16 joulukuuta, 2011

Metalliset kynnet ja niiden pelastus (+paljon uusia ihanuuksia)

Kävin parina päivänä varsin shoppailemassa kynsilakkoja :)  Kaikkea ihanaa löytyi, ja ensiks halusin koittaa tuota Goshin "metallilakkaa". Olisi peittänyt jo yhdellä kerroksella, ja levittyi tosi hyvin. Mutta varmaan jokaisessa "metallisessa" lakassa on sellainen ongelma, että tuo kaikki epätasaisuudet esiin. Mulla on tosi pahasti liuskoittuneet kynnet, eikä tasoittavaa aluslakkaa. Mutta silti tuo oli ihana :) Oli vain haastavaa saada hyvää kuvaa tästä.


Tämä alkoi rankemman työpäivän jälkeen jo olla kulunut, enkä lasten joulujuhlien takia ehtinyt vaihtaa lakkoja, niin ajattelin pelastaa tilanteen cracklellä. En osannut päättää käytänkö mustaa vai valkoista, niin käytin molempia :D Tykkään kyllä näistä, vähän eritavalla halkeileekin nuo OPIn Shatterit. Musta(väri) on näissä kyllä paremman näköinen.


Sit vielä ne parin viime päivän ostokset. Nuo GOSHit ja Nail Envy oli toissapäivän saldoa, tänään ostin OPIn harmaan ja ihkun oranssin lakan. Tuo We Care Iconin lakka oli vain niin ihanan kimaltava, että se oli pakko ottaa kans. En olekkaan tältä merkiltä ennen lakkoja kokeillut, siksikin kiinnosti :)


OPI Atomic Orange (on muuten luonnossa "neompi"),  OPI French Quarter for Your Thoughts, Gosh 540 Ocean, Gosh 568 Metallic Purple ja We Care Icon 24 Magic Diamond.

4 kommenttia:

  1. Kiitos Rose :) En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tuota turkoosia :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on kaksi We Care Iconin lakkaa ja ne on ihan huippuja. Peittää hyvin ja upea pigmenttisyys! Hinta-laatusuhde täysin kohdillaan. :))

    VastaaPoista
  3. Tuo oli läpinäkyvää sorttia, mutta aivan ihana timanttinen kiilto siinä oli :) Pitänee testata jotain toistakin. Mä pidin noita kalliina, OPIlla tulee litrahinta melkein halvemmaksi...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)