30 marraskuuta, 2012

Jouluisia sydämiä

Lakkasin pohjalle Ruby Pumpsin, jota oon aiemmin käyttänyt vain mustan päällä. Halusin nähdä omin silmin, miksi tätä hehkutetaan. En kyllä ymmärrä. En tykkää China Glazen siveltimestä, en saa sillä reunoja siistiksi, ja nytkin jouduin siivota liian "ylhäältä", että sain välttävän kaaren. En pitänyt jellypohjasta, tai mikälie on, ja hippusetkin on vähän vaisuja. Saatan siirtää hyllyyn niiden lakkojen seuraksi, jotka odottavat sellaista mielenhäiriötä, että voisin niistä luopua ;)

Halusin käyttää "ääriviivatarroja" kynsillä, ja valitsin kultaiset sydämmet. Aiemminhan olen käyttänyt hopeisia tähtiä. Epäilin, ovatko nämä liian isoja, mutta mun lapiokynsille olivat ihan hyvät.

Näillä tarroilla on sinä mielessä tunnetta mukana, kun ostin ne yli 4 vuotta sitten koristamaan meidän hääkutsuja ja ym. hääsälää. Reippaasti niitä tuli silloin hankittua, kun oon näitä käyttänyt muutenkin ja vielä on jäljellä :D





-Color Club, Stuck on You
-China Glaze, Ruby Pumps, 2 kerrosta
-tarroja
-essie, good to go

En tiedä miksi nyt tuli niin hämmentävän värisiä ja laaduttomia kuvia. Ja ainakin tällä vieraalla koneella ne näyttää paljon punertavimmilta kuin olivat kotinäytöllä. Siinä ne näytti jopa liian siniselle mun mielestä :o

Nyt luettuani tämän kertaalleen läpi, tiivistettynä näyttää menevän näin: petyin lakkaan, jälki ei ole halutun siisti, ja kuvien laatu on huono :D Ei kaikki ihan noin surkeasti ole, kynsistä tuli silti mun mielestä kivat, ja uskokaa, että oli livenä nätimmät ;)

29 marraskuuta, 2012

Mustikkarahkaa ja nonparellia

Tein glittersandwichin. Tylsähkö valinta, mutta sainpas taas pari lakkaa pois laatikosta, ja olen askeleen lähempänä lakkatilausta ;)

Arvelutti laittaa sandwichin pohjalle metallilakkaa, mutta onneksi kävi kerrankin niin kuin arvelinkin, se ei seuraavien lakkakerrosten jälkeen sieltä juuri erottunut. Siis metallisuus, väri kylläkin :)

Ja tapasin tähän mennessä huonolaatuisimman glitterlakan, Party of Five Glitters. Pohja on paksu, sitä on runsaasti ja glitterit saa asetella. Ei varmaan tarvitse muuta sanoa, kun että ärsytti :D Mun mielestä ei ollut yksinään kovinkaan näyttävä, mutta näyttää kummiskin tällaisessa voileivässä ihan kivalta.

Tykkäsin lakkauksen väristä kovasti, ja itse en ole liikaa tehnyt näitä gliitersandwichejä, niin ei vielä kyllästytä. Teitä muita kyllä saattaa ;)




-Color Club, Stuck on You
-Barry M, Lilac Foil, 1 kerros
-Wet n Wild, Party of Five Glitters, "1" kerros
-OPI, Care to Danse?, 2 kerrosta
-essie, good to go

Viilasin tosiaan kynnet lyhyemmiksi. En siis lyhyiksi, kuin aluksi oli tarkoitus, mutta sain näihin suunnilleen hakemani mallin tällä pituudella. Nyt nämä on omasta mielestä nätin mittaiset :)Nähtäväksi jää, joudunko pyöristämään kärkiä viihtyäkseni, mutta näillä mennään hetken aikaa.

27 marraskuuta, 2012

Ruskeat kynnet ruusuilla

Suunnittelematon blogihiljaisuus iski. Tai oikeastaan tietokonetauko, en oikeastaan ole torstain jälkeen ollut koneella. Pair kynnrt tuli tehtyä mun juhliin, mutten jaksanut kuvata niitä.

