27 elokuuta, 2014

Tuhlaamatta parempi

"Parempi olla tuhlaamatta" on ollut mun teema uusien asioiden hankinnassa viime aikoina. Mikäs parempaa, kuin rikkoa tahaton lakkaostoslakko sen nimisellä lakalla :D Tilasin lakan heti, kun toinen erä tuli myyntiin, mutta postauksen kirjoittaminen on viivästynyt.

Jos vielä löytyy lukija, joka ei tiedä, niin lakkahan on Dollish Polishin kokoelmasta, joka on tehty yhteistyönä suomalaisten kynsibloggareiden kanssa. Better not Waste -nimi on nerokas yhdistelmä Better Nail Day ja Wasting Lifestyle -blogeista, joiden kirjoittajat yhteistyössä suunnittelivat lakan :)

En kuitenkaan pelkän kivan nimen takia tilannut lakkaa, vaan koska ihastuin mattaisiin, erimuotoisiin ja -värisiin "glittereihin". Tämä on jotenkin ihanan erilainen, ja ehkä siksi iskee, vaikka onkin hieman hemppis :D

Yhdistin sen hemppislilaan ja valkoiseen kukkaleimaan, kun en muutakaan keksinyt. Ihan kiva näinkin :)




China Glaze - Tart-y fot the Party
Dollish Polish - Better not Waste
Konad - valkoinen
MoYou - Pro Collection 06

Jos joku huomaa etusormen leimassa keltaisuutta, niin ei näe omiaan. Ihan vinkkinä, että röökille kannattaa mennä vasta, kun päällyslakkakin on laitettu. Keksi siis jotain muuta tekemistä leiman kuivumista odotellessa ;)

15 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)