11 marraskuuta, 2012

Sydänpaikkoja tikkitäkissä

Harvinaisen tyhmältä kuulostava otsikko, mutta sellainen mielikuva mulle tulee tästä lakkauksesta :P Halusin eilen Russian Navy Sueden kynsille. Rakastuin siihen heti, aivan ihana sininen! Tiesin kerrankin etukäteen, mitkä koristelut siihen haluan. Törmäsin tähän lakkaukseen joku aika sitten, ja se on pyörinyt mielessä siitä asti :D Tehty suoraan tuton mukaan, jätin vain hexglitterit pois.

Tein ensin sydämmet vain nimettömiin ja peukkuihin, mutta kun niiden asettelu vähän ontui, niin päätin laittaa joka kynteen sydämmen vähän eri kohtaan niin ei haitannut enää. Mun viivoista tuli aika paksut ja sydämmistä pieniä, mutta tykkäilen näistä silti. Eihän itse tekemät ole koskaan omasta mielestä yhtä hienot, kuin mallikuva ;)

Laitoin useamman kuvan, kun toisesa kuvassa hohtaa lakka, ja viimeisessä sydämmet.





-Color Club, Stuck on You
-OPI, Russian Navy Suede, 2 kerrosta
-Orly Instant Artist, Jet Black ja Crispy White
-Orly, Dazzle
-Wild&Mild, Mabe Babe
-Polishield
-flormar, Matte Top Coat

Tykkään jotenkin tällaisista "sarjakuvamaisista" kynsistä, nämäkin kynnet jotka tein joskus kesällä olivat kovasti mieleuiset vaikkei mitenkään erityisen hienot olletkaan.

Seuraavaksi sitten Rising Star kynsille. En edes tajunnut sen olevan Burlesque-kokoelmasta, ennen kuin googlasin sen. Ja nyt on ehdottomasti samasta sarjasta saatava vielä The Show Must Go On :D

15 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)