Edelliset kynnet olivat tosiaan perjantaista tähän maanantaihin, ja olivat kovastikin uusimisen tarpeessa :D Ei vain ollut inspistä kynsien laittoon, eikä oikein ideoitakaan. Valitsin syntilaatikosta Golden Rosen mattalakan. Kahdella kerroksella peitti, ja olin aluksi innoissani sen väristä, kun ruskean seassa näkyi violettia shimmeriä. Lakan kuitenkin kuivuttua mattapintaiseksi, ei shimmeriä juuri enää näkynyt, ja väristäkin tuli tylsä :D


Päätin koristella sen siirtokuvilla. Ajattelin noiden ruusujen sopivan, ja kärkiin lisäsin Kleancolorin Chunky Holo Blackia. Tällä kertaa essien goog to go toimi hyväksyttävästi, ja ainakaan siirtokuvat eivät tällä levinneet. Jos kuvan klikkaa isommaksi, tässä lakassa kiiltävänä erottuu peremmin tuo shimmeri :)




-Color Club, Stuck on You
-Golden Rose, matte 06, 2 kerrosta
-siirtokuvat
-Kleancolor, Chunky Holo Black
-essie, good to go

Mun mielestä nämä oli ihan vaan peruskynnet, ei mitään ihmeellistä nähtävää. Ei nyt ole oikein paljon asiaa, kun ei vieläkään huvita olla koneella :D Tänään tai huomenna lyhennän kynnet, ja yritän kehitellä töpökynsiin sopivaa lakkausta. Ehkä torstaiksi on sitten taas uutta postattavaa. Nyt alan lueskeleen, mitä muissa ihanissa kynsiblogeissa on näkynyt poissaollessani ;)

23 marraskuuta, 2012

Laquered Up!

Niinkuin edellisessä postauksessa vilahtikin, ostin tosiaan essieltä päällyslakan testiin, ja jälleen yhden punaisen cremen :D Niitä mulla on aika reippaasti, mutta ei tietenkään juuri tämän väristä ;)

Lupasin kertoa vähän tuosta essien pikakuivattajasta, good to go. Jos sanotaan hyvät puolet ensin, niin tämä on todellakin nopea kuivattaja. Tunkeutuu lakkakerrosten väliin, ja mun mielestä oli jo minuutissa kosketuskuiva. Enkä vartin jälkeen onnistunut saamaan näihin lommoa ;) Mutta juurikin nopeus on tässä myös huono puoli. Tämä aavistuksen raahaa pohjalakkaa mukanaan kynnellä, ja leimauksen päälle erittäin huono vaihtoehto. Suti ei saa mistään kohtaa kulkea kahdesti, eikä osua kynnelle jos meinaa onnistua. Nopean kuivumisen takia tästä ei myöskään minulle ollut strassien kiinnittäjäksi, koska liisteröityy sekunneissa. Myös sulattaa pohjalakan, jolloin strassit uppoaa sinne, ja lakka nousee strassin reunoille näyttäen vain kraaterilta. Käytän kyllä tämän pullon loppuun, mutta vain kuivattajan ennen leimausta.

Kunnollisen päällyslakan puute sitten rajoitti vähän koristeluja. Lakkasin kynsille kaksi kerrosta Laquered Upia, ja laitoin tyviin kirkkaat strassit. Olisivat ehkä vähän alemmas saaneet tulla, kun näkyy tuo lakan raja, mutta sitä oli helppo käyttää asettelun apuna... Tähän päälle sitten good to go, ja kynnet oli puolessa tunnissa valmiit. Tykkään kyllä, ovat ihanan yksinkertaisen tyylikkäät. Kuulin kaupankassajonossakin, miten joku nainen sanoi toiselle, että katso kun hienot kynnet :D



Käytetyistä jutuista ei nyt ole kuvaa, kun ne on mainittu yllä. Tänään pitäisi tehdä huomisia juhlia varten kynnet, ja ahdistaa kun ei ainakaan voi leimata, enkä uskalla siirtokuviakaan tuon päällyslakan kanssa käyttää :/ Se ei pidä strassejakaan kovin hyvin paikallaan...

