01 lokakuuta, 2013

Sulkien kanssa saapuneita

Nyt on ihan pöljä otsikko, mutta kynsissä sulkia, ja samassa postauksessa saapuneita lakkoja :D Näistä kynsistä en jaksa edes kirjoittaa paljoa, ne näyttää kuvissa niin tyhmiltä. Kynsiä lakkaillessa keskisormen kynnestä lohkesi palanen, enkä jaksanut märillä lakoilla alkaa viilaamaan kaikkia kynsiä. Keskisormen lakan raja on myös epämuodostunut sähellyksen seurauksena. Lisäksi glitterit ei näytä ihanuuttaan näissä kuvissa, livenä kyllä kimaltelivat vaaleansinisena ja persikan sävyisenä.
-Color Club, Stuck on You
-Reveri, 16, 3 kerrosta
-siirtokuvat
-2,4mm kirkkaat strassit
-Essence Topper, 16 Cool Breeze
-Seche Vite, saatu esiteltäväksi Adeninalta

Huomasinpa tässä kirjoittaessa, että molmepien lakkojen numero oli 16 :D Sitten saapuneisiin. Kävin eilen shoppailukierroksella, kun piti hankkia ripsiväri. Se löytyikin Emotionista, ja hups vain, GOSHin hyllystä lähti mukaan myös Sand Look mattaglittertekstuurilakka. Prismasta ruokaostoksilla nappasin mukaan Sugar Crushin, viitaahan sen nimi nyt vähän johonkin syötävään. Päädyin sävyyn Love Crush, oikeastaan muiden kiinnostavien värien loistaessa poissaolollaan. Lisäksi Erkin Hallista ostettu ihanuus, Wild&Mildin Gunpowder.


Ja Adeninalta sain testattavaksi kaksi Dependin Rough Sparkle -tekstuurilakkaa, sävyt Jade Vine ja Primrose.


Nyt on tekstuurilakkoja taas vähäksi aikaa ;) Kynnet myös lyhenivät näiden lakkojen poiston yhteydessä. Kyllä ne olivatkin päässeet liian pitkiksi, eivät näytä edes enää kivalta.

4 kommenttia:

 1. Erkin halli ei noin äkkiseltään kuulosta siltä, että sieltä voisi tehdä lakkalöytöjä vaan näköjään voi:D
  Herkät ja hempeät kynnet, tosi nätti väri tossa Reverin lakassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan kuulosta :D Mutta sieltä on löytynyt ihan strassihyrriäkin, ja nyt näyttäis tulevan Wild&Mildin uudet kokoelmatkin suht ajoissa, jos niistä vain olisi enempää kiinnostunut ;) Reveri on kyllä nätti, mutta mulla on liikaa tämän sävyisiä hyllyssä, en oikein jaksanut innostua tästä enää :D

   Poista
 2. Nätit on kynnet :) sekä ihania ostoksia oot tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Maanantai oli just niitä shoppailupäiviä, kun ei lähde ostamaan vartavasten lakkoja, ja sitten tekeekin löytöjä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)