26 huhtikuuta, 2013

Aina ei ole helppoa

Tämä on ehkä huonotuulisin postaus mitä oon ikinä kirjoittanut, ja todennäköisesti pisin vähään aikaan.

Kaikista eilen esitellyistä lakoista ei kynsille päätynyt suinkaan OPIa, vaan enemmän odotettu Barry M:n Greenberry. Mä niin rakastuin tähän sävyyn, ja mulla ei mitään vastaava ole kätköissä. Mutta kun aloin lakkaamaan tällä, niin se oli yhtä painajaista. Olisi pitänyt kirjoittaa postaus heti sen jälkeen, enää en muista yhtä teräviä sanoja, mitä silloin olisi kirjoittanut. Annoin tälle kuitenkin uudeksi nimeksi pa**anmarja.

Lakka on todellakin jotenkin geelimäinen, hyvin paksua crelly (?). Sitä tuli sudin varteen aina jotenkin niin paljon, ja kun olit saanut kynnen nätisti lakattua, niin yhtäkkiä iso paksu lammikko levisi pitkin kynttä ja kynsinauhoja. Jos otit lakkaa vähemmän, se vain raidoittui hyvin oudolla tavalla. Ja tämä todellakin oli hyvin paksua, kynnen kärkiä lakatessa niihin nyt vain jäi enemmän lakkaa, ja nopean kuivumisen takia ei voinut paljoa silotella.

Okei. Mutta siis kuivui sentään nopeasti, positiivista. Olin ihan tuohtunut, kun lakka oli vihdoin kynsillä, niin en olisi jaksanut koristella sitä enää. Valkoiset leimaukset oli vain haaveissa enää, en olisi enää niiden kanssa jaksanut taistella. Laitoin sitten valkoiset siirtokuvat ja päällyslakka onneksi teki näistä vielä siedettävät.




Barry M - Greenberry

En saanut lakan väriä oikein kuvaan, lakka on aavistuksen turkoosimman vihreä. Yritin jälkikäteen vielä säätää värejä, mutta koska en sitä yleensä ikinä tee, en osannut. Uskokaa, että väri on nätti livenä.

Kaikesta manaamisesta huolimatta kynsistä tuli kuitenkin ihan perusnätit :) Yritän välillä nykyään vähän erilaisia asentoja sormille, kun itseä on alkanut ärsyttää nuo "kourakuvat" :D Katsotaan, löytyykö uusi tyyli, vain jatketaanko tutussa ja turvallisessa ;)

PS. Jos joku keksii dupen tälle värille, niin voin lähettää tämän lakan "palkkioksi". Maksan siinä tapauksessa postimaksutkin ilomielin itse ;D

29 kommenttia:

  1. Vai Greenberry? Lähellä tätä on Isadoran kesäkokoelman Atlantis. Mutta en halua tuota lakkaa koska mulla on se jo :D Kauniit kynnet olet vaikeuksista huolimatta saanut tehtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Greenberryhän se oli :D Gooseberry oli toinen mun "lempinimi" tuolle pahanilmanlinnulle :P Kiitos vinkistä, pitänee käydä tsekkaamassa ihan liikkeessä tuo Atlantis :)

      Ja kiitti kehuista, kyllä lopputulos palkitsi. En vain itse ole ihan varma, oliko se kuitenkaan vaivan arvoinen ;D

      Poista
    2. Sitä aina miettii kun on kovin joutunut puurtamaan, mikään ei tunnu olevan vaivan arvoista. Mutta nätit ne on:) Luulin kans eka, että olisit leimailut

      Poista
    3. Pitäisikin hankkia joku tällainen puolikuun mallinen leima, mä tykkään tosi paljon "puolikuukoristeluista" :) Sitten kyllä pitäisi varmaan oppia kohdistamaankin ne leimat ;D

      Poista
  2. Ihana tuo väri, harmi jos koostumuksessa on noinkin paljon toivomisen varaa... Kivasti sopii nuo decalit, voisi hyvin luulla että nuo olisi leimatut!

    Mä tykkään ehkä tuosta ylimmästä kynsikuvasta eniten, käsi on siinä aika luonnollisessa asennossa, imo:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ihan ei mun leimaustaidoilla tällaistä jälkeä saa, kun aina jostain kuviosta puuttuu joku osa, kun ei hermo kestä :D

      Ja kiitos mielipiteestä, se kyllä miellyttää munkin silmää. Jos vaan laittais aina sata kuvaa, niin joku niistä sitte on ehkä hyvä ;)

      Poista
  3. Aivan ihana väri! Melkoisen kamalat levityskokemukset. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin pirteä ja erilainen väsvy kyllä :) Joo, eipä ole tällaista varmaan sattunut kohdalle. Joskus joidenkin kanssa on kyllä hankaluuksia, mutta tämä oli kyllä painajainen :P

      Poista
  4. Ihana väri, mutta taidan jättää hankkimatta, jos koostumus on tuollaista. Toi Sissin ehdottoma Atlantis tuli mullakin mieleen, vois mennä aika lähelle samaa!