Ajattelin, että jos lakkaisi vain kynnet mustaksi (toimii aina), ja laittais niittejä tai hopeista helmiketjua. Jotain näyttävää joka tapauksessa ;)

22 marraskuuta, 2012

Mustavalkoista

Aikani katsastelin syntilaatikkoa, ja mikään ei oikein innostanut. Lopulta päätin kokeilla kynsille vaalean harmaata, johon ihastuin ostohetkellä, mutta en ole uskaltanut kokeilla :) Nämä GOSHin cremet ei kyllä vakuuta, tämä jo kolmas jota kokeilen, ja kaikki on yhtä paksuja. Siveltimet ihania, ja muun koostumuksen lakat ovatkin GOSHilla hyviä. Cremet vaan mun mielestä ei. Tässä päällyslakan kanssa pelkkä pohjalakka.


Leimasin ensin kulmiin mustalla kukkakuviota, ja sitten piti keksiä tyviinkin jotain. Kokeilin huvikseen oikeaan käteen, miltä sama kuvio näyttäisi tyvessä valkoisena. Tykästyin niin paljon, että leimasin sen kaikkiin kynsiin, ja jännittävää kyllä jokainen leima onnistui :D





-Color Club, Stuck on You
-GOSH, Mouse Grey, muistaakseni 2 kerrosta
-leimat Konadin mustalla ja valkoisella laatasta BM-316
-essie, good to go

Mulla on ollut hankaluuksia mun Bundle Monstereiden kanssa. Iso osa kuvioista ei siirry XL-stamperiin eikä Konadinkaan leimasimeen, leimauslakastakaan riippumatta. Tosi ärsyttävää, kun olisi niin ihania kuvioitakin :P

Mulla on ollut päällyslakka loppu, ja päätin kokeilla essietä. Ostin Good to Go:n, ja en voinut sivuuttaa tuota ihanan punaista Laquered Up:ia, hups!


 Kerron seuraavassa postauksessa lisää tuosta essien pikakuivattajasta, mutta varoitan valmiiksi, etten itse osta sitä enää ;)

21 marraskuuta, 2012

Nakuilua hyvän asian puolesta

Luin ensimmäistä kertaa tästä nakuilusta Sonnelasta, ja tämä aihe on ollut esillä myös monissa muissa blogeissa jo. Tartuin itsekin tähän haasteeseen. Ajatuksena on näyttää asioiden "todellinen laita" siloiteltujen blogikuvien vastapainoksi. Itse en tosin ole törmännyt "epäuskottaviin" kynsikuviin, mutta minunkin mielestä on hyvä näyttää lukijoille, että miltä ne kynnet oikeasti näyttää, joita niin kovasti peitellään ;)

Tässä on kuvat nakukynsistä. Kuvat on ainoastaan rajattu, ei muuta. Kynsilakat on juuri poistettu ja kädet on pesty saippualla.



Oikea käsi poseeraa aina typerästi, harjoituksen puutetta :D Hiemanhan kynnet ovat kellastuneet, muttei niin pahasti ettei saisi hyvällä ranskislakalla peitettyä ;) En koskaan bufferoi kynsiäni, ja kynsinauhojakin työntelen pois vain kun on tarvertta, ehkä noin kerran kuussa. Liuskoja on lähtenyt oikean käden etu- ja keskisormesta, ja ne näkyvätkin kuvassa vaaleampina.


Kynteni ovat todella kaarevat, ja tässä pituudessa se alkaa jo häiritä. Kynnet ovat kaarevat pituussuunnassa, ja käyristyvät leveyssuunnassa. Jälkimmäistä yritän hillitä viilaamalla kynsistä sisäänpäin kaartuvia kulmia pois aika-ajoin.

