13 elokuuta, 2014

Toisen päivän tuunaus

Mulla on menossa projekti, jossa yritän käyttää testaamattomia lakkoja ja koristeita pois. Ns. suunnittelu menee siis sen mukaan, mitä työpöydän reunalta löytyy :D

Tällä kertaa valitsin Essencen lakan Roller Coaster ja MiMaxilta esittelyyn saadut siirtokuvat. Lakka oli upea, hyvin peittävä ja muutenkin helppo. Siirtokuvat olivat myös positiivinen kokemus. En ole oikein luottanut muihin, kuin Blue Sea'n decaleihin, mutta nämä olivat yhtä hyvälaatuisia. Mitään ongelmaa ei ollut :)

Hengailin ensin päivän tällaisilla kynsillä.


Seuraavana päivänä halusin lisätä jotain pientä, ja töpöttelin kärkiin miitistä Consult Ladylta saatua China Glazen In the Lime Lightia kärkiin. Neonina se ei olisi yksinään peittänyt, mutta toi kivan lisän näin töpöteltynä :) Lisäsin vielä pilkut akryylimaalilla ja pienellä dotting toolilla.
Essence, Roller Coaster
China Glaze, In the Lime Light (neon), saatu Consult Ladylta

12 kommenttia:

 1. Hyvin sointuu noi lakat yhteen! Kun sulla lukee tuolla tekstissa lakan perässä xxx, onko sillä joku merkitys? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Haha, ei ollut mitään merkitystä :D Kirjoittaessa laitoin x:t lakan nimen tilalle, kun en muistanut niitä heti, ja unohdin käydä paikkaamassa myöhemmin :D Kiva kun sanoit, asia korjattu!

   Poista
  2. Hah! :D Harrastan itsekin tuota x-taktiikkaa kun sattuu olemaan lakka jonka nimeä tai numeroa en juurinytheti muista :D Saa nähdä milloin unohtuu itselläkin tekstin sekaan, pari kertaa ollut jo lähellä :) Lakkaus on kyllä todella kauniin vihreä ja nätti ^_^

   Poista
 2. Komea väri ja tuunaus on hyvä tapa saada vaihtelua.

  VastaaPoista
 3. Tuo Roller on kyllä mahtava vihreän sävy. Oih! Makiat kynnet...

  VastaaPoista
 4. Upeat. Tällaisia vihreitä lakkoja näkee harvemmin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanille kommenteista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)