29 huhtikuuta, 2014

Kynsinauhahuolto: Nfu Oh Cuticle Remover (+kynsinauhaöljy)

Sain pretty.fi'ltä myös testattavaksi kulttimaineessa olevan Nfu Oh'n Cuticle Removerin, kynsinauhakuorinta-aineen. Tällä on siis tarkoitus poistaa kynnen pintaan kiinnittynyt kuollut ihosolukko. Esittelen samalla myös Nfu Oh'n kynsinauhaöljyn.Ensin kuoritaan kynsinauhat, ja poistetaan kuollut ihosolukko Cuticle Removerilla.


Levitä Cuticle Removeria kynsinauhalle.


Aloita kynsinauhojen työstäminen kynsi kerrallaan, heti aineen levittämisen jälkeen, vaikutusaikaa ei tarvita. Työnnä kynsinauhat taakse esim. kynsinauhatyöntimen silikonisella osalla, tai appelsiinipuutikun leveällä päällä. Kaavi irronnut iho pois kynsinauhan juurelta ja kynneltä. Pyyhkäise välillä irronnutta ihoa esim. paperiin.


Jos aine ehtii kuivua työstämisen aikana, voit lisätä sitä, ja jatkaa samantien. Muista lopuksi pestä kädet saippualla, ettei aine jää vaikuttamaan. Pesun jälkeen öljyä kynsinauhat. Voit sutia öljyn myös koko kynnelle ja kynnen alle, niin saat samalla kunnon kosteutuksen.


Itse en ole monia kynsinauhaöljyjä käyttänyt, mutta tämä Nfu Oh'n mangon tuoksuinen öljy on ehdottomasti yksi parhaimman tuoksuisia.


Nfu Oh'n kynsinauhaöljy myös imeytyy nopeasti, riippuen tietenkin kuinka paljon sitä laittaa. Ensimmäisellä kerralla taisin innostua ja laittaa liikaa, koska tuntui että se ei imeydy. Toisella kerralla olin maltillisempi, ja laitoin vain hieman. Öljy imeytyi nopeasti, ja kynsinauhat saivat kaipaamansa kosteutta.

Kuvasin edellä selostetun kynsihuollon myös videolle, mutta valitettavasti laatu on todella kehno. Jos tuotteen käytöstä jäi jotain epäselvyyttä, voit katsoa videon, muuten en suosittele :D


Otin nakukuvat kynsistä ennen ja jälkeen kynsinauhahuollon. Etenkin etusormen ja nimetömän kynsinauhat olivat päässeet huonon näköisiksi.


Tässä jälkeen kuva, kynsinauhat ovat selvästi paremman näköiset. Lisäksi kuivat liuskoittumat keskisormessa ja peukalossa näyttävät öljyn jälkeen paremmilta.


Itse ihastuin täysin tähän kynsinauhakuorintaan. Vaikka rasvaankin käsiäni säännöllisesti, aina välillä pääsee kasaantumaan ihoa kynnen pinnalle, ja tällä sen sai vaivattomasti pois. Parin viikon välein, kun tällaisen hoidon tekisi, niin pysyisivät hyvässä kunnossa. Kummasti oikeanlainen aine vain antoi taas inspiraatiota huoltaa kynsiä :D

Nämä tuotteet olen saanut esiteltäväksi pretty.fi -verkkokaupasta. Mielipiteet ja kokemukset tuotteista ovat omiani, enkä hyödy rahallisesti postauksen linkeistä.

8 kommenttia:

 1. Tilasin ko.aineen eilen ja odotan innolla, että pääsen kokeilemaan! Muutamia on ollut kokeilussa ennen tätä, saas nähdä mitä tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, et varmasti tule katumaan :D Mä oon kans parin merkin kokeillut, muistaakseni Mavala ja Lumene, muttei vakuuttanut.

   Poista
 2. En ole tainnut muita vastaavia tuotteita oikeastaan kokeillakaan kuin tuota. Onnistuin kerrankin ostamaan suoraan sen täydellisen tuotteen. Vielä kun sitä muistaisi säännöllisesti käyttää, voisi lopputuloskin olla vähän parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellinen sinä :) Mä oon kokeillut muita, enkä ole tykännyt. Siispä tähän asti on menty väkivalloin työnnellen, onneksi ei tarvi enää :D

   Poista
 3. Vaikuttaa hyvältä ja pullokin on söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pullot on kyllä niin kauniita! Mä pidän vielä hoitojuttuja lipaston päällä, niin siinä erottuvat oikein edukseen :)

   Poista
 4. Ihan parasta! Öljyistä ei ole kokemusta, suosin yleensä voiteita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans kiireessä voitelen, mutta kerran päivää yritän muistaa öljytäkin :) En vain osaa päättää, tykkäänkö enemmän pipetistä vai siveltimestä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)