Ylipäänsä kuitenkin tykkään omista kynsistäni. Ne ovat melko paksut ja vahvat, ja liuskoittuminen on vähentynyt huomattavasti.

Ajattelin tässä samalla kertoa, miten itse käsittelen omia kynsikuviani. Käytössäni on ainoastaan Windows 7:n kuvankäsittely ohjelma, joka ei todellakaan anna tehdä ihmeitä kuville :D Valitsen ensin parhaat otokset, jotka rajaan ja vertailen muutamaa keskenään. Kun saan päätettyä mitkä kuvat laitan blogiini, saatan muuttaa kuvien valotusta. Joskus säädän kirkkautta hieman isommaksi, ja vähennän korostuksia ja lisään varjostuksia. Jos en ole säätänyt kameran valkotasapainoasetuksia, saatan säätää kuvien värilämpötilaa vielä, että se olisi lakan sävyn kannalta mahdollisimman oikea. Mitään varsinaisia muokkauksia en tee, eli en poistele kuvista esim. karvoja, juonteita tai mitään muutakaan, enkä yritä "parannella" lakkausta kuvankäsittelyohjelmalla :)

Eli kuvistani näkyy kaikki leimausvirheet, toisinaan huolimattomasti siistityt rajat, ilmakuplat, päällyslakan epätasaisuus ja kuivat kynsinauhat yms. Näihin pyrin kyllä kiinnittämään huomiota jo kynsiä tehdessä :D Yleensä ei pahempia ole, mutta jos on, niin ne kyllä saa näkyä ;)

Tässä lakatut kynnet, jotka poistettuani otin nakukuvat. Näihin kuviin on tehty yllämainittu käsittely.



Saimpas esiteltyä tämänkin lakkauksen tässä samalla, vaikka meinasin jättää julkaisematta, kun on se niin tylsä :D Tai leimaus ei erottunut tarpeeksi. Lakka on kauniin värinen, OPIn The One That Got Away, leimat on Color Clubin Wild at Heartilla.

Sonne muuten mainitsi myös alemmuuskompleksista, josta tunnusti itsekin kärsivänsä. Itsehän löydän lakkauksistani lähes poikkeuksetta jotain vikaa. En tiedä, miksi aina kerron huomaamani epäkohdat, ehkä siksi, ettei lukijat luule etten näe niitä :D Olen muutenkin todella itsekriittinen, mutta eikö se toisaalta ole hyvä? Tapahtuuko kehitystä, jos on vain tyytyväinen, ja ajattelee että "tästä nyt vaan tuli tällainen"? :D

Loppuun on pakko vielä sanoa, että tottakai yritän panostaa parempiin kuviin. Tai siis kuvan laatuun. Kuvien pitäisi olla miellyttäviä katsella, ja näyttää lakkaus mahdollisimman totuudenmukaisena.

Eipäs ollut tarkoitus näin pitkästi käsitellä tätä aihetta, mutta tämä vain venyi sitä mukaa, kuin kirjoitti :D Aihetta ei ehkä ole ihan johdonmukaisesti käsitelty (näin yöllä), mutta ainakin on nyt minun mielipide esitetty, ja otin osaa hyvälla asialla olevaan tempaukseen :)

20 marraskuuta, 2012

Ranskalainen geelilakkaus

Joskus kesällä jo tilasin huikeaan OPIn geelilakkakokoelmaani Alpine Snow ja Princesses Rule!:n. Tarkoituksena oli tietysti kovasti alkaa tekemään ranskiksia, mutta tänään sain vasta korkattua nuo pullot :D

Saan kälylleni kokeilla kynsijuttuja, hän oli ensimmäinen koekaniini geelikynsille ja geelilakoille. Kun mietin, osaisinko tehdä geelilakoilla ranskista, hän uhrasi omat kyntensä :D Hän epäili tosin, saisiko hänen kynsistään mitään, koska useimmassa ei ollut valkoista kärkeä jäljellä juuri ollenkaan.

