20 syyskuuta, 2013

Reissukynnet

Nyt vihdoin saan aikaiseksi esitellä teille kynnet, jotka tein Kreikan matkaa varten. Pohjalle tein geelilakkaukset OPIn Princessen Rulella, että jos lakkaukset rupsahtaa reissussa, olisi kynsillä edes jotain suojaa. Tein geelilakkauksen kuitenkin turhan huolimattomasi, ja vasemman käden nimettömään ja pikkurilliin jäi kärkeen kohoumat, jotka näkyy ikävästi lakan alta :P

Itse koristelussa sormien ja varpaiden piti mätsätä ja holoa löytyä, muuta vaatimusta ei lakkaukselle ollut. Halusin voimakkaan holofektin omaavan lakan, ja väriäkin pitäisi jaksaa yli viikko katsella. Valitsin Color Clubin Eternal Beautyn. Tähän olisi sopinut valkoiset tai hopeiset siirtokuvat, mutta hopeisten puutteessa valitsin valkoiset. Valitsin sen verran pienet kuvat, että ne näyttäisi varpaissakin kivalta, ja sormissa antaisi lakalle tilaa loistaa.

Alkuperäinen ajatus oli, että ei strasseja eikä niittejä, koska jos ne lähtee irti, niin jää ruma kuoppa. Mutta en voinut sitten ollakaan ilman :D 2mm hopeiset niitit kynsille päätyi, ja ihan kivasti ne tuohon sopi.

Huomasin kuvanneeni lakkauksen jälkeen ainoastaan sormi-varvas -yhteiskuvan, joten viikon matkan jälkeen kuvasin myös lakkauksen ilman varpaita. Laitetaan se tähän ensin, ja sitten vasta varpaiden kanssa ;) Tästä kuvasta huomaa, miten nopeasti mun kynnet kasvaa. Millimetrin viikossa, lakkauksen raja alunperin oli paljon lähempänä tyveä. kuin tässä :DOlin näillä loppujen lopuksi lähes kaksi viikkoa, koska lakkaus kesti niin hyvin geelilakan päällä. Olin päättänyt, etten lakkaa kynsiä matkalla, mutta otin varmuuden vuoksi lakan, niittejä ja pikakuivattajan mukaan, jos olisi ollut tarpeen paikkailla. Mutta ei ollut, niin kuin yllä näkyykin, ainoastaan muutaman kynnen kärki oli hieman kulunut :)

Tällä hetkellä on edelleen geelilakkaukset pohjalla, ja kasvurajaa alkaa olla sen verran, että se hankaloittaa kynsien lakkausta. Viikonlopun jälkeen niistä luovunkin, ja voi että, kun sitten nautin ihan luomukynsistä. Todellakin ärsyttää tällaiset epämuodostuneen näköiset, joita valitettavasti tullaan blogissa vielä parit näkemään.

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)