24 lokakuuta, 2012

Hello, my name is Manicure, Ruffian Manicure

Pahoittelen riman alittavaa otsikkoa, en vain voinut vastustaa kiusausta :P Katselin eilen tullutta OPIn Skyfall-kokoelmaan kuuluvaa lakkaani, Live and Let Die. Tumman synkän vihreä kultaisella shimmerillä(?). En keksinyt mitään kivaa koristelua tälle. Varsinkaan kun mun ainoa kultainen leimauslakka ei edes leimaa hyvin, enkä jaksanut alkaa leikkiin hileillä. Niimpä päätin tehdä mun ensimmäisen Ruffian Manicuren, sitä kautta tähän olisi helppo yhdistää kulta.

Lakkasin koko kynnen kultaiseksi, ja ajattelin että helppohan siihen päälle on lakata tuo toinen lakka. Mutta ei tuo OPIn suorareunainen sivellin tähän hommaan ainakaan helpoimmasta päästä ollut, huomasin korjailevani viivoja lakalla ja pienellä pensselillä melkein puoli tuntia :D

Monta kuvaa, koska mun mielestä tuo kultainen ei erotu kuvissa niin  hyvin kuin livenä :P





-Color Club, Stuck on You
-OPI, Glitzerland, 2 kerrosta
-OPI, Live and Let Die, 1 kerros (+korjailut)
-Orly, Polishield

Toteutus on mun mittapuulla ekaksi kerraksi ihan hyvä. Ei vaan ollut mun juttu tuo Bond-lakka, eikä tämä manikyyri. Ehkä toisilla väreillä, koska ihastuin Lacquerized-blogissa tämän kuvan myötä ruffianiin. Tuon tyylikkäämpää saa hakea ;)

Yllä oleva lakkaus on jo poistettu, ja nyt mulla on barbiekynnet tilalla, ei ihan mua nämäkään :D

Edit. Lakan nimeä vaihdettu oikeampaan suuntaan ;)

19 kommenttia:

  1. Hienot ja kiva idea. Voisin ottaa tästä idean seuraaviin kynsiin :)

    VastaaPoista
  2. Mä en ole vielä tuota ruffiania kokeillut, näyttää muilla kivalta, mutta jotenkaan en osaa itselle kuvitella.

    Kivat nää on silti, olit sinä mitä mieltä tahansa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos silti :D Aattelin että tämä olis sama kuin puolikuun kanssa, että tykästyy vasta kun kokeilee. Ei ollut ;)

      Poista
  3. Tosi hyvältä näyttää tuo päällimmäisen lakan raja. Itsekin satuin juuri tänään kokeilemaan ruffiania ensimmäistä kertaa, eikä mielenkiinto oikein meinannut riittää siistimiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, melko siisti siitä tulikin. Muutaman kirosanan saattelemana :D Itselläkin meinasi loppua sinni kesken, ja oikea käsi on aavistuksen rosoisempi ;)

      Poista
    2. Mä ihastuin lakkaustyyliin kovasti vaikka jälki ei niin siistiä olekaan, näistä tuli oikein tuijottelukynnet. Suunnittelen jo seuraavia ruffianeja eri lakoilla ja väriyhdistelmillä. Toimii hyvin "tuunauskynsinä". Mulla oli valmiina kynsissä pari päivää vanhat pronssinväriset lakat joissa oli kärjissä leimoja, ja lakkasin päälle ruffianin sinisellä. Jotenkin tuo kapea metallinvärinen raita tekee kynsistä tosi hienostuneet.

      Puolikuumanikyyriä en sen sijaan ole edes kokeillut, ei vain houkuttele ajatuksena omilla kynsillä. Täytyy kyllä joskus yrittää sitäkin.

      Poista
    3. Ei muakaan ensin puolikuu innostanut, mutta kun sain sen yhden tehtyä voin harkita uudestaankin ;)

      Tuo oli kyllä hyvä huomio, en ollut itse ajatellutkaan että tällä saisi tosiaan kärkikulumatkin kivasti piiloon. Itse oon aina liukuvärjäillyt päälle, jos on pitänyt piristää lakkausta :)

      Poista
  4. Hyvin on onnistunut!!:)
    Saas nähdä uskallanko ikinä yrittää...:D minä ja mun tärisevä epävakaa käsi, huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ehkä jollain essiellä tai Wet n Wildin cremellä olis helpompi, kun niissä on pyöreäkärkinen suti, ei muutakun testaileen ;)

      Poista
  5. Kauniit kynnet! Ihanat värit. Mutta eikö tuon lakan nimi ole Live And Let Die?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mua taas nuo värit tökki ;) Piti käydä katsoon, onhan se, miten se onkin noin mun päässä vääntynyt :D En ole selkeästi tarpeeksi kauan tätä himoinnut, täytyy korjata! Että kiitos myös oikaisusta ;)

      Poista
  6. Olin vähän samaa mieltä tuosta lakasta, ei ihan sytyttänyt. No, ehkäpä nuo kahdeksan muuta Bond-kokoelman lakkaa korjaa yhden puutteet :P

    Tykkään tuosta manikyyritavasta, mutta olet oikeassa, ehkäpä tuo kulta alla (ainakin kuvassa) on vähän liian huomaamaton. Se sun linkittämä hopea-musta mani oli kyllä jäätävän hieno! Täytyy joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli vissiin kaks muuta tulossa, että toivon mukaan ne sitten ;) Ajattelinkin kokeilla tätä joskus uudelleen, juurikin hohtavalla ja mattamustalla jos vaikka olisi enemmän mieleen :)

      Poista
  7. Hyvinhän tuo onnistu! Munki varmaan pitäis kokeilla tätä joskus... Tosin ei tolla lakalla kun se ei oikeen sytytä. Se on juurikin niitä vihreitä jotka ei mulle iske. :) Mielenkiinnolla ootan sun barbie-kynsiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, pitänee hioa vielä tekniikkaa jos tämän saisi jotenkin helpommin tehtyä ;) En kyllä tiedä miksi tilasin tän, OPIn Cuckoo for This Colorkaan ei napannut, niin miksi tämä olisi? Mulla tökkii tällaiset tummat värit, jotka ei oikeesti ole minkään värisiä edes :D

      Poista
  8. Mää en oo vielä kokeillut tuollasta manikyyria. Vaikuttaa vaikealta saada tuo reuna siistiksi, eikä muutenkaan tunnu ihan omalta jutulta. Mutta sää oot ainakin saanut tuon reunan tosi hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei se näin heti ihan helppoa ollut, mutta niinkuin yllä kerroin, niin varmaan paremman mallinen suti auttaisi asiaa, niinkuin pilvimanissakin. Mä en ole vielä valmis luovuttaan, kerran täytyy vielä kokeilla ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)