    Lopputulos on kyllä kaunis, ehkä kaiken sen vaivan arvoinen (?)

    Niin ja kuvista tykkään näinkin! Vaikka ei "kourakuvissakaan" mitään vikaa ole, sun koura on ihan sievä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee niin vähän käytyä liikkeissä, missä täällä myydään IsaDoraa, että en ole koko Atlantista huomannutkaan :D

      Kiitos kehuista ja mielipiteestä! Jospa päädynkin laittamaan useampia kuvia kerralla, itse niin tykkään jos muiden postauksessa on enemmänkin. En vain pidä valokuvauksesta, niin yritän mahdollisimman vähällä selvitä siitä ;)

      Saat sä tämän, jos haluat, niin ainakaan sun ei tarvitsisi maksaa tästä, jos et tykkääkään ;)

      Poista
    2. Mulla ei oikein hermot kestä huonosti levittyviä lakkoja, joten lakka saisi mun puolesta mennä sellaiselle, jolla on malttia enemmän.

      Kynsien kuvaaminen on kyllä jotenkin haasteellista, varsinkin kun painavalla järkkärillä yrittää. Sun kuvat on kyllä hienoja, joten mielellään katson kuvia enemmänkin jos vaan jaksat kuvailla :)

      Poista
    3. Mä oon ihan samaa mieltä, ettei se hyvä värikään ihan kaikkea korvaa ;D

      Pitäis vain yrittää, en mä saa niistä erilaisia jos en yritä :D Mutta tosi kiva kuulla, kuvien laadusta monesti olenkin ollut huolissani :)

      Poista
  5. Essien Where’s My Chauffeur? :)

    Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksesta! :) Se on kuitenkin aavistuksen liian sininen, nätti väri silti :)

      Poista
  6. Voiskohan kynsilakan ohentaja auttaa ton lakan koostumuksen kanssa? Mulla ainakin on joskus toiminut :) on vaan nimittäin niin kauniinvärinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietein samaa, mutta tämä vaikuttaa sellaselta, ettei sitten peitä jos ohentaisi. Voi mennä jellyksi :D Vaikka eipä siinä paljoa menettäisi, jos ei tule muutenkaan käytettyä ;) Väriä ei voi kyllä moittia!

      Poista
  7. Oi kuinka ihana lakka ja lakkaus!:) Olisikohan Depend nr. 054 korvaava lakka tälle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Se näytti kyllä hyvältä, harmi, että mua lähimmät Dependit on 120km päässä :D

      Poista
  8. Ihanat ja siistithän noista kynsistä tuli kuitenkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kyllähän lopputulosta katseli, oli vain niin tuskien takana ;D

      Poista
  9. Mun piti myös ostaa tuo lakka kiitos sissin :D Se oli nyt vaan loppunu varastosta joten en saanut sitä :D Hmm mietin että ostanko edes tuota :D Sit ku löytyy dupe ni kerro mullekin heti :D Kiitos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sissi on kyllä hyvä aiheuttamaan himotuksen kohteita :D Tuo IsaDoran Atlantis vaikuttaa lupaaavalta, pitänee käydä tutustumassa henkilökohtaisesti. Kerron kyllä, jos se vakuuttaa ;)

      Poista
  10. Ihanat kynnet ja ihana greenberry! <3 miten jossakin lakassa voi olla (mukamas:D) noin huono levittyvyys? :D mä itse en edes omista huonosti levittyviä lakkoja tai sitten mulla löytyy sitä kärsivällisyyttä vaikeidenkin lakkojen kanssa(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ei mulla kärsivällisyyttäkään kyllä ole, ehkä minä ja Greenberry ei vaan sovittu yhteen ;D

      Poista
  11. Ihana väri ja kokonaisuus <3 Itse oon kyllä todennut vaan olevani luultavasti aika kärsivällinen tapaus näiden huonosti levittyvien lakkojen kanssa. Ihmettelen aina vaan suuresti, kun joku valittaa jostain lakasta minkä itsekin omistan ja totean, ettei oo ollu mitään ongelmia :D Huonojakin toki on tullut vastaan, mutta monesti jaksan silti niiden kanssa vääntää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Mä kans yleisesti pärjään useimpien "huonojen" lakkojenkin kanssa, mutta tällasta ei ollut vielä vastaan tullut. Ehkä se oli vain outo :D Vaikka ei mulla kyllä kärsivällisyyttäkään liiemmin ole ;)

      Poista
  12. P**kan levittyvyyden uhalla olisin valmis testaamaan tuota, jos luovut siitä. Oon ihan rakastunut tuohon väriin, eikä pöydällä nököttävä Atlantis paikannut mielessä olevaa Greenberry-aukkoa ^_^. Pihkuran Asos, kun myy mulle eioota :/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat siis tällä viikolla postia ;) Ja mä taidan käydä noukkimassa sen Atlantiksen, sitä niin moni on jo ehdottanut :D

      Poista
    2. Uijui, laita sulle meiliä! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)