08 joulukuuta, 2011

Irtoglitterin vaikeus

Kokeilin ensimmäistä kertaa irtoglitteriä kynsien kärkiin, huonolla menestyksellä. Mulla on toistakymmentä eriväriä, mutten ole saanut aikaiseksi käyttää niitä paljoakaan. Tuli ehkä liian paksulti "kiinnityslakkaa", eikä se ihan osunut niinkuin piti. Ehkä ensikerralla tippitarrojen kanssa?

Laitoin eilen illalla kynsille Color Clubin With Abandonia, joka on tummanruskea lakka kuparisella shimmerillä (mun mielestä). Ajattelin tuon liilan sopivan tähän väriltään, ja kyllä se luonnossa ihan kivalle näyttääkin. Jos siis vain olisi tullut siististi. Kynnet näytti niin tyhjältä, niin lisäilin tarroja. Nämä kyllä niin menee illalla poistoon!

Kaikki ei sentään ollut huonoa, suuret kiitokset Mavadrylle! Tarrojen ja glitterin päällä on Konadin Top Coat, ja sen päällä Mavadry. Tarrat ei yhtään ruttaantunu reunoista! Ehkä tämän oivalluksen myötä alan taas käyttämään silloin tällöin tarrojakin, kun saa nopeasti kuivaksi :)


Tämä oli siitäkin harvinainen lakkaus, etten käyttänyt yhtäkään OPIa :D Ehkä siksi meni pieleen ;) Alla Sally Hansenin Miracle Cure, kaksi kerrosta Color Clubin With Abandonia. Seuraavana päivänä Konadin Top Coatilla kiinnitetty glitter dust, tarrat, Konadin Top Coat koko kynnelle ja viimeisenä Mavadry.

2 kommenttia:

  1. Kiitti! Harmittaa, kun glitteri meni vähän miten sattuu, mutta lisää harjoitusta vain ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)