19 lokakuuta, 2011

Folion testausta + pari ostosta

Toinen postaus perään, mutta kun on eri kynnet :) Kokeilin sitten itse eilen kuitenkin loppuihinkin kynsiin sitä foliota, eikä se ollutkaan niin helppoa kuin sattui ekan kynnen kanssa olemaan. Ehkä liimaa olisi saanut olla kynsissä enemmän, ja osa paloista jäi "vähän vajaaksi" :D Ja ne tahtoivat repeillä ja jäädä ruttuun. Ensi kerralla enemmän liimaa, isompia paloja. Ihan hyvin sain reunoja myöden ne silti. Laitoin päällyslakaksi OPIn Start to Finishiä, eikä se ole mun mielestä mistään kotoisin. Folio oli kulunut jo aamulla herätessä, saati sitten työpäivän jälkeen kun nämä kynnet kuvasin. Näyttivät kyllä heti laittamisen jälkeen vähän paremmilta :D


Alla kuva parista lakasta, jotka ostin Charming Nailsin blogikirppikseltä, OPIn Lucerne-tainly Look Marvelous ja Sephora by OPIn It's Bouquet with Me. Kauniita lakkoja molemmat :) Kiitos nopeasta postituksesta!

3 kommenttia:

 1. Miten tuo foliojuttu tehdään??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsikäyttöön tarkoitettua liimaa, joka on vähänkuin kynsilakkapullossa, sivellään kynnelle. Annetaan sen kuivua muutama minuutti, ja leikataan koristefoliosta palat, jotka painellaan kynnelle :)

   Poista
  2. Selvä täytyypä kokeilla ;) Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)