09 tammikuuta, 2014

OPI San Francisco minikokoelma

Kerroinkin aiemmin, että sain OPIn Germany-kokoelman minisetin tilalle valita MiMaxilta toisen, ja valitsin San Francisco -minisetin.


Olen tästä kokoelmasta meinannut hankkia kaksi lakkaa, Muir Muir on the Wall ja Peace & Love & OPI, mutta ne on jostain syystä jääneet tilaamatta. Onneksi molemmat löytyvät näistä mineistä, niin saan vielä rauhassa miettiä, että tarvitsenko täysikokoiset pullot.

Lakkasin kaikki lakat kerralla kynsille, koska värit sopivat niin nätisti yhteen, enkä osannut valita vain yhtä näistä.Pikkurilli: In the Cable Car-Pool Lane
Nimetön: Peace & Love & OPI
Keskisormi:  Muir Muir On the Wall
Etusormi: First Date at the Golden Gate


In the Cable Car-Pool Lane: Viininpunainen jelly, jossa aavistus purppuran väristä shimmeriä. Shimmeriä on itseasiassa niin vähän, että jotkut sanovat tämän olevan creme. Luulin itsekin cremeksi, ennen kuin tietyssä kulmassa katsoin kynsiä. Niitäkin paria hippusta luulin ensin roskiksi, mutta shimmeriä ne on. Ensimmäinen kerros oli hankala levittää, mutta toinen kerros oli jo helpompi. Kaksi kerrosta riitti juuri ja juuri.

Peace & Love & OPI: Pääosin violetti-turkoosi-sininen multichrome. Yllätyin, että tämä peitti jo kahdella kerroksella. Laitoin kuitenkin kolmannen, koska siveltimen vedot jäävät hieman näkyviin.

Muir Muir on the Wall: Rusehtava violetti shimmer. Aavistus duochrome-efektiä vihertävään kultaan. Laitoin kolme kerrosta, jostain syystä kaksi ei mulla ihan riittänyt.

First Date at the Golden Gate: You and me and this shimmery ruby make three, kertoo OPI. Itse en tässä shimmeriä huomannut, cremeksi olisin väittänyt, ja väittäisin vieläkin. Käyttäytyi moitteettomasti, kaksi kerrosta riitti eikä kynsiraja kuulla läpi, niin kuin monen muun punaisen kanssa.

Itse pidin jokaisesta lakasta, ja yhdistelmänä näyttävät myös kivalta. En kuitenkaan enää tiedä, tuleeko näistä mitään hankittua isompaa pulloa, joten tämä minisetti oli ihan kätevä. Näihin olikin sitten hankalampi keksiä koristelut. Koska kynnet ovat niin eriväriset, halusin tehdä koristelut yhdellä värillä, mutta eri tekniikoilla. Tällaista sitten sain aikaiseksi.
 
Pikkurilliä varten sekoitin OPIn Glitzrlandia ja Oy-Another Polish Jokea, jotka töpöttelin tyveen. Nimettömissä 2mm niitit, keskisormen leima China Glazen Passionilla laatasta A49. Etusormen liukuvärjäyksessä First Date at the Golden Gate ja Muir Muir on the Wall, ja päällä isompi niitti.

Näistä tuli ihan kivat. Tänään olisi ollut aikaa uusia lakkaukset, mutten taida malttaa vielä. Nämä ovat pysyneet niin hyvin, niin eiköhän se kolmaskin päivä vielä mene ;)

San Francisco -minisetti on tällä hetkellä muutaman muun OPIn minisetin kanssa alennuksessa MiMaxilla, hintaan 15,95€.

