16 tammikuuta, 2012

Risteilykynnet ja tuliaisia

Oltiin viikonloppu shoppailureissulla miehen kanssa :) Oltiin ensin Tampereella perjantaiyö, ja sitten lauantai-iltana 23h-risteilylle Turku-Tukholma. Tässä on kynnet, jotka tein reissulle. Vähän mitäänsanomattomat, mutta pääsipä Fowl Play kynsille ;) Ja vähän paremmin onnistui jo tuo "koru" kuin edellisissä :) Kyllä näistä ihan tykkäsin, ja kestivätkin sen kolme päivää kulumatta.


-Orly, Nail Armor
-Wet n Wild, Black Creme, 1 kerros
-Orly, Fowl Play, muissa paitsi nimettömässä 1 kerros
-Strasseja, kiinnitetty OPIlla
-Orly, Sec n Dry

Sitten niihin tuliaisiin! :)


Matkaan lähti paljon kosmetiikkaa, ja 8 lakkaa :) Koskikeskuksen Kicksistä lähdin tyhjin käsin, ei ollut lakoissa kovin kivoja sävyjä.

Ideaparkista on tämän reissun suurin saldo. Stockmann Beautystä löysin OPIn DS-sarjaa, ja kahdesta vaihtoehdosta valitsin tuon Coronationin. Lisäksi otin tuon I Juggle...Men, koska se oli aika jännän näköinen :) Ostin sieltä myös Cliniquen kosteussuihkeen, joka sopii sekä meikin alle että päälle, ja se tuli kuivalle iholleni todella tarpeeseen.  Fluoresoiva lakka Europehousesta, ja Gina Tricotista lilansininen lakka. Hairstoressa oli mahtava ale! Tarkoitus oli ostaa vain korjaava hiusnaamio ja kosteuttava hiussuihke, mutta jos osti kolme tuotetta tietystä hyllystä niin pääsi halvemmalla :) Ajattelin sitten kokeilla syväpuhdistavaa shampoota. Minimanista ostin Garnierin BB-creamin, joka kahden päivän kokeilun perusteella voittaa aikaisemmin käytössä olleen Lumenen sävyttävän päivävoiteen :)

Laivan surkeasta lakkavalikoimasta löysin Chanelilta himoitsemani sävyt Peridot ja Graphite. Lisäksi sieltä tarttui Mavalan Violet Diamond ja Technicin kultaglitteri, ihan vaan siksi kun ne oli kassalla ja tuntui etten ollut ostanut tarpeeksi lakkoja ;) Loreal Youth Coden tehotiivistettä halusin ottaa kokeeksi. The Body Shopin käsivoide on tuttua hyvää tavaraa. En ole myöskään koskaan käyttänyt aurinkopuuteria, niin nyt ajattelin ostaa.

Toki tämän lisäksi piti ostaa laivalta paljon vaatteita, alkoholia, tupakkaa ja karkkia :D Mut halusin vain esitellä nää kosmetiikkajutut! Suurinta osaa olen jo kokeillut, ja yhtään pettymystä ei vielä ole :)

7 kommenttia:

  1. kuola valuu. Noi kynsilakat... Varsinkin nuo glitteriset! Dios mío.

    VastaaPoista
  2. Ne oli kyllä ihania, OPIt ja Chanelit :)

    VastaaPoista
  3. Ihania nuo kynsilakat ja kynnet myös! :)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. oletko kokeillut vielä tuota pimeässä hohtavaa lakkaa? kannattaako ostaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteen kynteen sitä testasin, muttei se ihmeitä tehnyt. Tosin en antanut sille kauaakaan "valohoitoa" ennenkuin menin täysin pimeään huoneeseen. Vähän se kyllä hohti, ihan ok viiden euron lakaksi :) Piti vielä mainita, että sehän on siis läpinäkyvä ;)

      Poista
    2. Etsinki kirkasta pimeässä hohtavaa lakkaa, mutta luovutin etsinnän kun ei vain löytynyt mistään... Pitäisiköhän pistää tilaukseen... :>

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)