16 helmikuuta, 2013

Loput Liquid Sandit

Tässä sitten kaksi muuta Liquid Sandia, jotka olivat tosiaan pidempään kotimatkalla. Säästin nämä samaan postaukseen, koska en koristellut näitä sen kummemmin :)

Aikaisemmat Liquid Sand -kuvat voit kurkata näistä linkeistä:
Get Your Number
Can't Let Go (varvasvaroitus)

Ensimmäisenä viimeisistä Stay the Night. Olin juuri lyhentänyt kynnet erinäisen vahingon seurauksena, ja aika lyhyeksi jouduinkin viilailla. Sen urakan jälkeen kaipasi kynsille vain jotain simppeliä mutta näyttävää :)


Tästä tuli niin mun suosikki, kaikkien kolmen muun ohella ;D Ihanan klimppinen musta, jonka välistä loistaa punainen, ihan kuin hehkuvat hiilet.


Seuraavaksi ystävänpäiväkynnet korvannut lakkaus, The Impossible. Olin alkujaan varma, etten tule pitämään tästä, ja meinasinkin jo luopua siitä testaamatta. Luojan kiitos en sitä tehnyt, menin sitten rakastumaan tähänkin, huoh :DVäri on melko varovaisen, ehkä korallisen punainen. Juuri tämän sävyiset punaiset ovat mieleeni, ja tämäkin kimalsi ihanan hillitysti. Tähtiä ei vain meinannut saada kynnelle millään, mutta en niitä nyt niin kaivan(n)utkaan ;) Tämä oli vähiten peittävä näistä neljästä, mutta kolmella kerroksella meni silti mukavasti. Ei ollut kahteen vuorokauteen kulunut nimeksikään, ainoastaan muutama glitteri kimalsi kultaisena, kun oli ilmeisesti lakkausta kulunut siitä päältä :D


En nyt sitten malta odottaa keväällä julkaistavia uusia Liquid Sand -sävyjä, sellainen rakkaus nämä olivat. Varovaisesti olen innostunut myös China Glazen Texture-kokoelmasta. Ilmeisesti erikoinen pinta kynnellä on mun juttu. Huomasin sen jo Orlyn Rock Solidin kanssa vuosi sitten, kun se jätti harvinaisen röpelöisen pinnan, ja rakastin sitä :D Myös samettijauhe oli vain niin kivan tuntuinen, kai mun on pian nyt kokeiltava kaviaarimaniakin, koska luulen pitäväni siitäkin sen pinnan vuoksi ;)

In english: In this post are the other two Liquis Sand -polishes. I fell in live in these too, and can't wait new shades to be released during spring :D In these posts you'll the other two Liquid Sands I reviewed: Get Your Number & Can't Let Go (toe warning!)

5 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta! Pitänee hommata tällanen lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä ainakin yksi kannattaa hankkia kokeeksi, että tykkääkö vai ei ;)

   Poista
 2. Itse hieman kahden vaihteilla näiden suhteen, periaatteessa tykkää, mutta sitten toi tekstuuri ei niinkään miellytä. :D Pitänee tosin ostaa joku yksilö, (ehkä juuri tuo Stay the night). Tai sitten odottaa lisäsävyjä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stay the Night on kyllä näistä ehkä upein :) Ja muiden swatchien perusteella nämä on ihania päällyslakankin kanssa, itse en tosin ole kokeillut.

   Poista
 3. Noi molemmat on vaan hankittava <3 ihania!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)