20 syyskuuta, 2011

Tuliaisia Kyprokselta + ekat Konadit! (Paljon kuvia!)

Bloggailussa ollut viikon tauko, koska oltiin lomalla etelässä :) Enhän tietenkään voinut ilman lakkoja lähteä, vaan lähes kaikki omistamani oli mukana tarroja myöten :D Silti päädyin vain pitämään pelkkiä lakkoja, mutta ne oli voimakkaan sävyisiä ja tietysti glitteriä päällä. Kaikkia en ehtinyt kuvatakaan, lakat vaihtui lähes päivittäin :D

Ensiksi ostokset:

Apteekeista löytyi tällaista Leciel ja Erre Due merkkiä, aluksi ostin vain yhden Lecielin (about 7-8e olivat) mutta heti kokeiltuani sitä piti hakea pari lisää. Oli niin hyvin peittävää ja levittyvää, että toivon löytäväni netistä lisää näitä!

Erre Due #142, Leciel 750 Shiny Purple, 970 Kelly Green, 210 Misty Rose

Gosheja en ollutkaan ennen kokeillut. Mut nämä oli tosi hyviä, ja halpoja! Vitosen kappale kemikalioissa.

539 Vanilla Ice, 595 Miss Sweety, 571 Wild Lilac
Ja ostamani glitterilakat, ihan perusturistikaupasta. Vähän huonosti tuli glitteriä harjan mukana, mut kahdella paksulla kerroksella pärjää :)

Supreme 80 Party Flakesa, SHC #25, Supreme 24 Sparkling
Seuraavaksi lakat kynsillä, ekassa kuvassa kaikkia kaksi kerrosta, alemmassa laitettu noita glittereitä. Ja nimettömään lisätty Goshin Vanilla Icea Miss Sweetyn päälle  :) Ainostaan Lecielin Shiny Purple en laittanut, koska sen olin testannut jo aiemmin.Sitten vielä mun ekat Konadit! :) Tuo Charming Nails -laatta oli syy miksi hätäilin tilausta, pelkäsin et se loppuu :D Ja tuota m57-laattaa oon kuolannut jo pitkään! Ja vain perusmustalakka, ei ollut ennen reissua varaa ostaa enempiä ;) Nuo glittertähdet on kans kyproslaisesta apteekista.

2 kommenttia:

  1. Oi, oot löytäny hirmu kivan näkösiä lakkoja ! :)
    Ja tuo CN:n laatta, tuntuu että kaikille kynsibloggaajilla on se. Itsekin haluan, mutten raaski ostaa kun sen hinta on viime näkemältä noussut niin paljon :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja kaikki oli tosi hyvin levittyviä :) Itse tilasin reilu viikko sitten Cesarsilta, 10e maksoin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)