31 toukokuuta, 2013

Mautonta jäätelöä

Mä en ensin ymmärtänyt tätä essien Allurea. Kuka haluaa lähesvalkoisen jellyn, joka ei kuitenkaan ihan sovi ranskislakaksi? Päätin kuitenkin lakata sen kynsille yksinään. Kolme kerrosta riitti tälle, ja rajojen siivouksen jälkeen se näytti melko hyvälle. En kuitenkaan erityisemmin siitä pitänyt, mutta en ehtinyt koristellakaan heti. Seuraavana aamuna kun heräsin, yhtäkkiä tykkäsin kynsistä mielettömästi :D Jos joskus pitää saada hillityn tyylikkäät kynnet, yritän muistaa, että mulla on tämä.


En kuitenkaan voinut olla koristelematta, ja päätin leimata tähän päälle jotain. Päädyin käyttämään tuota jätskikuviota CN-laatasta, jonka vuoksi koko laatan tilasin, enkä ollut vielä edes kokeillut :D Halusin metallilakkaa, mutta en osannut päättää väriä, niin laitoin jokaiseen kynteen eri värisen.

Ensimmäinen kuva on taas tarkentunut kasviin, pitää joko harjoitella kuvaamista, tai kuvata turvallisesti sisällä.
Essie - Allure

Siivosin liian innokkaasti mun lakkauspöydän, ettei tullut kuvattua leimauslakkoja :D Mutta laitan listan tähän, siltä varalta, että jotain kiinnostaa:

Pikkurilli: China Glaze - Adore
Nimetön: GOSH - Metallic Purple
Keskisormi: GOSH - Metallic Green
Etusormi: China Glaze - Harmony
Peukalo: China Glaze - Devotion

Olin oikeastaan melko tyytyväinen, kun pääsin näistä eroon, Allure olisi mennyt yksinään, mutta jotenkin nämä koristelut oli mun mielestä mauttomat, vaikka jätskinkuvia olikin :D

12 kommenttia:

 1. Mun mielestä nämä on oikein kauniit ja varsinkin tuossa viimeisessä kuvassa leimaukset näyttää ihan syötävän hyviltä!:)

  VastaaPoista
 2. Mäkään en oikein ymmärrä tota lakkaa, ei varmasti tulisi ostettua itselle. Kuitenkin tuo sun tekemä lopputulos on jotenkin erilainen ja erikoinen, että tykkään kovastikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mun on ollut ennenkin tarkoitus leimata läpikuultavalle pohjalle, nyt on ainakin kokeiltu ;)

   Poista
 3. Mulle tulee tuosta väristä vähän mieleen sellaiset "teinipissis" kynnet. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Mä taas ajattelin ihan eriasiaa, olisin voinut kuvitella Alluren jonkun morsiamen kynsillä, ilman noita koristeluja siis ;)

   Poista
 4. Mulla on Allure glitter-sandwichien tekoon. Ja jos kestää näkyvää kynsirajaa, yksi kerros Allurea on mielestäni kiva sellainen ei kynsilakkaa-kynsilakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tulee niin vähän tehtyä sandwichejä, etten sitä varten erikseen ehkä tarvitse lakkaa, myöskään en luonnollisen näköisissä kynsissä viihdy, joten mulle tämä oli vähän turha. Mutta ilmeisesti tällekin on sitten tarkoitus ja kohderyhmänsä :)

   Poista
 5. Mun mielestä Allure on todella kaunis, mutta mulla on ongelmia sen koostumuksen kanssa. Mun mielestä se kuivuu liian hitaasti ja raidottuu liikaa. Tykkään kyllä noista eri värisistä leimailuista kovasti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)