14 elokuuta, 2012

Mieltä piristäneitä juttuja

Viime ja tämä viikko ovat olleet todella kiireisiä. Muutama juttu (perheen lisäksi) on kuitenkin tehnyt kiireen keskelläkin iloiseksi, ja halusin jakaa ne tännekkin :)

Ida-Maria halusi muistaa lukijoitaan jollakin henkilökohtaisella jutulla, ja oli keksinyt ihanan idean lähettää omia piirustuksia eteenpäin. Ne oli tosi nättejä, ja onnekseni ehdin "postituslistalle" mukaan :) Viime viikolla sitten laatikosta löytyikin tällainen ihana kortti, joka oli vielä koristeltu strasseilla, ja takana oli ilahduttava henkilökohtainen tervehdys :) Kiitos vielä tästä!


Kerroinkin ohi mennen alkukesällä kaivaneeni kukkapenkkiä, ja istuttaneeni herästysostoskukkia :D En ole saanut aikaiseksi reunustaa penkkiä millään, mutta eiköhän se talveen mennessä hoidu :) En ole koskaan mieltänyt itseäni viherpeukaloksi, vaikka puutarhassa on yllättävän hyvin mun kokeilut sujuneetkin :D Kukat olen kaikki kasvattanut alle kymmenensentin korkuisista ruipeloista. Kukkapenkki ei ole vielä läheskään valmis, mutta tällä hetkellä näyttää tältä:


Ja tietenkin shoppailut saavat hyvälle mielelle ;) Ja varsinkin jos sattuu löytämään jonkun tosi hyvän tuotteen. Ostin Freemanin käsi- ja kynsinauhakuorinnan, ja kaksi Rimmelin nättiä lakkaa. Kokeilin jo tuota kuorintaa, ja se on kyllä toimiva :) Mulla on ollut kynsien sivuilla pienet mutta sitkeät kovettumat, mutta tällä lähtivät vihdoinkin. Piti käydä heti hamstraamassa toinenkin, tiettyä tarkoitusta varten ;)


Tällaista tällä kertaa. Huomenna menen sovittamaan itselleni iltapukuja, eihän ystävän häihin olekkaan kuin alle kaksi viikkoa aikaa! Sitten kun puku on löytynyt, pitää vielä metsästää siihen sopivat kengät ja korut, ei ole helppoa :D

10 kommenttia:

 1. Ne on ne pienet jutut, mitkä pelastaa päivän. :)
  Mä oon yrittänyt tälle kesälle kasvattaa ensimmäistä kertaa ikinä kukkia ruukussa, ja oonkin jopa saanut aikaiseksi vihreitä lehtiä täynnä olevan ruukun. Musta nyt vaan ei saa viherpeukaloa tekemälläkään! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on just niitä ;) Älä vielä yhden ruukun kokemuksesta lannistu, kasveja on helpompi hoitaa kun ovat maassa. Mullakaan ei ole isommin ruukut menestyneet, kun niitä pitää muistaa kastella ja lannottaa useammin ;D

   Poista
 2. mistä oot ostanu tota freemanin kuorintaa ? :)

  VastaaPoista
 3. kaunis kortti tuli sinullekkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli, mukava että sinäkin ehdit listalle mukaan :)

   Poista
 4. Kivoja piristysjuttuja:)

  Mä yritän palailla kesälaitumilta bloggailemaan taas, meinaa olla vähän nihkeää, mutta eiköhän se tästä taas lähde! Noi edellisen postauksen kynnet on muuten aivan ihanat! Vitsit noita kokokynnen leimoja, mä vaan haaveilen niistä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tottahan sitä nyt uudet perheenjäsenet menee etusijalle :D Nyt vaan sitten koristelemaan vaikka väkisin ;)

   Poista
 5. Ihqu tervehdys Ida-Marialta. Tuo freemanin käsi-ja kynsinauhakuorinta on ihan mun lemppari. Löysin ihan vahingossa mun lähi-prismasta ja se ei ole edes kamalan hintaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä :) Tuosta tuli heti munkin lemppari, mutta jaloille on edelleen ikisuosikkina se Dermosilin ruskea kuorinta-aine, en vain tähän hätään muista sen nimeä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)