30 syyskuuta, 2011

Reissukynnet + uusia tulokkaita

Ensin tämän viikon ostokset :) Eli vihdoin uskallaudun käyttämään koristeita, tähän asti oon mennyt vain tarroilla ja lakoilla. Lopussa kynnet, joilla päädyin työreissulle menemään. Ja vikassa kuvassa jo yhteen kynteen kokeiltu vähän koristusta.

Ekassa kuvassa on Seppälästä ostettu ihania tarroja, Golden Rose koristelakka, ja tietty yks MNY sävynumerolla 673. Ihana musta joillain hiutaleilla. H&M:ltä päädyin ostaan lakan kokeeksi, sävy Nerd.


Tässä kuva, mikä paketti odotti mua kotona kun tulin reissusta. Kuvassa lisäksi mun ihka ensimmäinen Models Ownin lakka, sävy Mushroom. Testasin sitä tuohon kiekkoon, en ollut vielä vakuuttunut. Mut ehkä käyttäytyy erilailla kynnellä. Kaikki vain hehkuttaa noita, niin täytyi kokeilla :) Ainakin ne on halpoja.
Eli kuvassa glittereitä, diamond-hileitä, tähtikuvioita, erivärisiä strasseja, nailart-sivellin, strassikynä, Konadin m20 laatta, valkoinen leimauslakka, ja kaupanpäälle tulleita fimoja. Joita sitten on pakko näköjään joskus kokeilla, vaikken kauheasti ulkonevista koristeista välitäkään (vielä) ;) Vahingossa laitoin tuon Golden Rosen lakan mukaan, en muistanut että oli jo ekassa.
 

Tässä reissussa olleet kynnet, kuvattu reissun jälkeen ja ollut kynsissä jo 3-4 päivää. Kynnessä SallyHansenin lakka 303 Pedal to the Metal, ja seppälästä tarrat. Alemmassa kuvassa näkyy vielä peukku, johon heti kotiin tultua testasin glitteriä ja strassin kiinnitystä. Yllätyin miten helppoa niitä oli käyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)