31 elokuuta, 2011

Dotting-testailua

Kokeilin tänään "pisteilyä", välineenäni nuppineula :) Käytetty Rimmel 60s mustaa ja OPIn Strawberry Margaritaa. (Omistan tosi vähän lakkoja, vielä.) Piti tehdä monimutkaisempaa, muttei ollut aikaa.

Tuo Rimmel oli jo paksuuntunut, mutta pistelyssä toimi loistavasti. OPIn lakka taas ei ollut tarpeeksi paksua, meinaa näkyä läpi. Tilaan pian Konad-laattoja, en usko sen toimivan siinä. Harmi.

Huomenna jotain uutta, en näissä varmaan kauaa viihdy. Teki vain mieli kokeilla! Pahoittelen entistä kurjempaa kuvan laatua, mulla on kiire saunaan :D

Ai niin, ostin tänään tuon OPIn alus-päällys-lakan. Aluslakkana oli tosi hyvä, ja nopeasti kuivuva. Päällyslakkana kokeilin kahteen kynteen, mutta totesin sen levittävän värit :(

Muuten, nyt kun valitetaan, niin: Sally Hansenin poistoaine kuiville kynsille. Luvataan olevan nopea ja tehokas, mutta kaikkea muuta. Pysyn edelleen Trindin putsarissa jonka oon todennu loistavaksi. Ei tee mieli kokeilla muitakaan Hansenin tuotteita, kun ensivaikutelma merkkiin oli näin huono. Onko muilla kokemuksia tästä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)