Aloitin viilaamalla kynnet muotoonsa, ihan samanmittaisiksi ei kaikkia viilattu, mutta ei ne niin häiritsevästi erimittaisia olleetkaan :) Laitoin aluslakan päälle kärkiin kaksi kerrosta Alpine Snowta, joka oli yllättävän "vetinen", eli ei tasaisen paksun valkoinen kun sen sai kynnelle. Epäilytti laittaa kahta kerrosta, ettei tulisi liian paksu kärki.

Kahden ohuen kerroksen jälkeen todettiin, että lopputulos on ihanan luonnollisen näköinen, ei liian dramaattisen valkoinen. Laitoin päälle vielä kerroksen Princesses Rulea. Halusin kokeilla Swarowskin kristalleja, ja reunustettiin niillä nimettömät ja peukalot. Lopuksi päällyslakka, ja tämä oli noin tunnissa valmis :)




Itse tykkään kovasti lopputuloksesta, ja aloinkin haaveilemaan lyhyemmistä kynsistä :D Mun mielestä ei huomaa, että näissä ei sitä valkoista kärkeä juurikaan ennestään ollut, ja sain pidettyä valkoisen osan sopivan mittaisena ja suhteellisen muotoisena :)

Tänään sitten nakuilen kynsieni kanssa sen verran, että saan ne kuvattua. Periaatteessa ei olisi aikaa lakkailla, ja edellinenkin lakkaus on ollut kynsillä vasta n. 12h :D Mutta haluan osallistua tähän myös, joten illalla tai huomenaamuna on odotettavissa nakukuvia täälläkin ;)

19 marraskuuta, 2012

Toivottavasti viimeiset Skyfallit

Niimpä, tässä viimeiset kaksi siitä kolmen kimpasta, mihin sorruin viime viikolla :D Tomorrow Never Dies ja Goldeneye. Laitoin yhtäaikaa kynsille, kun arvelin niiden sopivan keskenään. Ei ne nyt riitelekkään, mutta...

En osannut päättää millään laitanko Goldeneyeta kärkeen vai tyveen, niin päätin laittaa molempiin :D Se näytti kuitenkin sen verran höpsöltä, että päädyin lakkaamaan sitten kokonaan ne kynnet, joissa olin laittanut kärkiin :D

Goldeneye näyttää välillä kupariselta, välillä kultaiselta riippuen miten valo siihen osuu. Oikeassa kulmassa hyvinkin kirkas. Tomorrow Never Dies on violetti sinisellä shimmerillä/häivähdyksellä.  En välttämättä niin välittänyt oikein kummastakaan :D Vähän hassummat kuvat tällä kertaa, mutta mä opettelen tuon kameran vielä ;)




-Color Club, Stuck on You
-OPI, Tomorrow Never Dies, 2 kerrosta
-OPI, Goldeneye, 1 kerros +tyvissä töpöteltynä
-Orly, Polishield

Tein tänä aamuna kälylleni ranskiksen geelilakoilla. Sain siihen tuhrattua "vain" puolitoista tuntia :D Teen niistä postauksen huomiseksi, vaikkei niissä mitään niin erikoista ole. Nätit niistä tuli silti, niin haluan esitellä :)

18 marraskuuta, 2012

Synttärikynnet

Jouduin tosiaan edellisessä postauksessa mainitun onnettomuuden vuoksi uusimaan kynnet, vaikkei se kuulunut suunnitelmiin :D Aikaa oli todella vähän, ja puolessa tunnissa sainkin kynnet valmiiksi. Kuivumisaikaakin oli sen jälkeen huimat 10 minuuttia :D

Mulla kävi vahinko emotionilla, ja rikoin mun ostolakkoa. Ostin pari Skyfall-lakkaa, jotka vaan näyttivät niin ihanilta ;) Tässä nyt niistä yksi ihanainen, Die Another Day. Kaksi kerrosta kynsillä, ja reunojen siivoamisen jälkeen oli jo leimauskuiva. Tämä on juuri oikean sävyinen punainen minulle, ja kivasti aavistuksen metallinen(?) pinta <3

