03 huhtikuuta, 2014

Kimaltava marmori

Testaamattomien kasassa on lojunut Essien A Cut Above, joka on ollut mulle must-have jo silloin, kun Lux Effects -kokoelma ilmestyi ensimmäisen kerran. En kuitenkaan niin paljoa käytä vaaleanpunaista, että olisi tullut mieleen yhdistää lakkaa mihinkään. Vihdoin kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni, ja aloin pakolla vääntämään sille suunnitelmaa.
Vaaleanpunaisista lakoistani valitsin OPIn Suzi's Hungary Again'in. Yleisesti, jos mun "täytyy" käyttää vaaleanpunaista, yhdistän siihen mielellään voimakkaamman värin kaveriksi. Musta tuntui yllättäen hyvältä vaihtoehdolta :D

Tein marmoroinnin kahteen kynteen mustalla ja vaaleanpunaisella, ja laitoin siihen päälle kerroksen A Cut Above'a. Glittereitä aika runsaasti, peittäen pohjaa enemmän, kuin oli tarkoitus. Lopuksi laitoin kaikkiin kynsiin kultaiset niitit.



Orly, Bonder
OPI, Suzi's Hungary Again, 3 kerrosta
Essie, Liqorice, 2 kerrosta
Essie, A Cut Above, 1 kerros
2mm kultaiset niitit
Seche Vite

Tämä on ensimmäinen lakkaus, jossa olen viettänyt yli viikon, jos harvoja geelilakkauksiani ei lasketa. Viikko ja yksi päivä taisi tämän kanssa vierähtää. Ei sillä, että olisin niin paljoa tykännyt, vaan kun ei ollut aikaa uusia. Työkaveritkin ivallisesti hämmästelivät, miten olen kyennyt moiseen laiminlyöntiin: D Totesin kuitenkin lapsen synttäreiden, mökkivieraiden ja keittiöremontin menneen tällä kertaa kynsien edelle. Siihen ei moni muu asia yllä, ei edes kotityöt ;)

12 kommenttia:

  1. Ohhoh, jo toiset kynnet peräkkäin jossa on vaaleanpunaista/pinkkiä! :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä aika huolestuttavaa! Laitetaanko kevään syyksi? :D

      Poista
  2. Hienot. :) Ihana värimaailma.

    VastaaPoista
  3. Upeat, tosi makeat nuo marmoroinnit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kyllä ne vähän näkyy glittereiden alta :D

      Poista
  4. Pinkki ja musta = hot, lisää tätä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt on kyllä tosin vähän aikaa taukoa pinkistä, ettei tule yliannostusta ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)