27 syyskuuta, 2012

Essie Sugar Daddy vs. Mademoiselle

Olin etsinyt kauan hyvää ranskislakkaa. Sellaista joka jättäis kynsipedin suht luonnollisen näköiseksi, muttei kuitenkaan ihan niin keltaiseksi ;) Anttilassa näin essien Sugar Daddyn, ja otin sen kokeeksi. Se olikin taivaallinen, kahdella kerroksella sai ihanan tasaisen ja läpikuultavan pinnan. Tässä pari kuvaa, joissa käytetty Sugar Daddyä. Kuvaa klikkaamalla pääset kyseiseen postaukseen.



Menin kuitenkin viikko-pari sitten ostamaan essien Mademoisellen, kun sitä on niin suitsutettu blogeissa. En ainakaan vielä syttynyt tälle, peitti hyvin kahdella kerroksella myös, mutta mun makuun liian "beige" ja muovimainen lopputulos. Tässä pilvimanissa käytin Mademoisellea.


Kuvasin nämä lakat myös kiekoilla ja pullossa. Näissäkin ero on aika selvä, ainakin omaan silmään ;) Sudar Daddy on selvästi vaaleanpunaisempi, kiekolla vasemmalla kohdassa 11. Mademoiselle oikealla kohdassa 2.



Sen verran vielä mainitsen, että molemmat lakathan on siis ostettu Suomesta, koska en pidä jenkkiversion siveltimistä. Näissä on siis leveä sivellin, jolla itse saan parhaan lopputuloksen.

Mitä piditte vertailusta, oliko kellekkään tästä hyötyä? ;)

14 kommenttia:

  1. Olipas hyvinkin hyötyä, nimittäin itsekin olen etsiskellyt ranskislakkaa, nyt kun teit tämän vertailun niin uskallan essien ostaa (sitten kun en enää ole ostolakossa...). :) Oon jo pidemmän aikaa aikonut tehdä itselleni kunnon ranskiksen, mutta juurikin tuo pohjalakka puuttuu. Mulla kuitenkin on sen verran värjäytyneet kynnet tällä hetkellä, ettei pelkkä kirkas riitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun oli! Itselläkään ei kestänyt kun noin vuosi löytää "se oikea", että mukava jos voi auttaa muita :D Mä en ole tainnutkaan nähdä ranskista sun tekemänä, paitsi ne sun ihan ensimmäisenä esittelemät ihanuudet. Mielellään näkisin enemmänkin ;)

      Poista
  2. Kauniit kynnet nuo pinkit, oooh O,O Yksinkertaisella saa todella kaunista kyllä... Voisi itsekkin kokeilla :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vähemmän on enemmän ;) Mäkin oisin tykännyt noista pinkeistä, jos rajat olis olleet siistimmät :)

      Poista
  3. Kiitokset tästä, nyt voin hyvillä mielin jatkossakin hankkia pelkkää Sugar Daddyä. Vaikka nätti tuo tulos on Madmoisellellakin, mutta on toi toinen vaan enemmän sitä mitä itse haen manikyyrilakalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, sun innoittamana tän postauksen teinkin, kun on sanoin niin vaikea kuvailla lakkoja :D Kyllä tuo M jää mulla ihan varalakaksi, tai glitter sandwicheihin.

      Poista
  4. Olipa hyvä vertailu, itse varmaan hankkisin Sudar Daddyn, jos jomman kumman ostaisin. Musta tämmöiset postaukset on tosi hyviä, kunn noista vaaleista ja nudeista lakoista on tosi vaikea saada mitään käsitystä, kun ne on vaan pulloissa hyllyssä. On tsiljoonaa eri sävyä ja joku suht luonnollinen pitäis sieltä sit yrittää jotenkin poimia. :) Paljon helpompaa, kun on kyseisiä lakkoja nähnyt joissain postauksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :) Pullossa ja näytekiekolla on kyllä hankala erottaa kans miten peittävä joku lakka on. Itse ostin ensimmäisenä essieltä Vanity Fairestin, joka näytti olevan ranskiksiin hyvä. Kotona kokeillessa olikin aivan jotain muuta, ja hyllyyn jäi :D

      Poista
  5. Tosi kiva idea tää vertailu! Itsekin oon harkinnu mademoisellen hankintaa, mutten vielä oo ollu ihan varma.. Tämä hieman kyllä auttoi päätöksenteossa, kiitos! :]]

    VastaaPoista
  6. Taitaa lähtee namusetä hankintaan! :) Kiitos tästä!

    VastaaPoista
  7. Tää oli tosi hyödyllinen vertailu kun kaupassa pullosta katsoen en osannut päättää, kumman ottaisin. Kallistun Sugar Daddyn puoleen, olettaen, että niitä on vielä jäljellä Cittarin tarjouksessa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! :) Toivotaan että löytyy vielä!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)