07 marraskuuta, 2011

Pinkit kukkakynnet + haaste

Tämä on nyt sitten mun 50. postaus :D Haluan kiittää kaikkia lukijoita, teitä on melkein kolmekymmentä :) Mitään erikoista en tähän postaukseen keksinyt, tässä on nyt sitten eilen illalla väkerretyt kynnet ja Kissalta saamani haaste (kiitos siitä!) :)

Ensin kynnet. Halusin pitkästä aikaa käyttää OPIn Strawberry Margaritaa. En siksi että pitäisin väristä, vaan siksi että ei jää kokonaan käyttämättä :D Arvoin mustan ja valkoisen leimailun välillä, päädyin valkoiseen. Peukalon leima ei ihan osunut, muut onnistui ihan hyvin. Nämä kynnet ei vain ole yhtään mua, varmaankin vaihtuvat huomenna. Onhan tuo pinkki kaunis väri, mutta en silti viihdy siinä... Olisin laittanut valkoisia helmenpuolikkaita jos olis ollut niitä :D Tyydyin kirkkaisiin strasseihin. Ihan kivathan nekin on :)


Käytetyt lakat: Alla kaksi kerrosta Coralin Calcium Carea, kaksi kerrosta OPIn Strawberry Margaritaa, leimat Konadin valkoisella, strassit kiinnitetty OPIn alus/päällyslakalla ja päällä Konadin Top Coat. Leimat laatasta m20.Sitten haaste:
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Avaa neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa tekemään sama.


Kuvassa on mun viime vuonna omin kätösin istuttaman omenapuun ensimmäinen sato :) Se on perheomenapuu 3 lajikkeella. Muut lajikkeet ei ole vielä tuottaneet satoa, vaikka kukkia on niissäkin jo ollut. Tämä on muistaakseni Suislepp-niminen, aikainen lajike ja niin kauniin värinen. Makukin oli todella hyvä!

Sain Kissalta toisenkin haasteen, mutta olen sen vähän aikaa sitten tehnyt, sen löytää täältä.

Haastan edelleen neljä bloggaajaa:
Rose blogista Rose's nails
Nails 1820 blogista Nails 1820
Prinsessa itse blogista Mimo's Nail Art
Elisa blogista I love polish

4 kommenttia:

  1. Nätit kynnet ja kiitos haasteesta! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta, mutta joudun jättämään väliin, sillä kuva ei ole sellainen, jonka voisin julkaista. Kuvassa on muita ihmisiä, enkä tahdo laittaa sitä blogiini (:

    VastaaPoista
  3. Ehkä ei tosiaan muiden kuvia :D Voisithan ottaa vaikka neljänneks viimeisen kansion? Joku oli tehnyt niinkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)