04 huhtikuuta, 2014

Kynsissä tuttua kaavaa, ulkoasussa muutoksia

Näytän ensin tämän musta-hopeisen skittletten, ennen kuin alan höpöttämään uudistuneesta ulkoasusta. Käytiin risteilyllä maaliskuun puolella, ja tein sitten vaatteisiin ja asusteisiin mätsäävät kynnet.Kynsissä käytetty:
Pikkusormi: OPI - Push & Shove
Nimetön ja peukalo: OPI - Lady in Black ja siirtokuvat
Keskisormi: Picture Polish - Heavy Metal ja strassit
Etusormi: OPI - 4 in the Morning, China Glaze - Tinsel Town ja tähtiniitit

Sitten ulkoasuun. Mun mielestä blogi vaikutti ennen kovin tunkkaiselta mustine taustoineen. Itse tykkään lukea blogeja, jotka ovat raikkaita ja selkeitä. Niimpä vaihdoin omankin blogin mallin, ja jätin taustan valkoiseksi.

Levensin myös teksti- ja kuva-aluetta, ja alan tästä edespäin lisäämään kuvia suuremmassa koossa. Tähän heräsi muutostarve, kun kävin toisella koneella blogissani, ja reunoilla oli todella paljon tyhjää tilaa. Omalla näytölläni blogi on nyt melkein reunasta reunaan. Samalla vaihdoin miellyttävämpään fonttiin, joka on ainakin omasta mielestäni selkeä lukea.

Banneri on vielä tekovaiheessa, mulla kun on peukalo keskellä kämmentä sekä suunnittelun, että toteuttamisen kanssa :D Sen verran opettelin jo kuvankäsittelyohjelmaa, että tein uudet seuraa-napit sosiaalisille medioille. Entiset oli niin sekalaista seurakuntaa, että hirvitti katsoa.


Huomatkaa Pinterest-kuvake. Olen alkanut pikkuhiljaa lisäillä lakkauksia vanhimmasta lähtien Pinterestiin. Olen saanut vuosien 2011 ja 2012 lakkaukset jo lisättyä, ja joka ilta projekti etenee hieman. Jatkossa taulu päivittyy samalla, kun blogikin.

Kuulisin mielelläni mielipiteitä blogin uudesta ulkoasusta. Teen vielä joitain pieniä muutoksia, ja nyt on hyvä tilaisuus vaikuttaa, jos haluaa ;) Eli älkää ihmetelkö, jos täällä välillä vilahtaa jotain kummallista, kun säätö on vielä vähän vaiheessa.

13 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Tykkään valkoisesta taustasta, värejä voi halutessaan käyttää sit muualla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kesää kohti ne värit varmaan tulee löytymään kynsiltä ;)

   Poista
 2. Ihanat kynnet :)
  Ja tykkään paljon uudesta ulkoasusta :)

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet ja onnittelut uudesta blogiulkoasusta, hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tosi kiva, että tästä on tykätty, muutoksien kun yleensä pitäis mennä parempaan suuntaan ;)

   Poista
 4. Siis aivan upeat, sä teet aina niin ihania kynsiä! Ja kiva uus ulkoasu, selkeä, tykkään! (Vaikka muuten pidänkin aina mustasta väristä enemmän :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Kiva, jos vielä jaksat näitä samanlaisia skittlettejä katsella :D Mä pidän kans mustasta, mutta pidän sitä tästä edespäin kynsissä ja vaatteissa ;)

   Poista
  2. Toki jaksan vaikka miten, tosin itselle teen aina tositosi yksinkertaisia kynsiä, ihailen sitten muiden tekemiä monimutkaisempia, omaan makuun, tyyliin ja kynsien kokoon sopii yksinkertainen ja tosi simppeli meininki (eli max. yksi kynsi koristeltuna kummastakin kädestä, tosin välillä räväytän glitterillä). Jooh aina voi onneksi pukeutua msutaan ja lakkailla synkillä sävyillä, eipä se ois kivaa, jos kirjoissa ois mustat sivut ja valkoiset tekstit, ois hieman häiritsevää pidemmän päälle :D

   Poista
  3. Mulla on taas niin lapiokynnet, että niihin ainakin mahtuu koristeita;) Hyvä tuo kirjavertaus, yritän just kuvitella, kauanko jaksais sellasta lukea :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)