09 toukokuuta, 2012

Kevään kukkasia

Vihdoin sain aikaiseksi lakata kynnet Navigate Her:llä, ja mä en vaan syttynyt tällekkään värille. Kaunis pullossa, mutta on liian hailakka mun makuun kynsillä. Tykkään kirkkaista ja tummista vöreistä, mutta useimmat murretut sävyt ei ole mun mieleen.

Tämä yksilö ainakin levittyi huonosti. Lakka oli paksua, ja se raidoittui ja klimppiintyi niin, että kolmannenkin kerroksen jälkeen jäi kaljuja kohtia, kuten näkyy. Ehkä se kuivui liian nopeaan, koska ei mennyt kauaa kolmannen kerroksen jälkeen, kun oli jo kuiva. Laitoin sitten noita söpöjä valkokukkaisia siirtokuvia, koska mun mielestä ne sopi kivasti lakan väriin. Rasian pohjalla pyöri pari yksinäistä perhoskuvaa, niin laitoin ne nimetömiin seuraksi, niin pääsi niistäkin ;)

Tällainen vaisu ja hillitty lakkaus, yksinkertaisuudessaan mitäänsanomaton.




-Orly,  Nail Armor
-essie, Navigate Her, 3 kerrosta
-siirtokuvat, saatu Sanna Taralta
-Orly, Polishield

Tässä ne toissapäivän ostokset vielä :) Viimeisiä GOSHin luomivärejä myytiin -70%, alkuperäinen hintakin oli vain 9,90€. Mukaan tarttui vihreät Green Python ja Lime. Ennestään mulla on jo näitä metallisia jauhemaisia ainakin sävy Kiwi, joka on myös kultainen vihreä. Kuinkahan monta vielä tarvitsen :D


Lisäksi tuo Lumenen pinkki luomiväri oli niin herkullisen värinen, että se vaan on pakko löytyä mun arsenaalista ;) Ja eihän voi ohittaa OPIa, joka on alessa? -30% oli pari lakkaa, suurin osa just hailakoita sävyjä, joita oon päättänyt olla enää ostamatta, mutta tämä Shatter oli ihanan räväkkä :)

Tällä hetkellä kynsillä on OPIn You Don't Know Jaques, josta en myöskään välitä :D Huomenna oon päättänyt lakata kynnet jollain, mistä tiedän tykkääväni, vaikka muutama lakka vielä odottaisi kokeilua. Olisi pitkästä aikaa yksi postaus, missä en valita lakan väristä ;)

5 kommenttia:

  1. Toi vihree ei olis kyllä munkaan väri. Mutta hyviltä ne mun mielestä tossa näyttää, vaikken omille kynsille laittaiskaan! Ja mä taas tykkään tosta OPIn You Don't Know Jacques-lakasta, vaikka se onkin vaan kerran ehtinyt olla mun kynsillä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voi olla etten itsekään laita tuota enää kynsilleni :D

      Poista
  2. Olipas ne..... jotenkin niin vintaget...
    Aivan ihanat :) en yllättyisi vaikka olisin joskus apinoinut nuo omille kynsille.


    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Hassua, että mä en näe ollenkaan noita "kaljuja" kohtia yms... Kauniit on, kuten aina...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jos oikeen tarkkaan katsoo, niin kuvista erottaa ainakin etusormesta :D Kiinnittelin kriittisimpiin kohtiin noita kuvia ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)