05 syyskuuta, 2013

Postilaatikosta löytyneitä

Ajattelin tähän yhteen postaukseen laittaa muutaman paketin, joka tuli elokuun aikana saatua. En ole nyt tehnyt mitään isompia lakkatilauksia mihinkään, koska ollaan yritetty hieman säästää reissua varten.

Tässä ensimmäisenä Adeninan tilaus, olin saanut heiltä lahjakortin, jolla sain itse valita tuotteita esiteltäväksi. Näistä osaa on jo nähtykin, ja osa löytyy vielä edestäpäin ;)


Ihan lemppari pikakuivattaja Seche Vite, tilaan tätä yleensä ulkomailta, mutta nyt oli kiire saada uusi. A Englandin Sleeping Palace, jonka esittelinkin jo kahdessa postauksessa. Hopeisia ovaaliniittejä, sekä lisää 2mm pyöreitä hopeisia niittejä, joita tuntuu nykyään kuluvan paljonkin ;) Lisäksi neljä arkkia siirtokuvia.

Sitten lakkavaihtareihin. Oon innokkaasti laittanut toisille bloggareille sähköpostia tai kommenttia, jos he ovat moittineet mun mielestä kaunista lakkaa. Kahdet vaihtarit on toteutuneet viime kuussa, ensimmäinen Alcyonen kanssa. Tässä tapauksessa tosin Alcyone oli kiinnostunut vihreästä Polka Dot -lakasta, ja valitsin hänen listaltaan Miyon Kiwin. Lisäksi hän laittoi pakettiin mukaan söpön kortin sekä kynsikoristeita. Kiitos :)


Ja toinen lakkavaihtari tehtiin Lady Narcissan kanssa. Tämä Zoyan Logan ei ollut ihan hänen värisensä, niin samantien ehdotin vaihtokauppaa, ja jäin jänskäämään toteutuuko se mun vai jonkun toisen kanssa :D Vaihdossa meni OPIn Significant Other Color (muistaakseni). Sain vielä kaupanpäälliseksi Casinoaiheisia siirtokuvia, unohdin vain kuvata ne. Kiitos tästäkin asianosaiselle :)Yllä oleva Logan tullaan näkemään seuraavassa postauksessa, mieluisasti koristeltuna ;)

4 kommenttia:

 1. En malta odottaa tuota Logania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tuskin tarvii huomista kauempaa odottaa ;)

   Poista
 2. Kiitos siullekkii! Tälläset lakka vaihdot on kyllä hyvä idea :)
  Täällä odotetaan myös Logania. Näyttää upeelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtokaupat on kyllä kivoja! Ei tarvi rahaa liikutella ;) Kirjoitinkin juuri äsken siitä postauksen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)