Leimasin iki-ihanat tribaalit laatasta A42, ja tein jälleen akryylimaalilla pisteet ympärille. Yksinkertaista, ja kovasti mun mieleen :)




-Color Club, Stuck on You
-OPI, Die Another Day, 2 kerrosta
-leimat laatasta A42, Konadin mustalla
-Oumaxi, musta akryylimaali
-Orly, Polishield

Kuvat on otettu nyt mun uudella järkkärillä, johon en tosin kovin hyvin ole ehtinyt vielä tutustua. Mutta tykkään kovasti, kun tuossa "kourakuvassa" kämmenen pohja on epätarkka, ei näy kaikki juonteet sieltä :D Ostin järkkärin itselleni synttärilahjaksi, kun täytän tänään huimat 30 vuotta :D

Tämä on vielä pakko jakaa teidän kanssa! Juttelin eilen illalla miehelleni, että voisin kolmekymppisten varjolla ottaa itselleni kauan haaveillun toisen tautoinnin. Sitten kun hän vuorokauden vaihtuessa parin tunnin päästä antoi mulle lahjan, oli se lahjakortti tautointistudioon :D Voitte vain arvata, miten onnessani olin ;)

In english: I had about half an hour time to do my nails, and whole ten minutes drying time :D I used two layers of OPI Die Another Day, and stamped tribals from plate A42. Then I added dots around with black acrylic paint. I just loved these nails, they were so me ;)

16 marraskuuta, 2012

Pyjama

Tehtiin alkuviikosta Belegwenin kanssa vaihtarit, ja mä sain vihdoinkin itselleni OPIn Stranger Tidesin, jeij! :) Sitä siis kynsille, ja mulla oli ihan visiokin mitä haluan. Se toteutui paremmin itseasiassa kuin ajattelin, vaikkei lopputulos niin häikäisevältä näytäkkään :D

Lakka oli ihana ihana OPI-laatuinen creme, vaikka meinasi vaatia kolmannenkin kerroksen. Ajattelin kuitenkin leimaavani nämä, ja jättää kahteen. Halusin puolikuuversion niin, että kärki on leimattu ja rajattu helmillä. Mun mielestä väriyhdistelmästä ja kuviosta tulee mieleen pyjama :D

Leimaus ei ole ihan justiinsa, mutta kelpaa mulle :) Päällyslakassa näkyy vähän kuplia, kun laitoin sitä aika reippaasti helmien päälle kun olin menossa töihin. Ja kyllä ne kestivätkin, kunnes kävi facessa mainitsemani poistoaineonnettomuus :D Ulkokuva otettu seuraavana päivänä, siinä päällyslakka kuivunut kynsinauhoille aika rumasti, ehkä siisteyteen vois vielä panostaa ;)





-Color Club, Stuck on You
-OPI, Stranger Tides, 2 kerrosta
-leimat Konadin valkoisella XL-laatasta L
-kolmen kokoisia valkoisia helmenpuolikkaita, saatu Sanna Taralta
-Orly, Polishield

Olin näillä tosiaan vain vuorokauden, kunnes poistoainepullo kaatui käsille ja leimat hävisi :D Nyt onkin kynsillä metallista punaista ja mustaa tribaalia, ja näillä onkin hyvä lähteä iltaa viettämään kaupungille. Paremmat siihen touhuun, kuin ylläolevat pyjamakynnet ;)

In english: I got this OPI's Stranger Tides from Belegwen. Laquer was always-so-wonderful OPI-quality creme, and two layers was enough :) I did some kind of half moon -mani, and stamped image only to the tip of the nails. To the border I added three different sizes of pearl halves. This mani reminded me somehow of pyjamas :D

14 marraskuuta, 2012

Niittejä!