21 kommenttia:

 1. Tosi makeat kynnet, vaikka on noin monta eri lakkaa. Toi Peace & Love OPI on noista sellainen mitä vielä himoitsen itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yllätyin ihan itsekin, miten hyvin sopivatkaan samaan aikaan kynsille :) Mä mietin kans tuota, mutta pitää verrata sitä vielä essien For the Twill of It:in kanssa, kun se mulla on jo täysikokoisena ;)

   Poista
 2. Uusintana ihan tajuttoman kiva lakkaus! Tuo Muir muir on kyllä hieno lakka jo yksinäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mulle taas Muir Muir on se, mitä ei ainakaan tule hankittua, kun on Germany-kokoelmasta jo molemmat rusehtavat :)

   Poista
 3. Kauniit kynnet! :) Pakko kysyä tuosta tekstin koosta joka vaihtuu kesken postauksen... Oletko itse muuttanut fonttia vai onko bloggerin tekosia? Eipähän muuten mutta olen itse tapellut viimeisimpien postausten kanssa omassa blogissani tekstin koon kanssa, joka itsestään muuttuu aina kesken postauksen =D Todella ärsyttävää, enkä ole huomannut tätä aiemmin muiden blogeissa, paitsi nyt sinun blogissasi. Tekstiä kirjoittaessa sitä ei huomaa, vasta kun menee esikatseluun tai julkaisee kirjoituksen, tekstin koko onkin muuttunut ihmeellisesti osassa kirjoitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja hyvä, kun huomautit, en tosiaan aina esikatsele omia tekstejä :D Huomasinkin vasta, kun sanoit! Kyllä se on bloggerin temppuilua, liitin yhden tekstin pätkän postaukseen muistiosta, ja sen jälkeen on vaihtunut teksti. Pitääpä kokeilla, jos sais vaihdettua takaisin!

   Poista
  2. Kerro ihmeessä jos onnistut fontin koon normalisoimaan, itse en ole saanut sitä kuriin, se vaihtelee omissa postauksissa miten sattuu.

   Poista
 4. tuo Peace & Love & OPI on tosi samannäköinen kynnellä kuin mitä Models ownin Aqua Violet on... Ehkä opi on vähän tummempi, mutta siltikkään en kai tarvii molempia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja sävyjä siinä on ainakin :) Tulin itsekin ajatelleeksi Aqua Violettia, kun tämä oli kynsillä, niin et varmaankaan tarvitse molempia ;) Ajattelin tehdä vertailun tämän, ja For the Twill of It:in kanssa, kun jotkut väittävät niitä dupeiksi. Voisin ottaa AV:n mukaan siihen :)

   Poista
 5. Vau! Tulipas hienot!

  VastaaPoista
 6. Tuo Muir Muir on the Wall on ollut omallakin harkintalistalla jo pitkään, mutta mietityttää edelleen että onko se sittenkin omaan makuun liian ruskeaan taittava. Pitäisi päästä näkemään livenä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun makuun se on ainakin liian ruskea, kuvissa muuten näyttää enemmän liilalta, kun valo osuu siihen. Itse pidän enemmän Every Month is Oktoberfestistä :)

   Poista
 7. Ihania nää kaikki. Muir muir on the wall ehkä oma suosikki väreistä. Ja koristeluista tuli upeat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Mä taas tykkäsin Muir Muirista vähiten, mutta en osaa sanoa suosikkia siltikään :D

   Poista
 8. Miten ootki saanut tosta Peace & Love & OPIsta noin tasaisen lakkauksen! Kun mä sitä kokeilin niin jäi kaikki siveltimen jäljet näkyviin eikä ollut kaunista katseltavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutui kyllä laittaa kolmannen kerroksen jälkiä tasoittamaan, että menevät suoraan :D

   Poista
 9. Tosiaankin oot saanut ihanannäköisen Peace & Love & OPIsta! Miulla ei itselläni kyllä ko. lakkaa ole, mutta näin nyt näteimmät lakkaukset sillä tehtynä :) Tosin etusormesta tuli miun suosikki, koska oon yhä lievästi fiksatoitunut punaisiin lakkoihin ja lakkauksiin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mulla oli kovat odotukset P&L&O:lle, onneksi oli mukava yksilö :D Mä tykkäilen kans yleisesti punaisista, mutten ihan noin likaisista. Siks piti vähän yrittää peitellä sitä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)