27 tammikuuta, 2013

Illanviettokynnet ja ostospaljous

Näissä kynsissä vietin iltaa työporukan kanssa. Yllättävästi oli mustat vaatteet, joten kynnetkin piti lakata mustalla.

Asoksen tilaukseni saapui, ja siinä Barry M:n Silver Foil leimauslakaksi. Mua kun on niin ärsyttänyt, kun mun mielestä China Glazen Devotion on aivan liian violetti, että sitä voisi sanoa hopeaksi :D Tämä leimasi täydellisesti, viat löytyy leimaajasta ;)

Käytin tällä kertaa tätä kuviota toisin päin, kuin aiemmin. Toimii todella kivasti näinkin :) Kärkiin laitoin vielä hopeaista glitterlakkaa, että tulisi vähän kimallusta :) Lopuksi päätin vielä lisätä kristallit, kun ei ole noita aitoja kristalleja vielä tullut kokeiltua. Todella ihanat, täytyy kyllä tilata näitä lisää, vaikka ovatkin hieman hintavia! Mutta näitä ei päällyslakka sumenna niinkuin strasseja :)




-China Glaze, Strong Adhesion Base Coat*
-OPI, Lady in Black, 2 kerrosta
-leimat: Barry M, Silver Foil, laatasta A45*, XL-stampperilla*
-Mavala, Sparkling Silver
-kristalleja
-Sally Hansen, Diamond Flash
*tuotteet MiMaxilta

Tässä vielä viime viikon ostoksia:


Nämä korvikset ostin Künsii-blogista, ihastuin näihin todella paljon :) Pidin näitä illanvietossa, ja sopivat kivasti yllä olevien kynsien kanssa ;)


Tässä Asoken tilaus: Models Own - Indian Ocean, Barry M - Gold Foil, Silver Foil ja Black Multi Glitter. Foilit ostin ihan vain leimausta varten, ja jotenkin tuntui, että pakko tuo Indian Oceankin on omistaa :D


Pyörähdys Seppälässä. Wet n Wild - Hannah Pinktana ja Blue Wants To Be a Millionaire, ajattelin että nämä voisi olla kivoja kuorrutuslakkoja, kun ovat niin läpinäkyviä :) 3 "kynsilakkaa", ja Nina Vanhatapio - Fool's Gold, Moss, Sangre ja Mercury. Tiia Vanhatapion lakat olivat 2kpl 5e, niin piti ottaa kaikki ;)


Sally Hansen - Grelge Gardens Anttilasta, ja emotionilta OPI - Don't Pretzel My Buttons (yllärinude). Sekä OPIn manikyyriseerumi, jonka päätin vihdoin ostaa kun oli -70%, eli tälle ei jäänyt hintaa kuin n. 15e :)


Tämä paketti oli matkalla kuusi viikkoa, meinasin jo ottaa ebay-myyjään yhteyttä, että en ole saanut tuotteita :D Kaviaarikynsiä ajatellen tilasin erivärisiä microhelmiä, jos nyt tulisi niitäkin kokeiltua :D Lisäksi mustia rusetteja joissa kirkkaat strassit, ja hopeanvärisiä kruunukoristeita.

Näillä taas pärjää vähän aikaa :D Matkalla on vielä neljä Liquid Sandia, ja TD:n tilaus joka tosin sisältää enimmäkseen alus- ja päällyslakkoja.

In english: I needed party nails, which would match my black clothes, and beautiful earrings I bought. I used Barry M Silver Foil for stamping, and it worked like a dream :) This time I used real crystals instead of rhinestones, and they are so beatiful and bright <3

22 kommenttia:

  1. Hienot kynnet ja kivoja ostoksia :)

    VastaaPoista
  2. Oi mitkä kynnet! Mä voisin kyllä ehdottomasti pitää tollaisia! Pitäisköhän munkin hankkia tuo Barry M:n hopeinen leimaukseen kun se kerran toimii niin hyvin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Kyllä ehdottomasti kannattaa hankkia, ja Asokselta on niin kiva tilata, kun tulee tosi nopeasta suoraan ovelle paketti ;) Pitänee testata miten lähellä Gold Foil on Passionia, että tarvitseeko niitä molempia :D

      Poista
  3. Todella kivat kynnet :) Ihanan näyttävät. Ja mutä ostoksia. Wauuuuu!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Jotenkin keskittyi tälle viikolle nuo hankinnat ja saapuneet paketit :D

      Poista
  4. Ihanat kynnet! Ja vitsi mitä ostoksia..... Tekisi mieli tilailla itsekin mutta rahatilanne ei anna periksi :D Täytyy siis tyytyä kuolaamaan muiden ostoksia :D Mutta seppälästä voisin kyllä käydä ostamassa kynsilakkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo, se rahatilanne :D Itselläkin kerran kuussa mahdollista laittaa tilauksia kun laskujen maksun jälkeen ei kehtaa enää ;D

      Poista
    2. Parempi kerran kuussa kuin ei milloinkaan ;)

      Poista
  5. Taas ihana mielettömän ihanat kynnet, sä se vaan osaat! Haluun kyllä ton saman laatan, pakko pakko! Ja ihania ostoksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kannattaa hankkia, nuo kuviot on ihanan monikäyttösiä :)

      Poista
  6. Ihanat kynnet ja hienoja ostoksia .

    VastaaPoista
  7. Minulla on nyt yli 2 kuukautta mennyt siitä, kun piti yhdet niittijutskat tulla - että saan duunata takkiani. Myyjä on edelleenkin sitä mieltä, että ne on matkalla. :DD
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kauan! Hyvähän myyjän on tuota mieltä olla, itsellä olisi todellakin usko loppunut jo kesken ;) Niittitakki kuulostaa hyvältä, toivottavasti ne sun jutut saapuvat pian! Mun mielestä on kiva seurata, kun moni osaa itse värkkäillä! Minä jos alkaisin niitittää jotain niin se olis entinen ;D

      Poista
  8. Olisko se muuten Tiia, eikä Nina Vanhatapio?

    VastaaPoista
  9. Noi Tiia Vanhatapion lakat on ihania! :) Itselläni on tuo Fool's gold ja Sangre.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä näytti niin näteiltä, että ei voinut jättää yhtäkään sinne :D Ja ihan hyvälaatuisiltakin vaikuttivat :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)