10 lokakuuta, 2011

Yksinkertainen ranskalainen

Kahdella työkaverilla on nyt geelikynnet (tipeillä) ja niissä on ranskikset koristeilla. Ne on niin kauniit! Itse halusin kans simppelin ranskiksen, ja tuumasta toimeen.

Ostin päivemmällä tuon Nivean lakan, koska ajattelin että liila neutralisoi keltaisuutta. Muuten en ole lilojen ystävä, ainakaan hentojen sävyjen. En vain osaa käyttää noita rajaustarroja, pitänee ens kerralla yrittää vapaalla kädellä. Rajoja paikkailtu Kissin koristelulakalla, ja strassit (viemässä huomiota pois). Tässä oli taas toteutusta kauniimpi ajatus ;) Oon vähän tarkka ja kriittinen omista lakkauksista...

Näillä mennään huomiseen, ei ole aikaa uusiakaan tehdä. Ja vähän jää muiden rinnalla nyt hävettään :D Vähän taisi ylivalottua tai jotain tuo kynsikuva, vaikka hämärtyvässä pihassa kuvasin ilman salamaa... Lakat on alemmassa kuvassa, aluslakaa en laittanut kynsiin vaan kiinnitin sillä strassit. Jostain syystä en huomannut koristelakkaa laittaa kuvaan :D

6 kommenttia:

 1. Kiitos! Oon sit varmaan turhan kriittinen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Näyttää paljon pitemmiltä nyt :)

  VastaaPoista
 3. Ei noissa mitään vikaa ole. Nätit on! :) Olen itsekin aika kriittinen kaikesta oma tekemästä ja en koskaan ole 100 % tyytyväinen tekemiini meikkauksiin tai kynsiin. Näen oma tekemissä aina juttuja joissa olisi parantamisen varaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Minna! Ehkä se on tervettä ollakin vähän kriittinen :) Sun tekemät meikitkin on niin ihania! Joskus mäkin opettelen vielä käyttämään värejä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)