24 huhtikuuta, 2012

Ruusuista tummanviolettia

Eilen en vain ehtinyt olla koneella tarpeeksi kirjoittaakseni postauksen, vaikka ei mun varmaan tarvi selitellä, vaikka postauksia tuleekin nyt vain joka toinen päivä :D Siltä vain tuntuu että pitäisi, kun haluaisin kuitenkin joka päivä kirjoittaa ;)

Näitä tehdessä oli ideat vähissä. Halusin koittaa Mun yhtä ekoista Kleancoloreista, ja sen saatua kynsille ei vain keksinyt mitään. Lakka oli erittäin peittävä, joskaan en rakastunut sen siveltimeen. Lakka peitti kahdella kerroksella, ja tasoittavan päällyslakan kanssa sai hyvän tuloksen. Mutta väri ei ollut ihan mun mieleen... Tässä pelkkä lakka, kuvassa aavistuksen liian sinertävä, tämä on oikeasti puhtaasti shimmerinen tummanvioletti.


Päätin sitten kokeilla kahdella värillä leimausta. Valitsin metalliset lakat, jotka varmasti erottuvat tumman päältä. Tällaista jälkeä tuli.





-Orly, Nail Defense
-Kleancolor, Fairy Lover, 2 kerrosta
-OPI, DS Top Coat
-leimat GOSHin lakoilla Metallic Green ja Metallic Purple
-Konadin laatat m25 ja m40
-Konad, Top Coat

Anteeksi etten kuvannut kaikkia käytettyjä tarvikkeita tällä kertaa. Ei tule toistumaan, joskin oon ajatellut jättää alus- ja päällyslakkoja pois kuvista ;) Vai haluatteko nähdä nekin, vai riittääkö, että mainitsen?

Jeij, tänään saapui mun Kleancolorin Chunky Holo -kokoelma! Sonnen feissarihehkutuksesta innostuin itsekin, ja laitoin samantien tilaukseen. Tänään ne saapuivat, ja ovat jo kynsillä ;) Seuraavassa postauksessa siis niiden esittelyä!

15 kommenttia:

  1. Oi toi lakka on kyllä ihanan sävyinen! Just mun värinen. Ja sun kynnet näyttää muuten paljon kivemmalta kun sormet on suorassa ja siis näkyy vaan neljä sormea. En siis pahalla tarkota, mutta kuvatkin on kivemmat. Ja on siis vaan mun mielipide :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestä, oon just samaa mieltä :D Siksi oonkin alkanut ottaa kuvia myös tuolla tavalla. Pidän kuitenkin vielä "koura"-poseerausta rinnalla, koska siinä saa parhaiten peukun samalla näkyviin. Kun monesti koristelen senkin eri tavalla :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kivan näköiset kynnet.Näyttää kuvassa kuitenkin enemmän siniseltä. Oikein syvän siniseltä, mutta hyvän väriset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jännästi vääristää kyllä tuon värin, ehkä se shimmeri tekee sen kameralle :)

      Poista
  4. tosi kaunis lakka ja ihanat leimaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkään metalliväreistä leimauksessa :)

      Poista
  5. Kaunis pohja ja hyvin onnistunu noi kaksiväriset leimailut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onnistu kyllä hyvin ekaksi kerraksi :)

      Poista
  6. Aivan upea väri taas tuo lakka, mieluusti näkisin itselläkin! Tosin olisipa noin kauniit kynnet, niin mikä vaan kelpaisi...

    Minä en jää kaipaamaan alus- ja päällyslakkoja, mutta minä nyt en ole tunnettu päällyslakan käyttäjänä (kun en koskaan ehdi siihen asti... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vaikka ei se näissäkään kynsissä kaikki hyvältä näytä :D Mä taas en voisi olla ilman pikakuivatajaa, ja siinä samalla tuleekin hoidettua se päällyslakka osuus ;)

      Poista
  7. Hei!

    Olen ensimmäistä kertaa visiitillä blogissasi, ja kun etusivu aukesi ja luin esittelytekstin, alkoi mahdottomasti hihityttää, sillä ihan niinkuin olisin lukenut kuvausta itsestni=) Kolmekymppinen *check* kriisi *check* kynsi-intoilija *check* kaksi lasta ja mies *check, check ja check* Ihan mahtavaa!

    Aivan mielettömän ihania kynsiä sinulla ja tosi kauniin malliset kynnet!

    Olen itsekkin aloittelemassa blogeilua (itse asiassa olen pari viikkoa hikoillut ulkoasun kanssa ja olen myös ihastunut näihin shabbyblogsin ihaniin taustoihin) ja eilen sain tehdyksi muutaman postauksen aiemmin tänä vuonna tehdyistä kynsistä. Saas nähdä, että viekö blogin pitäminen mukanaan vai kuivuuko ihan alkuunsa...

    Mukavaa kevättä sinulle=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutkin lapselliset siis purkavat kriisin kynsi-innostukseen! ;)

      Kiitos, kynnet hakevat edelleen mallia, mutta ovat jo melko pitkään pysyneet näin. Bloggailu vie yllättävän paljon aikaa, ehkä eniten se kuvaaminen ja kuvien valkkaaminen, ei kirjoittaminen niinkään. Itse olen edelleen innostunut, vaikka tietysti on päiviä ettei aina niin innosta. Mutta silloin ei vain kirjoita mitään ;)

      Hyvää kevättä myös sinulle, ja pitääpä käydä kurkkaamassa yksi aloitteleva blogi ;)

      Poista
  8. ai että miten nätit kynnet (: ihananväriset (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän synkähkö kevääseen, mutta olkoon ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)