03 syyskuuta, 2012

Syksyistä viljaa

En oikein tiedä mitä ajattelin eilen, mutta niistä pinkeistä oli päästävä eroon. Huomasin sitten, että mulla on hyllyssä ollut kokeilematta tumman ruskea OPIn Suzi Loves Cowboys, ja päätin nyt olevan tarpeeksi syksy sille. Ostin sen, koska mielestäni You Don't Know Jaques oli ällön vetisen suklaavanukkaan värinen, ja toiveet oli korkealla. Tämäkään ei ihan yksinään ollut SE ruskea minulle, mutta ehdottomasti enemmän mieleeni kuin YDNJ.

En oikein osannut kuvitella tämän kaveriksi muuta kuin kultaa, ja leimasin sillä sitten rehuja. Näissä kuvissa lakka ehkä näyttää aavistuksen liian tummalta, mutta on juurikin tuollainen tummansuklaanruskea.



En sitten tykännyt näistä tällaisenaan, ja ajattelin matata nämä. Kokeilin Flormarin mattalakkaa, jonka ostin joku aika sitten Seppälästä. Yllätyin erittäin positiivisesti, tämä on ainakin tällä tuntumalla parempi kuin GOSHin mattalakka. Kuivuikin nopeasti. Itse tykkäsin näistä kynsistä enemmän matattuna, ja näin astetta harmaampana tämä ruskea on juuri se jota olen etsinyt!





-Orly, Bonder
-OPI, Suzi Loves Cowboys, 3 kerrosta
-leimat Magnon XL-laatasta M Fab Ur Nailsin kultaisella
-Seche Vite
-flormar, Matifying Top Coat

Tänään lakkailin jo uudet, koska nuo kyllästytti jo päivän päästä :D Päätin ideapulassa jatkaa 31 päivän haastetta, ja toteuttaa tökkineen päivän omalla tyylilläni, siitä sitten huomenna ;)

Osaako joku suositella minulle lakkaa, joka olisi samanvärinen kuin tämä ruskea on matattuna? Entä kumpi versio on parempi, kiiltävä vai matta? :)

28 kommenttia:

  1. Mattana näyttää kyllä tosiaan kivemmalta ku kiiltävänä. Hienot :)

    VastaaPoista
  2. Oih, mun pitää mennä ostamaan tuo mattalakka!! Ja minulla on dependiltä suunnileen tuon värinen lakka ;D en muista sen numeroa ja pullosta se on lähtenyt irti mutta Dependillä on ainakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota voin suositella kyllä, vaikka ainakin yhdellä kerroksella kului päivän mittaan taas kiiltäväksi. Harmi, kun meiltäpäin ei saa Dependejä, lähimpään on 100km :D

      Poista
  3. Sä olit selvästi liian kauan kyläs meillä maalla kun viljat tulee jo kynsiinkin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltäkö susta tuntuu ;) Odotas, ens kerran jälkeen saatan jo leimata ne lehmäkuvat ;D

      Poista
    2. No mä itse asias näin jo unta että sä teit ne lehmäkynnet mutta en oo ihan varma että kummalle meistä :D ;)

      Poista
  4. Nätti tuo kuvio. Itse tykkään ehkä enemmän kiiltävästä versiosta.

    VastaaPoista
  5. mäkin tykkään noista enemmän matattuina ;) vaikka ruskean sävyn kaveri en todellakaan ole :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkään en erityisemmin ruskeasta välitä, ehkä siksi olenkin sävystä niin tarkka :D

      Poista
  6. Meneeks toi OPIn Over the Taupe liian kauaksi tosta mattasävystä? Ja tykkään tosiaan noista mattana enemmän. Ihanan syksyiset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Googlailin tuota, ja se näyttää liian "keltaiselta" :D Mut siinä samalla kyllä löysin yhden Color Clubilta jota vois kokeilla (muistas nyt vaan minkä) :D

      Poista
    2. Iik, olinkin katsonut eilen illalla väärää kuvaa :D *nolo* taitaa olla että tuo menee hankintalistalle, kuin myös Chanelin 505 ;)

      Poista
  7. Matta on ehdottomasti munkin mieleen enemmän :)!

    VastaaPoista
  8. Näin ekaks kiiltäät ni olin ihan wautsiwau, mut sit tuli noi matat ni olin wautsiwautsiwau, mut nyt en osaa päättää kummat on kivemmat. Molempi parempi :) Oisko muuten OPI:n You know Jacques-lakka mitään tonnepäin???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :D Mulla on juuri tuo lakka, enkä oikein välittänyt siitä, jotenkin vain väärä sävy ;)

      Poista
    2. Joo, se on ehkä vähän "muta".

      Poista
  9. Kyllä noi ruskeat muitten kynsillä näyttää kivoilta, mutta miten se ruskea ei yhtään tarraa kätöseen, kun käsi ojentautuu kohti omaa lakkahyllyä...
    Just sopivat leimailut tohon väriin. Sekä kuviot että väri. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä miellän ruskean lakan aina tyylikkääksi, muttei sitä tosiaan tule käytettyä. Ja siksi etsinkin oikeaa väriä, tämäkin odotti kaksi kuukautta hyllyssä, kun en ollut saanut aikaiseksi testata :D

      Poista
  10. Mun mielestä noi ihanat ku ne on matattuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Jotenkin sävy on kiiltävänä liian tumma :)

      Poista
  11. Paha valinta, molemmat on kyllä upeat! Ehkä tällä hetkellä kallistun hieman tuon matatun puoleen, kun itsekkin kokeilin eilen ensimmäistä kertaa kynsille tuota samaa mattalakkaa:) Tykkään!

    Ruskea on muuten yllättävän haastava kynsiväri. Mulla on useampiakin ja jotenkin niihin tulee tartuttua aika harvoin vaikka ovat upeita. No, ehkäpä nyt syksyllä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Syksy on kyllä hyvä aika ruskeille (ja tummille) sävyille, muuten tulee vähemmän käytettyä :)

      Poista
  12. Tosi kauniit, mattaisenä ehkä himpun verran hienommat:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)