11 marraskuuta, 2011

Cuckoo for this Mess

Kynsimokailin tänään :D Onnettomuuteen johtaneet syyt: vuorokauden kynsilakattomuus ja ideoiden puute :P Poistin eilen sen avaruuslakkauksen kärkikulumien vuoksi. Ja kun olin ollut 10h töissä, pessyt kaksi konetta pyykkiä, tiskannut ja imuroinut, ei ihan riittänyt virtaa kynsille. Siitä syystä sitten oon tänään katsellut mun keltaisia kynsiä, ja jotain oli saatava nopeasti peitoksi.

Tykkään hirveästi tuosta Cuckoo for this Colorin väristä, mutta näköjään vain pullossa :D Tai onhan väri kynsilläkin yhtä kaunis, mutta en tiedä mikä siinä pisti vastaan. Kokeilin sitten yhtä kuviota mitä en ollut koittanut, enkä osannut kohdistaa sitä. Olin leimauksenkin jälkeen vielä kokeilevalla mielellä (koska mikä enää voi mennä pieleen) ja laitoin päälle tuota Caleidoscopea. Jos oli nopea, se ei levittänytkään leimoja. Mutta nopeasti lakattuna tuli aina erimäärä glitteriä. Mutta tässä ne on, ei malta oottaa et huomenna on aikaa laittaa uudet ;)Pahoittelen sotkuja, ei näihin viitsi panostaa :) Ei nyt kuvaa käytetyistä lakoista. Caleidoscope on Wet n Wildin, ja Cuckoo for this Color OPIn. Jos joku muuten jaksoi lukea vuodatuksen loppuun, niin haluan kehua tuota lamppua minkä ostin! 4200K valo, muistuttaa mun mielestä lähes päivänvaloa. Helpottuu kuvaaminen talvella :)

2 kommenttia:

  1. Sellanen lamppu pitää saada. :D
    Ai aiotko ottaa jo huomenna nuo lakkaukset pois?

    VastaaPoista
  2. Vähintään joka toinen päivä uusin lakkaukset. Ja nämä meni pilalle, niin en pysty olla näissä :D Haluan tehdä jotain söpömpää isäinpäiväksi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)