04 tammikuuta, 2014

Vuoden ensimmäiset lakkaukset

Nämä on mun ekat lakkaukset tänä vuonna. Mun ei pitänyt vielä lyhentää kynsiä, mutta yhtäkkiä huomasin niitä kuitenkin viilaavani, joten lakkailulle ei sitten jäänyt niin paljoa aikaa.

Halusin lyhyisiin kynsiin jonkun tumman ja näyttävän lakan, ja valitsin OPIn DS Temptationin. Se peittää vähän huonosti yksinään, niin laitoin alle kerroksen saman merkin Vant to Bite My Neckiä.

Koristeena varmasti nätit valkoiset siirtokuvat (saatu MiMaxilta), ja oon tyytyväinen näihin kynsiin. Kovasti teki mieli taas lisätä jotain, mutta saattoi olla hyvä antaa tälle lakalle vähän tilaa :D Lakkauksen reunat nyt on vähän miten sattuu, kun kynsinauhat ui jostain syystä molemmissa lakoissa.
Kynnet jätin hieman neliömäisempään muotoon tällä kertaa, katsotaan kuinka kauan näissä viihdyn, koska ihan omilta nämä ei tunnu. Eikä ole edes ihan neliöt, vaan pyöristin kulmia hieman, koska mulla on niin kaarevat kynnet. Ihailen kyllä täysin suoria kärkiä, mutta itselleni en vain osaa sellaisia tehdä :D

10 kommenttia:

 1. Upeat kynnet! Niin väriltään, koristeluiltaan ja muodoiltaan!
  Ja tykkään tosi paljon sun uudest taustasta! :D Tulee mieleen joku Fifty shades of grey-kirjakansi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Tuo tausta nyt jäi, vaikkei ollut tarkoitus :D Vaikka oon nyt tykästynyt siihen itsekin. Kuin myös nykyiseen kynsimalliin, vaikka epäilinkin ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis! Neljäs kerta jo käytössä, alkaa pelottavasti vajua pullo! :D

   Poista
 3. Ihanan näköiset :) Ja näyttää sun tyylisiltäkin, vaikkei kynsien muoto miellyttäisikään.. :) kyllä niihin tottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Taisin tottua jo, kun sain äsken ekan ranskiksen näihin, eikä se näyttänytkään kamalalta :D Siitä mulla oli iso huoli!

   Poista
 4. Ensimmäinen reaktio nämät nähtyäni oli, että AH... Tykkään...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)