29 tammikuuta, 2013

MPJ-vertailua, ja onnetonta koristelua

Tein viime viikolla lakkavaihtarit, tällä kertaa Sonnen kanssa, joka totesi ettei ostamansa My Private Jet ollutkaan ehkä hänen värinsä. Kysäisin kommenttiboksissa olisiko hän halukas luopumaan siitä, ja hetken päästä olinkin jo saanut sähköpostia ;D Vaihdokkina annoin Orlyn Emberstonen, jonka olin todennut olevan ihana, mutta liian lämpimän oranssi mun makuun. Kiitos Sonne tästä vaihtokaupasta vielä! ;)

Mun tietämyksen näitä My Private Jetejä olisi liikkeellä ainakin kolme versiota, alkuperäinen "holo", "Blue Flash" ja "Yuk Brown". Itsellä oli ennestään "Yuk Brown" ja tämä vaihdokki on "Blue Flash". Holoa en todennäköisesti tule koskaan omistamaan, koska en kuitenkaan viitsi maksaa itseäni kipeäksi siitä ;)

Jotenkin tuntuu luontevalta esitellä ensin lakka tähän alkuun, kun menin siitä puhumaan. Kaikissa kuvissa "Blue Flash" vasemmalla, ja "Yuk Brown" oikealla. Pullokuvasta varsinkin pystyy ymmärtämään lakkojen "lempinimet" ;)


Lakat tikulla, molempia yksi kerros. "Yuk Brown" on selvästi peittävämpi.


Lopputulos, "Blue Flash" kolme kerrosta, ja "Yuk Brown" kaksi kerrosta. Molempien päällä päällyslakka.


 Luonnollisesti näistä kynsille päätyi "Blue Flash", harmi vain, että koristelut meni vähän penkin alle. Jos "hiljaa hyvä tulee", niin näiden kanssa kyllä hätäiltiin ja pahasti ;D Mun piti leimata näihin valkoisella koukeroita, niin kuin olen tehnyt kahdesti aiemmin toisen version kanssa. Niinkuin näkyy, poikkesin suunnitelmasta. Ei ollut ollenkaan kiva lopputulos, leimaus meni pahasti pieleen, kun olin niin hätäinen, eikä ollut aikaa ottaa uusiksi.
-China Glaze, Strong Adhesive Base Coat*
-OPI, My Private Yet, 3 kerrosta
-leimat Konadin vaaleansinisellä (Sky?), laatasta A29, XL-stampperilla*
-Sally Hansen, Diamond Flash
*tuotteet MiMaxilta

Kumpikin versio on mun mielestä todella ihania :) Näissä kuitenkin itseä ärsytti se, että peukalosta lohkesi taas pala. Ja ettei tullut siivottua lakkauksen reunoja, kun mun sivellin oli saavuttamattomissa, joten yritin vain lakata tarkasti. Mikä ei ohuella lakalla kolmella kerroksella ole ainakaan allekirjoittaneelle kovin helppoa. Eihän tuota äkkiä katsottuna huomaa, mutta omaan silmään pistää koko ajan.

In english: I got another version of OPI's My Private Jet. I already had the "Yuk Brown", and now I got the "Blue Flash". Too sad the "holo" version is HTF, and I think I'll hardly ever posess that one. Decorations on this one sucked badly, because I was in a hurry and had no time to redo failed staming.

4 kommenttia:

 1. Mä jo aikaisemminkin ihmettelin, että miten yhdestä lakasta voi olla kaksi versiota :D Mun päähän ei vaan mahdu. Musta se on jo sama kuin kaksi eri lakkaa :D
  Hyvin sopii sulle tuo, itsellä luultavasti en tykkäisi, kun on noin ruskea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja se, että tästä lakasta on kolme versiota :D Minunkin mielestä on kyllä vähän kummallista. Että jos vaikka joku ainesosa ei ole saatavilla, niin voisi lakan valmistuksen vaikka keskeyttää :P

   Kiitos! Ehkä tykkään enemmän siitä "Yuk Brownista", mutta ihana on tämäkin :) Molemmat on itselle omistamisen arvoisia <3

   Poista
 2. Ihana tuo lakka ja nätit kynnet :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)