31 joulukuuta, 2013

Vuosi 2013 - Kuukauden parhaat

Ensin ajattelin, etten tee tällaista kokoelmapostausta ollenkaan, vaikka olenkin tykännyt niitä muoden blogeista lukea. Mutta olen kuitenkin kerännyt jo kahtena aiempana vuonna lempparilakkaukset kuukausittain, niin päätin jatkaa perinnettä. Innostuin myös mainitsemaan muutamia seikkoja joka kuukaudelta, ja tästä tulikin paljon pidempi postaus, kuin oli tarkoitus. Mutta täällä mökillä on aikaa :D

Aiemmat vastaavat postaukset pääset katsomaan täältä, 2011 ja 2012.

Tammikuussa tein kaksi videotutoa, liukuvärjäyksestä ja siirtokuvien käytöstä. Lakkasin myös ensimmäisellä hiekkalakalla, ja rakastuin täydellisesti tekstuureihin. Olen edelleen rakastunut :D Tammikuun kynsitarjonta ei silti ollut kovin kummoinen, ja valitsin parhaiksi kynsiksi videollakin nähdyn siirtokuvilla koristellun nuden. Ihan siksikin, että tämä oli ensimmäinen nude mun kynsillä johon ihastuin, ja sen oli vielä vanhin poika mulle valinnut :D


Tekstuureista innostuneena helmikuussa kokeilin samettijauhetta, mutta siitä ei tullut mun juttu. Tässä kuussa olikin tullut tehtyä enemmän omannäköisiä kynsiä, ja alkoi olla jo vaikeampi valita :D Ehkä tämä glitterinen ranskis oli kuitenkin suosikki, ensimmäinen lajiaan mun tekemänä, sekä yksinkertaisen näyttävä.


Maaliskuussa tein videotutoriaalin aiheesta, joka on mulle vieläkin mysteeri, leimauksesta :D Maaliskuussa myös nähtiin hyvin monta OPIn EuroCentrale-kokoelman lakkaa, koska tilasin koko kokoelman itselleni, telineineen :D Suosikkikynnet tässä kuussa olikin oranssinpunaisella My Paprika is Hotter Than Yours -lakalla lakatut, yksinkertaisesti koristellut kynnet :)


Huhtikuu oli ihan tylsä, enkä löytänyt ainoitakaan kynsiä, jotka olisivat ansainneet paikkansa tässä postauksessa :D Tässä kumminkin eniten miellyttäneet, vaikka Misan Grey Matters olikin laiska kuivumaan.


Toukokuu oli varmasti jännitävin kuukausi kynsien saralla, sillä osallistuin ensimmäiseen, ja toistaiseksi ainoaan kynsimiittiin :) Tein myös ensimmäiset, ja myöskin ainoat leopilkut mun kynsille :D Lempparilakkaus oli kuitenkin ehkä tämä leimattu marmori.


Tämän blogin ensimmäinen lakkauskilpailu lähti käyntiin kesäkuussa. (Laitoin linkin kumminkin heinäkuussa julkaistuihin finalisteihin.) Kesäkuussa sai taas alkaa valokuvaamaan pihalla kukkien kanssa :) Oon vähän huono minkään rekvisiitan kanssa, mutta kasveja tykkäsin käyttää. Tässä ihanaisella Color Clubin Fashion Addictilla lakatut kynnet.


Heinäkuussa näytin, miten paljon joudun muokkaamaan kynsikuviani. Samat rutiinit ovat edelleen käytössä, kun on vain niin vaivalloista yrittää jotain uutta :D Suosikkilakkaus heinäkuulta on varmaan tämä ranskiksentapainen sekasotku.


Elokuussa hermostuin ensimmäisen kerran totaalisesti lakalle, yleensä olen niiden kanssa suht kärsivällinen ja anteeksiantava :D Lemppariksi nousi tämä lakkaus, joka nyt on vaan mun näköinen, kullankimalluksesta huolimatta ;)


Syyskuussa bloggaustahti hidastui, koko kuukauden aikana ilmestyi vain seitsemän postausta. Olimme reissussa, ja sen jälkeen siirryin vuorotöistä päivävuoroon, mikä tarkoitti vähemmän vapaa-aikaa. Mitään jännittäviä kynsiäkään en saanut aikaiseksi, mutta tästä kahden lakan yhdistelmästä pidin kovasti, Zoyan Logan ja OPIn Oy-Another Polish Joke.


Lokakuussa innostuin teippimaneista, kun huomasin, ettei se niin vaikeaa ollutkaan :D Lokakuussa nähtiin myös yllättävän paljon hiekkalakkoja. Siispä kuvaksi tälle kuulle valitsin lakkauksen, jossa on molempia.


