tuli essencet? odotan josko tänne ouluun joskus tulis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pori, Pietarsaari, Kokkola, Ylivieska ja Kuopio tällä hetkellä, muista ei ollut vielä päätetty :)

   Poista
 7. Makeat kynnet! Tuli geisha-suklaa mieleen näistä... :P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)