24 toukokuuta, 2012

Vaaleanpunainen voileipä

Halusin tehdä taas glittersandwitchin, kun nämä edelliset ei ihan sytyttänyt. Muistin nähneeni ihanat vaaleanpunaiset, ja kynnet tehtyäni aloin kaivelemaan blogeja, ja täällähän Papu oli tehnyt aivan ihanat kynnet :) Ne on jotenkin hienommat, kun glitteriä on vähemmän, kerrankin näin päin ;) Tykkäsin kuitenkin näistäkin kovasti, vaikka parin tunnin päästä alkoivatkin näyttää omaan silmään jo oksennukselta :D

Alla on kaksi kerrosta Panda-monium Pinkkiä, yksi kerros Rainbow Connectionia ja viimeisenä kaksi kerrosta Sugar Daddyä. Ensin kynnet pelkällä glitterillä, toiset sitten Sudar Daddyn kanssa. Paljon siistimmät :)
















-Orly, Nail Armor
-OPI, Panda-monium Pink, 3 kerrosta
-OPI, Rainbow Connection, 1 kerros
-essie, Sugar Daddy, 2 kerrosta
-Orly, Polishield

Jeij, tänään saapui MagnoNailsin paketti! En vain ehtinyt kuvata teille näytiksi kaikkia juttuja, kun piti kiireesti postittaa tavaroita eteenpäin :D Oon tekemässä huomiseen illanviettoon kynsiä, ja yritän leimailua uusilla jutuilla. Varasin sen verran aikaa, että jos ei onnistu, ehdin vielä jotkut simppelit tehdä ;) Huomenna en ole kotona ollenkaan, vaan lähdemme kollegoiden kanssa suoraan töistä illanviettoon. Yöllä sitten kotiudun ;)

19 kommenttia:

  1. Hih, eilen just muistelin tätä Papun sandwitchiä ja lakkasin kiekolle kokeeksi muutamalla lakalla testiversiot:) Hyvältä näyttää sullakin nämä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ne Papun oli kyllä upeat, mutta välttää nämä ;)

      Poista
  2. oi mikä väriyhdistelmä! Pitäis itekkin koittaa jossain vaiheessa tuota kerrostusta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Nämä on ainakin helpot tehdä, kannattaa kokeilla :)

      Poista
  3. Täytyypi itsekin kokeilla tuota sandwitchiä.. Olen vähän viivytellyt sen tekoa, ajattelin että mulla ei ole yhtään sellaista lakkaa, joilla tuon saisi tehtyä. Mutta kenties mulla onkin, pitääpä kaivella varastoja.. Hmm.. Ihanat kynnet joka tapauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jos on joku lakka, joka peittää "huonosti", tai ranskislakka, niin tällaiseen vaan :)

      Poista
  4. repesin kun kirjoitit että muutaman tunnin päästä kyntesi alkoivat muistuttaa oksennusta hhaahah
    Mutta hienot kynnet kaiken kaikkiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joskus vaan tulee hassuja mielleyhtymiä :D

      Poista
  5. Sun voileivät on kyllä mahtavia! Kokeilin tällä viikolla itse ja niistä ei tullut yhtään kivat=( Ehkä olisi pitänyt olla vielä läpikuultavampi lakka tuo ihan päälimmäinen, vaikka mun mielestä se liru ei peitä yhtään mitään...=)

    Tuo rainbow connection on tosi upean näköinen ja sopii varmaan monen lakan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Aika läpikuultava näissä pitää olla. Saahan sitä sitten parikin kerrosta, jos on niin lirua kuin tämä Sugar Daddykin :)

      Poista
  6. Moikka! sun kynnet on aina niiin ihanat!! Miten pidät kyntesi hyväkuntoisina? :) Tykkään sun blogista ihan superpaljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, todella kiva kuulla :) Oon tehnyt kynsienhoitopostauksen, jossa oon kertonut omat päivittäiset hoitorutiinit ja vähän muutakin. Se löytyy täältä:
      http://rakkauskynsiin.blogspot.com/2012/03/kuinka-hoidan-kynsiani.html

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä ! :)

      Poista
  7. Kauniskaunis kerrosvoileipä!=)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)