10 heinäkuuta, 2014

Kynsibloggaajien miitti Helsingissä, osa 2: Tapaaminen

Nyt on vihdoin loma loppu, ja olen takaisin laajakaistan ääressä, niin sain aikaiseksi käydä miittikuvat läpi :D Mutta ei ainakaan oltu kaikki samaan aikaan postauksien kans liikkeellä ;)

 Tässä kerron itse miitistä, ja viimeisessä osassa sitten esittelen goodiebagin ja kirppistelyt. Postaukseen olen kasannut kuvia eri ihmisiltä, joten olen aina kuvatekstissä maininnut kuvaajan. Jos en ole, se on omani :)

Mun miittireissu alkoi jo perjantaina 13.6. automatkalla Helsinkiin. Koska miitti alkoi jo kello 14:00 ja tarkoituksena olla mukana yöhön asti, halusin nukkua aamulla mahdollisimman myöhään :) Olimme hotellissa yötä, ja olin jo varustautunut yksin suunnistamaan miittipaikalle, kunnes törmäsin sattumalta aulassa 40 kynttä -blogin kirjoittajiin,  Prunellaan ja Dimavarieniin. Heidän kanssa noustiin linja-autoon, ja matkalla kyytiin nousi myös Shiny, ja käveltiin yhdessä pysäkiltä miittipaikalle.

Viveka, joka järjesti miitin yhdessä Suvin ja Hannan kanssa, oli kutsunut kaikki bloggarit kotiinsa. Talo oli koristeltu miitin teeman mukaan kauniin kesäiseksi.Tässä sitten kaksi koristeiden kuvaajaa, jotka vahingossa kuvasivat toisiaan :D


Kuva: Shiny

Heti alkuun jokainen sai askarrella itselleen nimikyltit pidikkeisiin. Mun askartelutaito ei päätä huimaa, joten en omaa kylttiänikään huomannut kuvata :D Pääasia oli, että muut tunnistivat minut kyltistä. Askartelun jälkeen kohotettiin alkumaljat, ja pidettiin esittelykierros.

Kuva: Shiny

Kuva: Tanja Karthaus

Kuva: Tanja Karthaus

Ensimmäisenä tarjottiin suolaista syötävää, jotka olivat kauniisti tarjolla. Raikastamo tarjosi jokaiselle pullollisen luomukolaa, josta itse ainakin pidin kovasti.


Kuva: Pauliina

Kun oltiin saatu vatsat täyteen, pidettiin kynsiaiheinen tietokilpailu :) Meidät jaettiin neljään ryhmään, ja mun kanssa kolmostiimiin kuuluivat Marina, Prunella ja Kaisa! Meidän ryhmän nimi oli ytimekkäästi the Kolmoset! Tässä meijän tiimikuva, ainakin meillä oli hauskaa :D


Kuva: Tanja Karthaus

Kisan aikana oli tarjottavat vaihtuneet suolaisista sokerisiin. Kaiken ihanan lisäksi, pöydän ehdoton kuningatar oli Marsispossun leipoma kakku! Kakku oli muutenkin tyylikäs, mutta nuo kynsilakkapullot ja korut oli ihan mielettömät :DTarjolla oli myös boolia, joka oli tehty Ufo Shoteista. Ufo Shotteja jäi myös maisteltavaksi sinältään, ja ne maistui ihan niiltä ufokarkeilta :D

Kuva: Tanja Karthaus

Illan aikana kaikki halukkaat saivat myös kokeilla Consult Ladyn omaa käsienkuorinta-ainetta. Ihan pieni määrä sai jo kädet pehmeiksi.

Kuva: Shiny

Ja tietysti me kirppisteltiin! Itse ehdin jälkijunassa mukaan, koska lähdin parin muun kanssa välillä käymään kaupassa. Tässä tarkkaillaankin sitten porukalla mun tuomisia, koska muut oli jo siinä vaiheessa suunnilleen katsastettu :D

Kuva: Marina

Kuva: Shiny

OPIlta saapui Viola kertomaan meille enemmän OPIsta, heidän toimintatavoistaan ja suunnitelmistaan.

Kuva: Zigi

Olin hämmästynyt tiedosta, että Suomessa ainoa virallinen maahantuoja on Kauneudenkauppa.com, joka toimittaa tuotteet myös Suomen kivijalkakauppoihin. Viola puhui myös yhteistyöstä bloggareiden kanssa, sekä kertoi, millä perusteella tietyt kokoelmat tuodaan Suomeen.

Tietysti päivän aikana otettiin myös yhteiskuvia! Oli meitä vaan paljon, hyvä, kun mahduttiin kaikki saman pöydän ympärille. Osa olikin lattialla, osa tuolilla, ja osa toisten kainaloissa :D

Kuva: Tanja Karthaus

Kuva: Tanja Karthaus

Miitin lopuksi osa meistä suuntasi Namuun, joka sponsoroi meille sisäänpääsyn, oman pöydän ja tervetulomaljat.


Itse hipsin melko pian hotellille nukkumaan, koska seuraavana päivänä oli Tallinnan reissu tiedossa. Mutta mahtava ilta oli, kiitos kaikille! :) Tässä vielä lista, ketkä kaikki olivat paikalla:


Pauliina, Operaatio kauniit kynnet
Anniina, Tiny Nail Design
Sigi, ZigiZtyle
Prunella ja Dimavarien, 40 kynttä

Huomenna sitten esittelen teille miittipussin sisällön, jonka jälkeen uskallaan taas jatkaa rästikynsien julkaisemista, niitä on kuitenkin muutamat kertynyt kesäloman aikana ;)

6 kommenttia:

 1. Kiitos itselles ja meen ryhmärämä oli kyllä se paras vaikkei sitä voitettukkaan :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan kuuloinen tapaaminen kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tämäkin mahtava miitti, mun toinen :) Jos sitten ensi vuonna taas :D

   Poista
 3. Hauska nähdä jälleen sut miitissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtista nähdä! Toivottavasti osutaan ensi vuonnakin samaan miittiin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)