31 joulukuuta, 2014

Testissä: Beauty UK:n lakkoja

Pahoittelen todella pitkää postaustaukoa teille, jotka olette uusia postauksia odottaneet. Olen tehnyt kyllä kynsiä, jakanut niitä Instaankin, mutta en ole saanut blogin puolella julkaistua mitään hetkeen aikaan. Kiitos teille, jotka ette vielä ole hyljänneet minua ;)

Nyt kuitenkin Beauty UK:n lakkojen esittelyyn. Sain lakat jo lokakuun puolella pretty.fi'ltä testattavaksi. Tällaiset sävyt valitsin:




Punaviinin punainen Rouge Rendezvous, vanhan roosan sävyinen Rustic Rose ja harmahtavan violetti Smoke Signal.

Yleisvaikutelma lakoista on miellyttävä, jokainen teki hyvää jälkeä kahdella kerroksella. Suti on mukavan leveä ja hyvin taipuva, eikä iso korkkikaan häirinnyt lakkaamista. Lakat kuivuivat nopeasti, mutta kestävyyttä en ehtinyt kokeilla. Ainakaan kahden päivän aikana ei tullut kuin hieman kärkikulumaa.

Ensimmäisenä lakkasin kynsille Rouge Rendezvous'n. Koostumus on jelly/crelly, joten siitä en täysin peittävää yrittänytkään saada. Kynsiraja jää hieman näkyviin, mutta koska lakka levittyy tasaisesti, lopputulos on kiva. Kuvassa ei ole päällyslakkaa, koska lakka itsessään oli niin kauniin kiiltävä.




Beauty UK - Rouge Rendezvous
 
 
Seuraavaksi lakkasin Rustic Rosella. Lakka on peruslaatuinen creme. Vaikka koostumus oli hieman paksuhko, levittyi silti nätisti ja peitti kahdella kerroksella. Kuvassa päällyslakkana Seche Vite, siitä parin kynnen ilmakuplatkin johtuvat.
 



 
 

Viimeisenä Smoke Signal. En tiedä, mitä ajattelin tätä valitessa, koska omistan jo kaksi saman sävyistä lakkaa :D Mutta väri on kyllä kaunis. Tämäkin hyvälaatuinen creme, ei mitään moittimista. Sen sijaan Seche Vite teki tällekin kepposet.



 
 
 

Yllä esiteltyjä Beauty UK:n lakkoja voi ostaa pretty.fi'ltä 5,99€:n hintaan. Saman merkin valikoimaan kuuluu myös paljon muita sävyjä ja efektilakkoja, joiden hinnat vaihtelevat. Alla vielä suorat linkit tuotteisiin:


 


 
Koristelin näistä lakoista Rouge Rendezvous'n ja Smoke Signalin. Tähän postaukseen tuli kuitenkin jo niin paljon kuvia, että esittelen koristelut sitten omana postauksenaan :) Jos jotain jäi tuotteissa mietityttämään, kysy kommenttikentässä, vastaan mielelläni sen, mitä osaan :)


5 kommenttia:

  1. Verenpunainen on mielettömän upea. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin siihen kans! Ja se ei ole ollenkaan tunkkaisen näköinen, koska on jelly :)

      Poista
  2. Kauniita lakkoja ja tuo ylin on kyllä upea, kun kiiltääkiin niin kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rouge Rendezvous on näistä munkin suosikki. Seche Vite olisi varmaan hieman jopa samentanut pintaa :D

      Poista
  3. Miten mulla on menny tää postaus ohi? No, noi lakat näyttää melkosilta herkuilta. Noi värit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)