19 syyskuuta, 2013

Kreikan tuliaisia

Kreikan reissulta kotiuduttu jo pari päivää sitten, mutta loma jatkuu, ja jostain syystä se merkitsee laiskuutta blogin ja kynsien suhteen. Esittelen nyt pikaisesti kuitenkin ostokset, joita reissulla tein.

Tässä sekalaiset lakat apteekeista, marketeista ja lentokentältä.



Apteekin kosmetiikkamerkkinä useimmissa paikoissa oli Korres, jonka nimen olen kyllä kuullut, mutta en tutustunut lähemmin. Ostin tällaisen setin, johon kuului kynsilakan lisäksi huulikiilto ja kimaltava musta rajauskynä. Oli jännä löytää sävy, joka on vaaleampi, kuin omat huulet :D Vieressä kuvattu vielä lentokentältä ostettu hamppukäsivoide.


Sitten kaikkein tärkeimpään, eli Essenceen! En ole aiemmin omistanut enkä kokeillut kyseistä merkkiä, vaikka oon monessa blogissa lakkoja ihaillutkin. En ole viitsinyt lähteä tilailemaan, enkä ole osunut matkoilla kaupunkeihin, joissa näitä myytäisiin. Nyt otin kuitenkin selvää, että melko lähellä meidän lomakylää oli liike joka niitä myy, ja niitähän piti lähteä metsästämään. Ja melko lähellä siis tarkoitti 57km jyrkkää ja mutkaista vuoristotietä, jonka jälkeen tunnin verran harhailua Kalamatan keskustassa auringonpaahteessa ja +30 asteen lämpötilassa. Luulen, että matkatoverit oikein arvosti mua :D Tässä kumminkin mun saalis.



Napsin hyllystä kaikki vähääkään kiinnostaneet värit, valikoima ei ollut kovin huikea. Hintaa koko kattaukselle tuli vain 31 euroa, ja mä niin myhäilin, kun kävelin ylpeänä ulos liikkeestä näyttämään saalista muille :D En alkanut tähän erittelemään sävyjä, näitä tullaan kuitenkin piakkoin näkemään kynsillä ;)

Lähimarketissa myytiin myös kynsikoristeita. Vaikka olivatkin hieman ylihintaisia, arvostin niiden olemassaoloa heräteostoksen paikalla kassalla, että nappasin pari pakettia 3D-kukkia ja pussin erimuotoisia strasseja.


Esittelen samaan postaukseen korutkin, joita ostin. Käytiin euro1shopissa, ja sekosin, kun sieltä löytyi nahkarannekkeita eurolla :D Kolme alinta on ostettu sieltä, ja Glitterin tapaisesta koruliikeestä kaksi ylintä, ja ristikaulakoru.


Oon niin innoissani noista, en ole saanut aikaiseksi hankkia nahka/niittikoruja, vaikka ne on kuitenkin niin mua. Ostin vielä korviksetkin, mutta ne ei ollut ylläolevien tyyliset, niin ei voinut laittaa samaan kuvaan :D


Vielä kun ehtisi niitä kynsiä jossain vaiheessa tekemään :D Ollaan ostamassa mökkiä, ja kaikennäköistä puuhaa riittää. Mutta jos meinasi kynsimasista ollakin, kyllä se noilla lakoilla vähäksi aikaa lähtee ;)

Vielä pitäisi kuitenkin esitellä kynnet, jotka mulla oli reissun ajan, katsotaan jos saisin huomenna aikaiseksi.

