15 huhtikuuta, 2012

Raitahirvitykset, ja paljon uusia lakkoja

Tässä postauksessa on sitten kamalien kynsien vastapainoksi paljon uusia lakkaostoksia näytillä :D Yritin olla oikein kekseliäs, ja mätsätä kynnet vaatteisiin, joita tiesin pitäväni lauantai-iltana päällä. Ei nämä sitten sinne asti ollutkaan kynsillä ;)

Paita, johon näitä sovittelin oli musta, valkoista kuviota ja punainen rusetti, sellainen rock-henkinen. Kynsistä löytyy samat värit, ja ajattelin raitakuvion olevan helppo tehdä. Jotenkin nämä ei sitten sopineetkaan keskenään, raidatkin meni vähän miten sattui ja lopputulos oli melko kamala. Kuvien taustatkin on sopivasti värittömät korostamaan kynsien ankeutta ;)





-Orly, Nail Defense
-OPI, Big Apple Red, 2 kerrosta
-OPI, Lady in Black
-Kiss, Black ja White
-Orly, Polishield

Häpesin noita jokaisella kassalla, ja onneksi tosiaan otin kaksi lakkaa mukaan reissuun, ja heti hotelliin päästyämme otinkin nämä pois ja tein uuden lakkauksen. Ne postaan sitten huomenna, vaikkeivät mitenkään erikoiset olekkaan, mutta tänään en ehdi kynsiä laittaa, niin on huomisellekkin jotain täällä näyttää ;)

Sitten ostoksiin! Tässä ensin satsi, jonka kävin Seppälästä poimimassa jo ennen reissua. Todella harvoin käyn siellä, ja piti sieltä kaikki kiinnostavat sitten ottaa mukaan. Hintaa näille tuli hieman alta kaksi kymppiä.


Tässä Tampereen Stockalta ostamani, kun näin livenä nuo kaksi Nicki Minaj -kokoelman lakkaa, en voinut kumpaakaan jättää sinne! Konad-laattoja oli tasan kaksi vaihtoa, jo omistamani m57 ja sitten tämä mxx. Lisäksi halusin ottaa testiin Orlyn Instant artis koristelulakan, että tiedän tarvitseeko niitä sitten ulkomailta tilata enemmänkin ;) Ostin vielä meikkejä, mutten jaksanut kuvata niitä, kun otin ne jo käyttöön.


Vielä pyörähdys Tuurissa kotimatkalla. Ei oikein ollut mitään, mikä olisi huutanut mun nimeä. Väkisin valkkasin yhden Miyon testiin, ja Laylan kimalteleva magneetti lakka vaikutti kiinnostavalta.


Nyt oli niin paljon ostoksia, että saatan jättää tämän kuukauden TD-tilauksen väliin :D Postissa on lisäksi vielä tulossa Kleancolorin 9kpl holopaketti, josta Sonne vinkkasikin. Alkaa olla liian paljon lakkoja testaamatta, että pakko yrittää hillitä itseä jonkin verran. Lisäksi nyt omistamani auton rahoituserät vie osan mun "kynsibudjetista", joka on muutenkin ollut kyllä ihan liian suuri ;)

16 kommenttia:

  1. Mun mielestä nää raitakynnet taas on tosi hienot, pikkukuvasta jo katoin että näyttää hyviltä! Ja just sopivasti rock-henkisetkin, kun eivät oo ihan symmetriset raidoitukset jne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Toteutus oli kyllä juuri kuin suunnittelinkin, lopputulos ei vain omaa silmää miellyttänyt ;)

      Poista
  2. hei saako noita opin lakkoja muualta kun netistä, ja oot todella hyvä tekee kaikkea kynsiä! rakastan sun blogias <3 (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) OPIn lakkoja saa Emotioneista ja Stockmanneilta ainakin. Itse olen joskus joltain kosmetologiltakin ostanut. Suomessa kaupoissa normihinta on 16,90€. Kun taas suurkuluttajana tilaan ulkomailta hinnan vuoksi, siellä hinnat pyörii 5$ pintaan :)

      Poista
  3. Hei, haluaisin kysellä sulta kokemuksia ripsarista, jonka mainitsit joka aika sitten? Se YSL joku tuuheuttava :D Onko ollut hyvä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonkin tosiaan nyt muutaman päivän kokeillut ko. ripsaria, ja kävin eilen ostamassa udden ;) YSL Shocking oli todellakin tuuheuttava, mutta ei kummemmin erotellut eikä taivuttanut ripsiä. Itse en käytä taivuttajia enkä ripsikampaa, niin haluan näiden ominaisuuksien löytyvän ripsiväristä itsestään. Tällä itse sain "spider eyes" efektin aikaiseksi, enkä silleen hyvällä tavalla ;)

      Poista
  4. Fly on kyllä ihana! En pystynyt itsekään vastustamaan sitä :D Ja kyllä tuo did it on em houkuttelee myös...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli niin söpöjä, varsinkin vierekkäin siinä. Jos mieheni ei olis ollut mukana, olisi se fuksian värinenkin varmaan tarttunut matkaan :D

      Poista
  5. Mua harmittaa kovasti kun kävin Stockalla ja nuo kaksi lakkaa jäi sinne, harmi kun ei ollut omaa rahaa taskussa, äiti kun ei suostunut kustantamaan. :D Ja nuo kynnet on oikeastikin hienot, värikontrasti on kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joidenkin silmää tuntuu miellyttävän ;) Nuo on kyllä tosi hintavia, etten ihmettele, jos ei ostanut varsinkaan kahta kerralla :D Toivotaan et sulla on synttärit tai jotain tulossa pian ;)

      Poista
  6. Voi, mulla himoittais kans Kleancolorin lakat. Et haluais postata niistä jossain vaiheessa? ;) Oon yrittänyt nyt olla miettimättä uusia lakkoja, kun ei vanhatkaan mahdu lipastoonsa enää. Nuo Nickyn lakat on nimittäin kans semmosia, et tekis mieli. Ääääh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli kyllä ihanan värisiä, Kleancolorit ja Minajt :) Voisin tehdäkkin postauksen, kun saan ne perille :) Sun pitää hankkia toinen lipasto ;)

      Poista
  7. Toisinaan lakkaukset saa elää vain hetken :) Ihan hauskat nää on ollakseen "pelkkää raitaa".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kaikkia omia lakkauksia ei aina viitsi katsoa, vaikkei periaatteessa mitään vikaa oliskaan ;)

      Poista
  8. Painoin tuosta tunnisteesta "kynsimokat", ja minä kateellisena suu auki katselen näitä, ja haaveilen että itse olisin joskus yhtä hyvä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Mutta kiitos kehuista! Joskus vain ärsyttää, kun lakkaus ei mene niinkuin on suunnitellut, niin sehän on pilalla silti, vaikka lopputulos voi ollakin ihan kiva ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)