08 maaliskuuta, 2013

Ihana lainalakka

Mulla käy vakiovieras geelilakkauksessa. Tai siis on jopa kahdesti käynyt, mutta on sovittu, että jatkossa tehdään kahden viikon välein uudet ;) Hän on myös OPI-fani, ja ylisti ostamaansa lakkaa, You Only Live Twice. Hän ehdotti, että voisin lainata sitä, mikä tietysti sopi mulle ;D

Ihana ihana tämä olikin, miten olenkaan sen sivuuttanut! Kaksi kerrosta riitti, ja väri on juuri mun mieluinen :) Leimasin tähän päälle sitten uudesta laatasta kuvion, jota olin eniten himoinnut :)

Kynnet kaipasivat vielä jotain, niimpä päätin kokeilla tilaamiani "Super Shine" -strasseja. Tilasin nämä siinä toivossa, että päällyslakka ei sumentaisi näitä. Ja ihanan kirkkaina pysyivätkin, kuvassa kerros Seche Viteä päällä :)




-Color Club, Stuck on You
-OPI, You Only Live Twice, 2 kerrosta
-leimat laatasta A49*, Konadin helmiäismustalla ja XL-stampperilla*
-2,4mm Super Shine -strassit*
-Seche Vite
*tuotteet MiMaxilta

Kiitos vain lakan lainaajalle, mun on pakko hommata tämä myös ;D Nyt harmittaa, että menin poistamaan nämä, kun nämä oli niin ihanat ja mun näköiset. Mutta mieli teki lakata uusilla lakoilla, ja pitäähän edelliset vain poistaa vaikkei malttaiskaan ;)

Kuvat on tavanomaista hailakampia ja sumeampia ehkä, mutta en ehtinyt panostaa niihin kunnolla :D Oon työstänyt tämän illan sitä leimaustutoriaalia, ja julkaisen sen huomenna aamupäivällä! :)

27 kommenttia:

  1. Onpa kirkkaita nuo strassit, oikein hyppii kuvasta ulos :D

    VastaaPoista
  2. Oleppas hyvä vain!!! Mä voisin näin naisten päivän kunniaks jopa peräti antaa sen sulle :)) mä luotan sun lakkaustaitoon paremmin xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkä oikeasti vois, olet seonnut (nyt viimestään lopullisesti) ;D

      Poista
    2. Enkäs ole xD ota pois vaan!!! Sulla se on hyväs talles ja jos haluun joskus kynsille ni tiedän mist sen löytää :D

      Poista
    3. Oot ilmeisesti tosissasi! Suuri kiitos! Kyllähän sen aina kynsille halutessa saat, en varmana ehdi sitä(kään) ihan loppuun kuluttaa ;D

      Poista
  3. Voi miten kauniit! Tuo lakka muistuttaa mun mielestä OPIn Ali's Big Breakkia. Itse en saanut siitä omastani hyviä kuvia otettua, mutta se näyttää just tolta miltä sun kuvissa tuo lakka. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En ole Alia livenä nähnytkään, mutta siitä asti himoinnut, kun näin sun blogissa kuvat! Että ei ne todellakaan surkeita kyllä ollut ;)

      Poista
  4. Kauniit kynnet, ja onpas kirkkaita nuo strassit! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Nuo strassit oli kyllä todella upeat, ja kun testasin, niin ne voi käyttää uudestaankin :)

      Poista
  5. Ihana lakka. Sitä aina luulee pienentäneensä himotuslistaa parin tilauksen saavuttua, mutta jotenkin mystisesti siitä tulee aina vain pidempi. Koristelu on todella nätti myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Ei se himotuslista varmaan koskaan lyhene, ja tuntuu että ei käyttämättömien lakkojen listakaan ;D

      Poista
  6. Niin kaunis lakka:) Ja strassit kyllä peittoavat ebay-halpikset mennen tullen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla oli niin ihanat ne BPS:n strassit, että piti itsekin tilata. Ja niitä odotellessa ajattelin kokeilla näitä, kyllä vain kannatti :)

      Poista
  7. Tosi kauniit, vau :). Ihana lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Lakka oli kyllä todella upea, harmi etten osaa/pysty ottaa hienoja makrokuvia ;)

      Poista
  8. Kaunis lakkaus, ja on kyllä kiiltävämmät nuo strassit selkeästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nuo strassit kyllä ylitti mun odotukset :)

      Poista
  9. Ihana punainen! ja hyvin sopii koristelut.

    VastaaPoista
  10. Todella kauniit! Sotkeeko tuo helmiäismusta yhtä paljon kuin konadin tavallinen musta? Haluaisin mustan leimauslakan, mutta tuntuu että kaikki mitä kokeilen ovat joko liian luirua tai sitten sotkevat joka paikan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mä haluaisin ajatella, että se ei sotke yhtä paljoa :D Mutta ei sitäkään liian helposti saa pois, kuiviin kohtiin kynsinauhoissa sekin tarttuu... Mutta mun mielestä se kannattaa jo senkin takia hankkia, kun sillä saa vähän erilaista jälkeä, kuin tavallisella. Tämä heijastaa aavistuksen valoa, se toinen ei niinkään :)

      Poista
    2. ok, kiitos! Täytyy katsella jos seuraavassa tilauksessa lähtisi mukaan :)

      Poista
  11. Ajattelin vain varmistaa, että onhan OK, kun olen linkannut blogisi tuohon blogilistaani oikealle reunalle? =D Olisi ihanaa jos pääsisin joskus sinun lakattavaksesi, lakkauksesi ovat upeita! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja osoite oli hauskatkynnet.blogspot.com

      Poista
    2. Linkittäminen on aina ok, kiitos siitä ;) Kiitokset myös kehuista! Harjoittelulla saa tulosta, eikä varmaan koskaan ole harjoitellut tarpeeksi ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)