17 kommenttia:

  1. Hahaa, mainio postaus! Mulla taitaa olla melkein kaikki noista Essenceistä jotka ostit (paitsi glitterit). Lisäksi mulla löytyy täysin samanlaiset korvikset jotka ovat tuossa alimmaisena. Meilläkin on tässä syksyn aikana ollut lähisuvun kesken mökinosto mielessä oikein urakalla. Eli paljon samoja juttuja siis löytyi tästä postauksesta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa yhtäläisyyksiä :D Me ollaan ostamassa mökkiä mun vaarilta, ja oon käyny siellä ihan pienestä asti. Jännä alkaa hoitamaan sitä itse, saa nähdä millaisia muutoksia uskaltaa tehdä ;)

      Mulla on kovat odotukset noille esseceille, juurikin sun kehujen perusteella. Ja äkkiä tikulle lakattuna tuntuivat kyllä oikein hyviltä :)

      Poista
    2. Suurin osa noista Essenceistä onkin hyviä, mutta pari on ollut tosi huonoa. Toivottavasti ne hyvät sattu sun ostoksiin. :D

      Poista
  2. Ihania tuliaisia, Essencet on ihania, olen tilannut sieltä Bulgarialaisesta nettikaupasta, saanut kaverilta Saksan tuliaisiksi ja ite kävin nyt loppukesästä Espanjassa ostamassa pari lisää, niin ja tietty muutama Kiko tuli myös mukaan. Korut on just sulle sopivia, muistan kun nähtiin yhdessä kynsimiitissä :) Hauskaa syksyä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oonkin miettinyt kans tilaamista, mutta jotenkin oli vain tunne, että ensimmäiset on saatava ihan itse jostain kaupasta :D Kikot olisi vielä sellainen merkki johon tekisi mieli tutustua, yhtäkään Kikoa en ole koskaan omistanut :)

      Nuo korut kyllä sopiikin kaikkien bilevaatteiden kanssa, mitä mulla on :) Arkityyli on taas aavistuksen rennompi ja sievempi, joten illanviettoja varten nuo tuli ;)

      Hyvää ja värikästä syksynjatkoa myös sulle! :)

      Poista
  3. Kivoja ostoksia :) Isekin tilasin vasta ison läjän essencen lakkoja, muutamia samoja löytyy minulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Kyllä munkin täytyy nyt alkaa tilailla noita, ihastuin ikihyviksi, kun tikuille ja pariin kynteen alustavasti kokeilin :)

      Poista
  4. Ihania lakkoja ja noi korut :) tässähän tulee ihan mieli lähteä shoppailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä melkein yhtä fiiliksissä noista koruista, kuin lakoista :D Nämä ostokset tein kaikki yhtenä päivänä, kun kylässä ei monia kauppoja ollut. Kyllä oli sen jälkeen tunne että shoppailtu on. Morkkikselta kuitenkin vältyttiin :D

      Poista
  5. Tosi paljon kivoja ostoksia ja tuo korres on tietääkseni kreikkalainen tuotesarja ja saa suomestakin nettikaupasta http://www.korres.fi/site/ tai myymälästä joka ainaki helsingistä löytyy.Itellä ei tosin kokemusta tuotteista sen kummemmin jotain voidenäytteitä testannu =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! En olekaan ehtinyt/huomannut ottaa sarjasta selvää vielä :) Tietää mistä sitten tilailee, jos oikein niihin tykästyy :D Ainakin huulikiilto ja rajauskynä vakuutti. Kynälläkään ei tarvinnut kahta kertaa samaan kohtaan koskea, kun väriä irtosi niin hyvin. Ja liukui luomellakin hienosti :)

      Poista
  6. Adamon putelit muistuttaa kovasti Essien pulloja:) Millainen sivellin noissa on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muistuttaa, mun pitikin kirjoittaa wannabe-essieistä, mutta unohdin :D Ostin silti, vaikka vähän ärsyttää ne kopiointi-OPItkin, niinkuin näidenkin pullot. Näissä on enemmän China Glazemäinen suti, sentään ;)

      Poista
  7. WOW! Ihania ostoksia ja kyllä, korres on paljon kehuttu kosmetiikka merkki kreikasta , joten et tehnyt turhaa ostosta .. mulla ollut vaan KORRES:n puhdistusliinoja , mutta ne olikin huippuhyviä ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin kuullut merkistä jotain aiemmin, en muistanut mitä ja mistä, mutta positiivinen mielikuva siitä oli valmiiksi :D

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Tämä saalis korvaa kyllä vähemmälle jääneen tilailun vähäksi aikaa ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)