Mietein toista tuntia tämän postauksen kirjoittamista :D Päätin että alan kirjoittamaan myös pienen pätkän englanniksi, koska oon huomannut että muutamia lukijoita on myös ulkomailta. Kertokaa, jos englanninkielinen teksti lopussa häiritsee, niin mietin sen jatkamista ;) Ja en ole tästä vielä pahemmin maininnut, mutta Born Pretty Store otti minuunkin yhteyttä yhteistyön merkeissä, ja ajattelin kokeilla :)

Sain valita kokeiltavakseni vapaavalintaisen tuotteen, ja valitsin 3mm hopeisia neliskulmaisia niittejä. Ne saapuivat eilen, ja en voisi olla enempää innoissani :D


Yllätti, miten paljon niitä onkaan tuossa pussissa, oletin että niitä olisi vain muutama. Oon tällaisista haaveillut pitkään, mutta suomalaisista verkkokaupoista näitä ei löydy. Oon aika surkea shoppailija muuten verkossa, niin oli ihana saada niitä tätä kautta, laitoin niitä heti kynsillekkin :)

Lakkasin pohjalle syntilaatikosta kaksi kerrosta GOSHin Black Passionia, joka on metallinen musta lakka. Ihana oli levittää ja siistiä, ja melkein pärjäsi yhdellä kerroksella näinkin pitkät kynnet. Leimasin kärkiin neliöitä, ja aliarvioin leimojen koon, olisi pitänyt vähän ylempää aloittaa. Mutta kyllä niihin vielä niitit mahtui, kuten oli tarkoituskin. Keskisormen kynteen jouduin lisäksi kärkeen vähän jatkaa leimaa, siksi se näyttää vähän hassulta. Nimettömiin laitoin hyvin mielikuvituksettomasti niitit jonoon, mutta tykästyin silti niihin noin :)




-Color Club, Stuck on You
-GOSH, Black Passion, 2 kerrosta
-leimat Konadin laatasta m73, lakkana China Glazen Devotion
-3mm neliskulmaisia niittejä, saatu Born Pretty Storesta
-Orly, Polishield

Kiinnitin niitit isolla tipalla päällyslakkaa, ja tiputin siveltimestä vielä yhden tipan päälle. Lopuksi lakkasin vielä kerroksen koko kynnelle. Yhtään ei tunnu niittien reunat, ja ovat kestäneet nyt ainakin vuorokauden kynsillä, hiusten pesun ja kaikki :) Tykkäsin näistä kynsistä kovasti!

Tämän nyt kerron vain tässä postauksessa, mutta sivupalkista tosiaan löytää koodin, RML91, jota käyttämällä saa 10% alennusta koko tilauksen loppusummasta, ja toimitus on heillä aina ilmainen. En itse hyödy tämän postauksen linkeistä mitenkään, mutta jos 10+ ihmistä käyttää koodia, ovat he halukkaita tarjoamaan arvonnan blogissa :)


In english: Since I've gained readers from other countries, I thought I could start writing short stories in english as well. I apologize my english isn't very good, but I hope it improves along the way ;) I got these 3mm silver square nail art studs from Born Pretty Store to be tested :) I used as base two coats of GOSH's Black Passion. It would have been opaque with only one layer, but I added second, just to be sure. I attached the studs with large drop of top coat, and added two coats over. Studs have been on my nails about 24hrs, and all of them are still there :D In the side bar you find the coupon code for Born Pretty Store, RML91, which gives you 10% off from your shopping cart. They also have free world wide delivery.  If 10 or more people uses the code, they're willing to offer a giveaway in my blog :) I also want to remind you, that I don't get paid by the links in this post :D

12 marraskuuta, 2012

Metallinen tribaali

Nyt tuntuu olevan jotenkin liikaa kerrottavaa, postauskin venyi ihan mahdottoman mittaiseksi. Kuviakin tähän postaukseen on otettu monta, ja sekalaisissa olosuhteissa :D

Sissi oli lakannut kyntensä essien Blancilla, ja itsekin alkoi tehdä mieli pitkästä aikaa valkoisia kynsiä. Ja vielä kun huomasin, että essien Blanc ei ole ollut mulla vielä koko kynnellä lainkaan. Käytin sitä pilvimaniin, ja kerran olen yrittänyt tehdä sillä ranskiksen. Ranskiksen tekoon se on kuitenkin liian ohutta, siksi varmaan unohtunut koko lakka.

