24 syyskuuta, 2013

Matta hottis

Tein taas lakkavaihtokauppaa, tällä kertaa Even kanssa. Hän oli nähnyt aiemmin toiselle tarjoamani lakat, ja kysyi, olivatko ne vielä vapaana. Olivat ne, ja pyysin listaa hänen vaihtareista. Eve ehdotti kahta lakkaa, La Paz-itively Hot Mattea ja DS Magicia. Kumpikin kelpasi mulle paremmin kuin hyvin. DS Magicia oon n. vuoden himotellut, ja OPIn mattalakat nyt kelpaavat aina ;)


Ekana halusin ehdottomasti kokeilla La Paz-itively Hot Mattea, joka oli niin kauniin värinen pinkki hienoisen sinisen shiftauksensa kanssa. Lakka ei ollut ihan parhaasta päästä peittämään, ja levittäminenkin oli jopa mattalakaksi hieman hankalaa, ja jäi hieman raidallinen pinta. Rakastuin kuitenkin totaalisesti väriin, enkä meinannut malttaa koristella tätä mitenkään :DPäätin kuitenkin muutaman tunnin jälkeen kiireessä pilkutella nämä Make Up Storen Johannalla. Lakassa on tumman harmaalla pohjalla hopeista shimmeriä, ja sillä tuli ihan kivat pilkut, jos ne vain olisivat menneet suoraan :P Enkä tiedä, miksi kynnet aavistuksen muka kiiltävät tässä kuvassa.


Tämä mattalakka pysyi alle vuorokauden siistinä, vaikka oli geelilakka alla. Luulen, että juuri siinä olikin vika, nämähän pitäisi levittää nakukynsille. Ainakin OPIn Alpine Snow Matte, jota laitoin alastomalle kynnelle, pysyi hyvänä kolme päivää.

Nyt on geelilakkaukset poistettu, ja yllä näkyvistä ärsyttävistä epämuodollisuuksista on päästy eroon ;) Seuraavaksi kynsillä näkyykin jo Kynsikoristelut-ryhmässä vilahtanut teippimani.

8 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja ja kaunis pinkki =)

  VastaaPoista
 2. Toi matta on niin ihana, että kuolen! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä meinaan kans :D Olin laittamassa jo toisen kerran kynsille, mutta jos vähän säästelis ;)

   Poista
 3. OOooh, ihan mieletön tuo OPI <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Mun tarvii saada tästä sävystä kans normiversio ;)

   Poista
 4. Ihanan näköne tuo DS Magicia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! Pitää vaan keksiä sille kunnialliset koristelut, ennen kuin laittaa kynsille :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)