16 huhtikuuta, 2013

Pushing Daisies

Ihan jännittävää, kun ei ole syntilaatikossa mitään pakkokokeiltavaa lakkaa. Jotain halppiksia siellä pyörii, mutta paremmat merkit on saatu sieltä jo pois. Jos mulla on kokeilemattomia lakkoja, mun lakkaussuunnitelmat menee yleensä puihin. Otan jonkun lakan, ja yritän sille väkisin keksiä koristelut. Kun joutuu vanhoilla lakoilla lakkailla, ideatkin on yleensä parempia, kun tietää jo miten ne käyttäytyy, ja minkä kanssa sopivat :D Kuulostaa ehkä tyhmältä, mutta näin mulla.

Oon tätä kukkakuviota halunnut leimata jo jonkin aikaa. En vain ole osannut päättää, yhdistänkö sen vaaleankeltaiseen vai -siniseen, siniseen päädyin. Olikin ollut jo melkein ikävä tätä Color Clubin Hyrangea Kissiä. Tällä lakalla on niin kaunis nimi, ja muutenkin hortensiat on yksiä mun suosikkeja. Mutta, tämä oli jotenkin paksuuntunut. Mulla on useammalle muullekin CC:n lakalle käynyt niin, että ekan kerran ollut ihan hyvä, toisella kerralla jo melkoisen tönkköä. Vaikka säilytänkin niitä poissa valosta ja lämmöstä. Onko muilla tällaista ongelmaa, vai kuvittelenko vain kaiken?

Joka tapauksessa kolmella kerroksella selvittiin, ja loppua lähestyvän Konadin leimauslakan kanssa taistelin kuviot kynsille. Päätin tuoda vähän eloa kukkasiin, ja tein Orlyn Lemonadella pilkut niiden keskelle. Olisivat voineet onnistua paremminkin, mutten jaksanut käyttää erikokoisia dotting tooleja, niin tein kaikki samalla.




-Color Club, Stuck on You
-Color Club, Hydrangea Kiss, 3 kerrosta
-leimat DRK-A -laatasta, Konadin valkoisella ja XL-stampperilla*
-Orly, Lemonade
-Seche Vite
*tuotteet ostettu alennuskoodilla MiMaxilta

Keväistä oli tarkoitus tehdä, mutta mun mielestä nämä viittaa ihan selkeästä kesään. Mä en oikeestaan tiedä, mitä näistä tulee mieleen. Jotain tulee, ja se on ihan mielen päällä, mutten vain keksi :D Jotain vaatetta? Ihan kivat näistä tuli silti, mutta kun näitä katsoo, niin näyttävät jonkun muun kynsiltä. Ompahan ainakin jotain erilaista välillä ;)

Tein tosiaan tänään muutamia lakkatilauksia, ihanuuksia siis odotettavissa piakkoin. Ja saattoivat tilaukset pitää sisällään myös jotain, joka ei mulle kuulu, kevään mittaan olen ajatellut pitää teille lukijoille pienen arvonnan ;)

In english: I don't know what to tell you about these. I wanted a blue base for this image, so I used Color Club Hyrangea Kiss. I just love the name of this polish, and Hydrangeas are one of my favourite flowers ;) I added a little life to the image, by adding dots with Orly Lemonade.

23 kommenttia:

  1. hei nää on kivat! :)
    tulee heti tosi keväinen fiilis! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Niin kyllä tuli, onneksi ei tarvinnut näitä sadepäivänä katsella ;)

      Poista
  2. Minulla tulee näistä mieleen pussilakanat joita meillä oli minun lapsuudenkodissa =D Mutta siis ihanan kesäiset kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sehän se, nyt kun mainitsin lapsuusjan vuodevaatteet! Mulla oli rakas tilkkutäkki pienenä, ja siinä oli muutama tilkku juuri tällainen. Aina nukkumaan mennessä etsein näitä tiettyjä tilkkuja siitä peitosta :D

      Poista
  3. Aika ihanat ja kukkaiset :) Tykkään!

    VastaaPoista
  4. Ihanat kukkaset! Heti tulee kesä ja jotenkin Marimekko mieleen :D Ihanaa, jos on joku arvonta tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joku kangas nämä kyllä ehdottomasti on ;D Vähän aikaa joudutaan ehkä arvontaa odottelemaan, mutta ensi kuun aikana varmaankin tulossa ;)

      Poista
  5. Mulla tuli mieleen juhannus :D Mutta ihanat kynnet :)

    VastaaPoista
  6. Näistä tulee ihan kesäfiilis, kiitos!

    VastaaPoista
  7. Suloiset:) Mummolassa oli tällainen tapetti paitsi että kukkia oli harvemmassa ja niihden terälehdet olivat pyöreämpiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) "Mummolan tapetti" tuo niin ihanan mielikuvan! Vaikka meidän mummulla ei kyllä ollut näin mielenkiintoisia tapetteja, oli vain jotain ruskea-harmaa raitaisia tai valkoisia :D

      Poista
  8. Iiiihanat! :) Tulee mieleen joku kangas lapsuudesta, kun vaan muistaisi mikä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kangas on kyllä aika vahvoilla tällä hetkellä :D Mä sain vihdoin kiinni, mikä kangas mulla oli mielessä ;)

      Poista
  9. Aivan ihanat kynnet! Niin kesäiset! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sais se kesä tulla jo muutenkin, kuin kynsille :D

      Poista
  10. Todella nätit! :) näyttää tosi hyvälle! :)

    VastaaPoista
  11. Niin kesäiset, aivan ihanat! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)