06 joulukuuta, 2013

Shooting Stars

Ensin mä olin, että en todella jaksa mökillä alkaa kirjottaan postausta. Mutta sit mä olin, että jos esittelen vaan sellaset kynnet, mistä ei ole paljoa kerrottavaa.

Mun oli pakko uusia lakkaus, ja aikaa oli jotain puoli tuntia. Päätin sitte kokeilla jälleen Polka Dotsia, vaikken edellisestäkään tykännyt, mutta kun tuli ostettua. Enkä kyllä tykännyt tästäkään, vaikka oli sentään sininen. Mua ei yhtään nappaa nuo oksennukselta näyttävät "glitterit".

Laitoin koristeeksi vain nopeesti tähtiniitit, kun lakan nimikin on Shooting Stars. Ne tuli sitten kuitenkin liian alas kynnelle, ja kynnet näyttää hölmöltä.Jotenki nämä kynnet onnistuu kuvissa näyttää paremmalta, kun livenä. Olin kaksi päivää näillä lakkauksilla, enkä tottunut sitten yhtään. Jos jotakuta jostain syystä kiinnostaa nämä Polka Dotsit, niin mulla olisi kaksi joutilasta.


Sinistä (Shooting Stars) käytetty kerran, ja pinkkiä (Speckled Pink) ei ole edes avattu. En vain jotenkin usko, että yhtäkkiä muka siitä tykkäisin, kun en muistakaan. Vaihtareita saa ehdottaa sähköpostilla ;)

17 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten hienot !!! Nuo koristelut on just hyvät tolle lakalle, jos ois enempää härpäkettä laittanu nii ois tullu överit - noi on noin ihan supernätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eh, kiitos :D Ei kyllä tehnyt mieli koristella enempää, ärsytti jo tuo lakka yksistään, niin ei halunnut katselllakaan ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Periaatteessa se on ihan nätti, mutten vain tykännyt :D Kukaan ei ole (vielä) halunnut näitä, haluaisitko sä, jos lähettäisin? Ei tarvis edes maksaa mitään ;)

   Poista
 3. Kuvissa näyttää ainakin hyville ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä mua eniten ärsyttää näissä Polka Dotseissa, kun raja on suht vaikea saada siistiksi. Koska "glitterit" :P

   Poista
 4. Musta tää lakkaus näyttää just kivalle! :) montako kerrosta sulla on kynsillä tota shooting starsia? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, kiitos :) Tätä on kolme kerrosta. Laitoin sitä aiemmin kokeilemaanikin kolme kerrosta, koska pohja on jellymäinen, eikä niin peittävä. Tämä on samanlainen levittää kuin karheammat hiekkalakat, mikä on sinänsä ok, mutta tämä ei vain näytä mun silmään kivalle :D

   Poista
 5. Minusta nuo on just aiva älyttömän ihanat kynnet ja tähet sopii tohon lakkaan! Ihanat överi mut ei liian överi kynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tähdet sopi tälle lakalle kyllä ihan hyvin, en vain tykännyt siitä lakasta, tähdistä kyllä ;D

   Poista
 6. Mulla on kanssa noi kaikki 4kpl noita ja aluksi mietin, että tykkäänkö ollenkaan, mutta tämän nähtyäni mä ehkä tykkään noista :) Näyttää ainakin sun kynsillä hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Tämä sininen on ainoa, mistä en ole varma, että inhoanko omilla kynsillä :D

   Poista
 7. Jos ei ole Polka Dotsit vielä menneet, niin täältä löytyisi koti molemmille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole menneet :) Laita mulle sähköpostia, rakkauskynsiin@gmail.com, ja ehdota jotain vaihtaria ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)