Tämä on sillä Suomen sudilla, eli ihanteellinen levittää näin leveälle kynnelle. Tämä oli lisäksi koko kynnelle lakattaessa mukavan ohutta, ei phasti kasaantunut eikä raidoittunut. Kolme kerrosta tarvitsi kuitenkin laittaa että sai tasaisen pinnan. Mutta tästä lähin Alpine Snow saattaa jäädä mulle vain ranskiksiin, mihin se on kyllä huippu ;)

Halusin ehdottomasti leimata näihin ohuen tribaalikuvion China Glazen Harmonylla. Leimasin kuvion aavistuksen reunaan, ihan tarkoituksella ;) Mun mielestä näistä tuli tosi kivat, ja olinkin näillä puoli vuorokautta tällaisenaan :) Ei välitetä tuosta nimettömän tyvestä, sille kävi sarja erinäisiä vahinkoja, jotka sain auttavasti paikattua :D Leima heijastaa jännästi koska on metallinen, eikä näy kuvissa ihan kokonaan.




Näihin tuli jo muutamassa tunnissa kärkikulumaa, ja olin kahden vaiheilla uusinko lakkausta vai en. Tykkäsin näistä kuitenkin niin paljon, että päätin vain töpötellä kärkiin lisää valkoista ja kokeilla sopisiko näihin muutama strassi. Tykkään näistä vielä enemmän näin!



Kokeilin vähän erilaisia kuvakulmia kynsistä, koska nuo strassit on niin reunassa, että mun kaarevalla kynnellä ne ei olisi "normiasennoissa" näkyneet hyvin. Kuvasin ne myös mun pikkuruisessa lightboxissa, siksi hajuvesipullo rekvisiittana, kun en saanut muuten sormia pysymään oikein :D On muuten ihan mun lemppari hajuvesi, en voisi enää elää ilman tätä :D Tässä vielä käytetyt lakat ja laatta, strassit puuttuu kuvasta kun ehdin kuvata nuo ennen lisäyksiä.


-Color Club, Stuck on You
-essie, Blanc, 3 kerrosta
-leimat laatasta A42, lakkana China Glazen Harmony
-(2mm strassit)
-Seche Vite

Tämä olikin toinen postaus tälle päivää, kun nyt vaan oli (liikaa) aikaa kirjoittaa :D Huomenna uusin taas lakkaukset, kun ei nämä tule kärjistä pysymään.

Kumpi versio oli teidän mielestä kivempi, strasseilla vai ilman? Entä näyttääkö nuo "erilaiset" kuvat hassuilta, vai onko ne parempia kuin yleensä? En itse osaa oikein päättää, sitä kun tottuu tekemään asiat tietyllä tavalla, niin kaikki muu tuntuu ihan typerältä :D

Nouseva tähti

Rising Star kynsillä! Pakko sanoa, ettei ollut ihan niin ihana, kuin olin kuvista päätellyt. Mutta kaunis lakka silti, mun sormet on ehkä aavistuksen liian punaisia tälle lakalle. Lakka kuitenkin hohtaa niin kivasti, että olen myyty ;)

Kahdella kerroksella peitti riittävästi, muttei kuivunut niin nopeasti että olisin ehtinyt leimata näitä. Päädyin sitten siirtokuviin, ja laitoin tuollaisia koukeroita, mitä lie. Ne oli kuitenkin sitten kynnellä aika pienehkön näköiset, niin pilkuttelin toisen sivun ja lisäsin keskelle strassit. Vielä olisi mun mielestä saanut kärjissä olla jotain, muttei aika isäinpäivänä kahden yövuoron välissä oikein riittänyt :D




-Color Club, Stuck on You
-OPI, Rising Star, 2 kerrosta
-siirtokuvat
-mustat 2mm strassit
-Oumaxi, musta akryylimaali
-Orly, Polishield

Ihan kivat nämä oli, kovin yksinkertaiset vain. Olisin näissä ehkä toisenkin päivän viihtynyt, mutta seuraava idea jo odottaa! ;)