11 maaliskuuta, 2014

Musta skittlette pitsihansikkain

Tein jälleen yhteen illanviettoon musta-hopeisen skittletten. Tästä on aikaa jo pari viikkoa, ja halusin vielä kokeilla foliota niiden ruusukynsien jälkeen.

Lisäksi uutena lakkana mun kokoelmassa on A Englandin Dorian Gray, joka on ollut mielessä hankkia aiemminkin. En kuitenkaan kokenut tarvitsevani enää yhtään tumman harmaata lakkaa lisää, mutta saman nimisen elokuvan katsottuani oli ihan pakko tilata. Nimen takia, niin kuin monesti :D

Tässä se lakkaus. Piti yrittää käyttää rekvisiittana mun uusia ihania pitsihanskoja :) Kaikkea sotkuja en saanut kynsinauhoilta pois, vaikka kuinka hinkkasin. Älkää siis katsoko niitä ;)
Dorian Gray siis pikkusormessa ja nimettömässä, ja ihastuin siihen tosi paljon :) En tiedä mitä tuon folion kanssa kävi, kun se oli kynnellä ensin hyvin. Epäilen vahvasti, että pikakuivattaja olisi vetänyt sen ruttuun. Täytyy kokeilla seuraavan kerran tavallisen päällyslakan kanssa. Muuten tykkäsin näistä kynsistä kyllä kovasti ;)

10 kommenttia:

 1. Upeat, mutta tykkään tuosta keskarista, tosi kiinnostava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se folio oli kyllä oikein kiva! Pitää koittaa laittaa vielä useampaan kynteen kerralla :)

   Poista
 2. Hyvä yhistelmä tuo kynnet ja pitsihanskat... Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Joo siis niin kaunista, huhhuh, sä teet niin tyylikkäitä ja upeita tummia lakkauksia <3 Ja sun kynnet on tosi nätissä mallissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Oon todennut tän mallin kaikkein toimivimmaksi itsellä, vähiten katkenneita kynsiä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)