01 kesäkuuta, 2012

Kolmet pinkit kynnet

Vaaleanpunaista, pinkkiä ja neonpinkkiä, siinäpä teema tälle postaukselle ;)

Itselle olin pari päivää sitten koittanut Color Clubin Candy Canea ja Space Casea. Onneksi laitoin Candy Canea vain nimettömiin ja peukkuihin, oli aika raastavaa levitettävää :P Mutta vaikeuksissa ei paljoa hävinnyt Space Case, älyttömän paksua, klimppiintyvää tavaraa. Onneksi sentään peitti :P Kaksi kuvaa varjossa, ja yksi glitterien takia auringossa. Jostain syystä mun kamera tallentaa värit parhaiten varjossa. Mut nämä oli siltikin jotenkin tylsät.




Kuvia ylläolevista lakoista ei ole, mutta ei se varmaan ketään häiritse, kun nimet on mainittu ;) Työkaverit kävivät lakkauttamassa kyntensä tänään, oli jännää vaihteeksi lakata muille kuin itselle. Miten se voikin olla vaikeampaa lakata toiselle? Mulla kyllä ei ole kunnon paikkaa missä laittaa, joten oudolla työasennolla ja huonolla valaistuksella voi olla osuutta asiaan :P

Tässä ensimmäiset. Mietinnän alla oli kirkas oranssi tai pinkki lakka. Pinkkiin päädyttiin, ja OPIn Kiss Me on My Tulips valikoitui hyllystä. Toiveena oli myös kimallusta, mutta en alkanut pelkillä strasseilla tai leimauksella koristelemaan. Strassit voi irrota, ja leimat mennä pilalle. Valittiin hopeiset siirtokuvat, koska hänellä on hopeiset korutkin. Harmi, kun en kauhean montaa kuvaa ottanut, tässä kuitenkin paras niistä.


Toiselle työkaverille tuli neonpinkkiä, johon hän ihastui kun näki Orlyn Beach Cruiserin mun kynsillä alkuviikosta. Tähän myös siirtokuvia, koska ne on nopeita eikä voi mennä pahasti pieleen. Valkoinen sopiikin kivasti pinkin kanssa, ja kuvat oli nätit vaikka tulivtakin vähän yllätyksenä. Ne kun ei näkynyt taustapaperista juuri lainkaan, mutta loistavan valinnan hän teki :) Hän halusi kuvatuksi mun kivikkopenkillä, ja otin toisen kuvan vielä toisessa paikassa, koska kameran näytöllä ei ensin muka erottunut koristeluja. Onneksi otettiin toinen, siinä näkyy paremmin "neonisuus" :D




Harmi, kun ei ollut enempää aikaa kuvailla, mutta kyllä noista kynnet näkee ;) Molemmat "asiakkaat" olivat tyytyväisiä kynsiinsä, ja halusivat väkisin maksaa :D Itse olisin tehnyt ihan vain siitä ilosta, että saa toiselle lakata :) Toinen lupasi mulle ensi kerralla "vapaat kädet", mutta tuntee mua sen verran, että lisäsi, ettei mitään pääkalloja tai salamoita sitten :D

16 kommenttia:

  1. Minusta on kauhean vaikea ottaa rahaa vastaan, se tuntuu jotenkin kiusalliselta :D Tosin, kun itse olen tehnyt kakkuja tilauksesta, niin silloin tosin on pakko, sillä materiaalit ei ole ilmaisia.

    Kaikki lakkaukset oli nättejä ja pinkki oikein syöksyy kuvaruudusta läpi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vaikeaahan se on, yritin sanoa, että vähän päälle euro vaan menee tarvikkeisiin, mutta heille tuli hyvä mieli kun saivat maksaa ;)

      Poista
  2. Kaikki kynnet on tosi hienoja :) toi orlyn lakka on niin ihana! :)

    VastaaPoista
  3. Mä jotenkin petyin noihin Starry Temptress-kokoelman lakkoihin, kun glitter uppoaa sinne lakan sekaan niin ei juurikaan näy mutta karseita poistaa. :( Ja koostumuskaan ei ole kivoimmasta päästä. Puhumattakaan noista joulun glitterlakoista, kerran lakkasin yövuorossa kynteni Sugarplum Fairylla ja mietin että ei prkl.. :D Mutta nättejä ne kyllä on, Candy Canea en oo vielä kokeillukkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ollutkaan ennestään kummastakaan kokoelmasta mitään, ja voi olla ettei muita enää tulekkaan ;) Todellakin Space Case oli pettymys, nätimpää olis ollut vaan hopeinen glitterlakka pinkin päälle, ja helpompikin vielä :D

      Poista
  4. Oi mitä herkkukynsiä! Just kesään sopivasti räikeää ja säihkyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on kova into saada lisää neonlakkoja, kun ei oikeestaan ole kuin tämä :)

      Poista
  5. І thinκ thе admin οf thіѕ web pаge is
    genuinely workіng harԁ in support of his web pаge, fоr the reason that herе
    every stuff is quality based ѕtuff.

    my site: rhinoplasty surgery

    VastaaPoista
  6. Very soon this site will be famous among all blogging and site-building people, due to it's nice articles or reviews

    My page :: nummerupplysningen

    VastaaPoista
  7. Hello, i feel that i noticed you visited my site so i
    got here to go back the want?.I am attempting to in finding
    things to enhance my website!I guess its ok to use some of
    your concepts!!

    Here is my web-site :: jackpot 6000 Jackpot 6000 (youtube.com)

    VastaaPoista
  8. What's up, just wanted to say, I loved this article. It was funny. Keep on posting!

    Feel free to visit my weblog Jackpot 6000 ()

    VastaaPoista
  9. It's hard to come by well-informed people on this subject, however, you seem like you know what you're talκing abоut!
    Τhаnks

    Αlso visit my web page: näsplastik

    VastaaPoista
  10. Hello everyone, it's my first pay a visit at this web site, and post is truly fruitful in favor of me, keep up posting these posts.

    Take a look at my web blog; nummerupplysningen.se

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)