Marraskuussa tein lakkauksen, jonka olen tehnyt sen jälkeen vielä kolmesti. Identtisenä :D En laita siitä kuvaa tähän, koska kyllästyin siihen, vaan laitan nämä lumihiutalekynnet, joista tykkäsin myös kovasti :)


Tein joulukuussa pitkästä aikaa taas videotuton, tällä kertaa oli aiheena puolikuumani. Joulukuussa innostuin myös totaalisesti skitleteistä! Enkä vieläkään tiedä, miten sana oikeasti kirjoitetaan, kuinka monta T:tä kuuluu mihinkin väliin :D Mutta varmasti mun suosikki niistä oli tämä jouluinen versio.


Tulipas tästä pitkä, ja erinäisten keskeytyksien vuoksi kirjoitin tätä postausta melkein kolme tuntia :D Vietämme tosiaan mökillä vuodenvaihteen, enkä tehnyt mitään erityisiä kynsiä sitä varten. Vietän tämän illan epäonnistuneessa lakkauksessa, niin tästä ei voi kuin parantaa ensi vuonna :D


Kiitos teille lukijoille kuluneesta vuodesta, ja ihanista kommenteista!
Hyvää Uutta Vuotta 2014!

18 kommenttia:

 1. Vitsit mä rakastin noita heinäkuun kynsiä, hyvänä kakkosena syyskuun kynnet. Myös tammi, maalis -ja kesä kolahtivat. :)

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kehuista ja toivotuksista! Itsekin katson nyt eri silmällä noita heinäkuun kynsiä, silloin tehdessä kun ne tuntuivat ihan epäonnistuneilta :D

   Poista
 2. Tuo mustakultainen lakkaus on muuten jäänyt aika hyvinkin mieleen ja ehdottomasti tästä joukosta suosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä munkin lemppari! Loreal saisi tehdä vastaavan lakan hopeisena versiona :D

   Poista
 3. Toukokuun leimatut marmorit on ihanimmat, tosin money muutkin vietävän kauniita.
  Mä oon ollut vähän laiskanlainen kommentoija, kun elämässä tuntuu olevan vähän liikaa just nyt, mutta lukemassa käyn sun jutut aina :). Ihanaa alkavaa vuotta <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! <3 Mä oon kans valitettavan huono kommentoimaan, että ymmärrän kyllä :D Mulla onneks helpottaa, kun ensi vuonna on enemmän vapaa-aikaa :)

   Poista
 4. Näitä on kyllä kiva lukea ja aivan ihania kynsiä oletkin vuoden aikana tehnyt!

  Oikein ihanaa Uutta Vuotta! Innolla jo odotankin mitä blogissasi tuleekaan tapahtumaan seuraavana vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tätä kyllä ihan kiva tehdäkin, kun sen vain sai aloitettua :D

   Kiitos kehuista ja toivotuksista! Mä kans odotan, jos tänne sattuis tulemaan jotain jännittävää ensi vuonna ;D

   Poista
 5. Kiva postaus, oli tosi mukava lukea! Löytyi samoja juttuja kuin multakin, ensimmäinen kynsimiitti ja hiljaisempia kynsikuukausia:D
  Näistä kynsistä tykkäsin eniten noista heinäkuun sekasikiöranskalaisista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Joo, hiljaiset kuukaudet varmaan kuuluu asiaan, vaikka aina tekiskin mieli olla nenä kiinni kynsissä :D

   Poista
 6. Elo- ja syyskuun kynnet on mun suosikkeja, tummat värit miellyttää silmää:) Kiva postaus, oikein hyvää alkanutta vuotta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Elokuut oli kyllä munkin suosikit :)

   Poista
 7. Ah, harmaat ja riikinkukon sulka-kynnet, tykkään! Hyvää tätä vuotta, terkkuja ja saa käydä kurkkaamassa myös mun poiminnat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kävin kurkkimassa jo, mutta unohdin kommentoida, pitänee käydä uudelleen :D

   Poista
 8. Hyvää uutta vuotta, Vanquish!! :)

  Mukava kollaasi menneeseen vuoteen. Näistä tällä hetkellä lemppareiksi nousee mulla nuo joululakkaukset sekä kulta-mustat elokuun kynnet, vaikka toki muutkin on tosi siistejä tekeleitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tällaset on kyllä kivoja lueskella :) Elokuut ne on munkin mieluisat ;)

   Poista
 9. Maalis- ja elokun kynnet kolahti täällä koviten, vaikka hienojahan nuo kaikki ovat :-) Hyvää alkanutta vuotta sinnekin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)