15 lokakuuta, 2011

Hautajaiskynnet

Surkea otsikko :D Mutta niin mietein millaiset kynnet kehtaa laittaa hautajaisiin. Ei mitään räväkkää, mutta että olis kuitenki laitetut. Mätsäsin sitten vaatteisiin kynsien värin ;) Ja noita diamond glittereitä, mulla kun oli hopeaa ja valkokultaa mun korut. Tykkäsin ihan törkeesti noista hileistä, ja päädyin etusormien ja nimettömien kärjet laittamaan niillä. Ei ihan niin justiin tullut, mutta oon tyytyväinen. Ja tuo Rimmelin musta lakka, ihanan kiiltävä! Yhdestä kynnestä melkein peilaa mun kasvot :D Lakka on siis I <3 Lasting Finish, Black Cab. Diamond glitterit tökitty coctailtikulla märän lakan päälle, ja päällisenä Orlyn Sec n Dry. Niin ja aluslakkana uusi ostos, OPIn Nail Envy liuskoittuville kynsille. Oli vähän tahmaisen oloinen, mutta hyvinhän tuo lakka päälle levittyi.



Huomenna vaihtuu kynnet, ostin eilen taas uuden OPIn lakan! Up, Front & Personal kiinnitti tällä kertaa huomion. Vaikea oli valinta, kun se oli Happy Anniversaryn kanssa vierekkäin :D Mulla kuitenkin on Goshilta melkein samanlainen lakka, niin päädyin tuohon ekana mainittuun. Sit ostin OPIn kristalliviilan, en tiedä onko eroa lasiviilaan, mutta toivon kestävän kauemmin kun oli vähän hintavakin... Lähti eilen myös tilaus MiMaxille, tulossa mun ekat water decalsit, kulta- ja hopeahiutaleita, koristeteippiä, siirtofoliota, leimauslaattoja, isoja diamond glittereitä ja kaikkee mitä en nyt muistakaan! Onneks niillä on kuulemma nopea toimitus, ei malttais ootella :D

Perjantain shoppailut

4 kommenttia:

  1. Kivat kynnet ja ostokset :)
    MiMaxilla tulee parissa päivässä, eli nopeaa on!

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) Tuo viila oli pakko saada, kun tuntuu et markettien lasiviilat on kuukaudessa kulutettu...

    VastaaPoista
  3. Kauniit kynnet! Miten siulla voi tuo Rimmelin musta lakka näyttää noin nätille? Oma Rimmelin musta lakka oli täys susi ostos..
    Saa laittaa 3 kerrosta että näyttää mustalle......

    Tuli noista kynsistäsi mieleen viime vuoden puolella omat hautajaiskynnet, kun kummisetäni kuoli yllättäen.
    Laitoin mustat kynnet ja niihin tein valkoiset linnut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Laitoin alle ohuen kerroksen, ja päälle yhden paksun. En tosin muista onko tässä päällyslakka jo päällä...

      Ne sun kynnet oli varmasti hienot, voi kun itsekin olisi osannut ajatella valkoisia lintuja!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)