29 lokakuuta, 2014

Näistä en vaan tykännyt

Pahoittelen blogihiljaisuutta, mutta ei ole ollut inspiraatiota kirjoittaa, kun en millään haluaisi esitellä näitä kynsiä :D Mielenkiintoisempaakin kirjoitettavaa olisi, mutta päätin, että nämä on esiteltävä ensin, koska muuten jää kuvat vain koneelle.

Näissä kynsissä on käytetty samaa siirtokuva-arkkia, jonka sain MiMaxilta esiteltäväksi. Toinen puoli arkista on mustia ja toinen valkoisia kuvioita. Kuviot sinänsä on kivoja, mutta mä en tykännyt kumpienkaan kynsien lopputuloksesta.

Näissä ensimmäisissä kynsissä siirtokuvat eivät edes näy kaiken kimalluksen takia. Oranssi lakka on Zoyan Jesy ja kultaglitteri Shimmer Polishin Tracy.


Näihin toisiin kynsiin pohjalle valikoitui muuten vain erikoinen lakka (muistaakseni Wet n Wildin Wild Card), enkä osannut siirtokuvien jälkeen jatkaa koristelua, ja lopputuloksesta tuli vähän vaisu. Mutta kuvat näyttävät kivoilta lyhyemmissä kynsissä. En tiedä miksi kuvat jäivät näin tummiksi, koska koneelta lähtiessä olivat paljon valoisempia...Ensi kerralla sitten jännittävämpiä kynsiä, joista tekee mieli jotain hyvää kirjoittaakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)